Здравейте мацки!От 100 години не съм писала,не съм влизала почти във форума, просто бях си дала малко почивка.След положителния ми тест миналия месец, 6 дневното закъснение и накрая лелката
, направо много ми дойде, реших да захвърля всичко, графици, тестове, температури, просто да спра да мисля за това. И знаете ли-някак си така леко ми мина целия месец, е, посрещнах си и следващата лелка, вече я изпращам, но някак си го нямаше онова напрежение,изнервящото чакане,постоянното мислене станало ли е или не
, всички много добре разбирате за какво говоря.Мисля така да продължа.Важното е че имаме вече план с милото, в края на годината да правя ИКСИ.Радвам се че го решихме най-накрая, щото той досега беше против.
Горе-долу влязох в час кво става тук при вас, след като 3 часа ви четох, признавам по диагоналното четене
.Добре че ги има списъчетатав началото на темите, става веднага ясно кои са новите мами. Много се радвам за всички бременни, пожелавам им леки
и здрави и красиви
.Много се развълнувах за Даниски, и сега ще ходя в другата тема да чета за нея.Имаме си медийна звезда, БРАВО
Вили , ще направя всичко възможно да те гледам, ако не успея, мъжо ще разказва, той е луд фен на това състезание.Обичкам ви момичета, да знаете