0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ами не знам, аз (не)чакам след около 5-6 дена и ми беше любопитно какво означава такава Т, добре ли е и т.н.
Благодаря ти veni_I_koci, стискам ти и аз на тебе палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да видиш  :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен, да се включа набързо.
Новичка честа книжка и беавариино, а за другото стискай че да не идва 9 месеца.
При мен е страшно много работа, но пък утре почивам.
Обичам ви всичките и много ми е тъжно като немога да ви пиши или чета.
Краси честоти за фоликучето  :crossfingers: и на парси същото
Чао и лека вечер от мен  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета,къде сте?Никой ли няма новини днес?Хайде някоя да се похвали с  :bfp:
*
Ейййй, момичета, къде сте???
Дани,Мими, виждам ви, че четете, но нещо хич не пишете.
Много ми се иска да ви сварвам в доста по-добро настроение от обхваналото ви напоследък. Усмихнете се и светът ще ви се усмихне  :lol:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Мегиииииииииии, как си?
Не мила, не съм унила, нито в лошо настроение. Не виждаш ли,че никой не пише....аз сама ли да си говоря? А ти къде се губиш?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Меги,мила кога ще ни се похвалиш.
Дани,днес не си във настроение нещо.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте, милички!
Дани е права, Меги, ти също се изгуби от толкова време.
Май нещо тези дни всички имаме повечко задачи - не помня толкова слаба активност в темичката ни.
Пък аз четох, четох и исках да пусна пак списъчетата от началото, че ние май ги позабравихме, ама май нещо не съм добра в това. :oops:
Пъи и може би списъчетата ще искат малко преработване, че нещо много момичета ми се губят и може би ни крият изненади...
Олимпия я няма от много време, а тя май не чакаше лелката в началото на месеца, незнам...
Въпреки че ми е мъчно за повечето момичета все пак ще се радвам ако е за хубаво и ни подготвят най-хубавата новина :D
Стискам палци темичката да завърши още по-хубаво, отколкото започна.
Съжалявам, че аз развалих малко доброто настроение, но....
Иначе аз днес съм добре. :)
Имам любими събота и неделя- през седмица, защото девера, етървата и малкия ходят на гости при майка й.
Нищо че в неделя като се върнат и пак съм в напрежение кога ще се изкъпя...
Толкова не се сещат да се изкъпят там, а не само да правим калабалък - все пак аз ако ходя на гости при майка си няма да ми е неудобно да се изкъпя там и поне така няма да правим струпване з абанята като се прибера, но това е друг въпрос....
Както казва милото - всеки е с акъла си..
И през тези събота и неделя ми е много хубаво- че четиримата със свекъра и свекървата се разбираме много добре.
Нали ви казвам - те за да не обидят брат му затова се държат така с нас :(

Та така де - тези дни ще ми е малко по-добре и спокойно ( до неделя наобяд когато се приберат :( :)
Много ви обичкам всички и ви прегръщам силно!
Още веднъж казвам - надявам се да ни готвите мног приятна изненада като се "чуем" пак, но въпреки това много ми лопсвате! :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Гушкам ви всички!
Целувам ви за лека нощ и ви желая спокойна вечер и сладки сънища! :blowingdust:
И утре сутринта да ме събудите с най-хубавата новина :bfp: :D
Целувки и до утре!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Тук съм, не се губя, ами просто напоследък много работа и само гледам да прочета какво е станало и все не остава време да пиша.
Иначе съм добре, снощи ходих на док и се уговорихме като ми дойде (ако ми дойде :-) )да отида да видим дали всичко е наред и пак инсе. Да пробваме още един два пъти и после инвитро.

*
Мими, най-много се радвам, че продължаваш да пишеш. Четох този така тъжен твой пост и ми стана много мъчно. Момичетата са ти дали достатъчно акъл (не че имаш нужда), но подкрепата в такъв момент е най-важна. Просто вярвай в доброто, просто не обръщай внимание на хората около теб, които не те интересуват. И иаз имах подобен  момент преди няколко години, но в момента, който се изнесохем всичко беше наред, но имах голямата подкрепа на мъжа ми (тогава още не ми беше). И когато най-малко очакваш чудото ще стане :-). Прегрщам те от цялото си сърце, имаш моята поне морална подкрепа и наистина вярвай, че хубавото просто предстои.

И аз се надявам това да е затише пред буря. Естествено, че искам и на мен да не ми дойде, но господ си знае работата. Толкова години не е станало по естествен начин, но за щастие са измислили асистираните методи. И има надявам се добри лекари, които вземат нашата болка присърце (поне засега попадам на такива). Вече дори не ми е тъжно като ми дойде. Преди не бяха ревове, не беше чудо. Сега просто като видя, че ми е дошло, си мисля за следващото, което ще направим. Вече не съм отчаяна, не изпадам в депресии по този повод, вече дори спрях да плача. Изживявам си за кратко кофти момента и след това с нови сили гледам напред към следващото действие.

Иска ми се и вие така да приемате нещата, знам, че е трудно, но лощото трябва да остане зад гърба ни, да сме усмихнати и да вярваме в чудеса.

Прегръщам ви всички и много се надявам скоро чудото да стане при вас и да бъдете най-щастливите хора на земята, заедно с вашите половинки.

*
Аз пък утре съм на дог.да каже дали ще почваме стимулация за инвитро.
Меги, мисля ,че наяма да стигнете до инсе. :D :crossfingers:
Мими,мила не си ни повлияла на настроението ние сме тук за да се поткрепяме и помагаме. :bighug:
*

Стискам ти палци за инвитрото, много ми се иска и ти да не стигаш до там, но все пак, ако е така, много много скоро да ни се похвалиш с +++ резултат.

Що се отнася за моето стигане до инсе - от твоите ръце в божиите уши :-). Благодаря ти .

*
Ехооо
Здравейте и от мен.
Ей, направо имам чувството , че гърба ми е изгнил.До тъмно неска сяхме домати и краставици.Ама приключихме вече, копането и косенето на юруш.Вече само по-малко.Утре ще снимам лехичките да ги видите какви са прекрасни.
Мими, радвам се че си по-добре.
Меги, стискам палци да те подмине лелката този месец.Че после по твойта рецепта ще я караме и ние.Ама мисля да не прекаляваме ами през ден.
Милички, аз отивам да се къпя, целите ми ръце са в пришки.Маникюр нямам вече.Пфу.
Айде ей ся ще се върна.
Дани, звучеше много унило сутринта.По-добре ли си вече?
*

everything_possible

• 957

Стискам ти палци за инвитрото, много ми се иска и ти да не стигаш до там, но все пак, ако е така, много много скоро да ни се похвалиш с +++ резултат.

Що се отнася за моето стигане до инсе - от твоите ръце в божиите уши :-). Благодаря ти .

Момичета, стискам палци да ви изненада по едно  :babyflips: чудо и да не стигате до процедури. Но понякога медицината е инструмента с който Господ иска да ни помогне. Зная,че вие сте смели момичета и АКО се стигне до там, имате моята пълна морална подкрепа. С вас съм милички. Мики,  :crossfingers: за утре! А при кого си ако не ти е проблем да споделиш?
« Последна редакция: Май 16, 2008, 22:34:50 pm от everything_possible »
*

Ако някой иска да отваря бутилката.Аз ей сега се връщам са чаша, защото мисля, че заслужавам след тази тежка седмица едно питие накрая.
*

Ще станат вече осем години откато опитваме за бебо. Мисла ,че няма да ми се размине инвитрото.
Благодаря ти за пожеланието надявам се да мога да те последвам във другата тема на preggo
Знам ,че мога да разчитам на теб Дани, ти си невероятен човек.Много ти благодаря за подкрепата и на теб и на всички момичета.
При д-р.Стаменов съм.
*

everything_possible

• 957
svetal4y , да знаеш че малко ти завиждам...нали съм селско чедо....отвреме навреме ме хваща носталгията по къра....Да си призная това което най-много ми липсва тук в града е контакта с земята и вообще природата....оказа се,че парковете и посните градинки или дръвчетата по улиците нещо не са ми достатъчни.
*

everything_possible

• 957
При д-р.Стаменов съм.

Отличен избор. Любимият ми лекар. Той ми прави инвитрото миналата година. Късмет мила! Дано ти даде зелена светлина и така всички очаквания придобиват съвсем друго измерение.
*
При д-р.Стаменов съм.

Отличен избор. Любимият ми лекар. Той ми прави инвитрото миналата година. Късмет мила! Дано ти даде зелена светлина и така всички очаквания придобиват съвсем друго измерение.
Благодаря ти мила :balk_21:
Здравейте от мен,мили момичета!

Малко сте на хоризонта и не сте особено весели,е не сте и тъжни,но някак не виждам усмивки в постовете ви.Но нищо,ще споделим мъничко мълчание и мъничко тъга,ако трябва и така ще преминем нататък. :?
Обичкам ви и силно ви прегръщам.Връщам се назад,за да издиря ловуващото списъче,защото дойде момента да тръгваме лека полека на лов и този месец.
Не мога да ви обясня до къде се върнах,за да издиря това списъче.Аааааааааааа,нещо сме занеманрили статистиката.Ох,пък и не съм много сигурна доколко е актуален.Аз се прибавям към ловуващите,а вие се проверете дали сте на правилното място :D

ОЧАКВАЩИ                 

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  Sof                 13-14.05
  nomine              15.05
  NOWILKA             16.05
  Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05
  anjela80          28-29.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Май трябва да махнем Вени,ама най-добре Соф,хем ще я сложи в началния списък.Ох така като ме нямаше няколко дни и ми се губи информация,нека някой по в час да коригира нещата. :D