Здравейте,
От това,което прочетох в американските страници разбирам, че идеята да се изследва фрагментиралата ДНК при мъжете идва от установяването ,че мъже претърпели химеотерапия или друг вид продължително лечение са със силно занижени репродуктивни възможности,за това фрагментиралата ДНК се свързва пряко с така наречения оксидативен стрес.Излиза, че мъжката половина е много по- уязвима в това отношение.Агресивната среда в която живеем засяга фертилността с по-голяма сила мъжете.Аз за това продължавам да не разбирам , това е дефект ,който е пряко свързан с начина на живот или е нещо което мъжа носи по рождение,генетичен проблем т.е.такава е природата на мъжа или е нещо, което той придобива в последствие.
При нас:морфология 6,5 и SDI - 21%,препоръка за отстраняване на киста на епидима,две неуспешни иксита.Да ви кажа оставила съм го човека да си пие биричката да припалва по цигара две.То не беше тъпкане с антиоксиданти чайове,бабини зъби абе квото се сетите.Рабои почти денонщно за да покрие икситата и да припечели за ново,не знам къде е истината, всъшност предполагам че е някъде по средата.Човек трябва да се грижи за репродуктивното си здраве цял живот не ми се вярва, че тримесечен прием на антиоксиданти ще разреши проблем за който не се знае как и кога е възникнал.Сега обмисляме операция на кистата ,честно казано мисля че това по може да доведе до подобрение на показателите,иначе сега на есен пак ще направим SDI,аз ще настоявам да се направи,тогова ще ви пиша какво е дереджето.Гледам Таня цяла тема е отворила за подобрение след лечение дано да има много полужителни отговори,надявам се ние да сме едни от тях.
Аз съм си Тома Неверни,не ми обръщайте внимание, пийте си добавките и чайчетата