0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #240 -: Май 22, 2008, 10:43:48 am »
Здравейте и то мен красавици! Да се запиша и аз за днес!
Първо Бени честито мила, благодарим за "плюнките" много много леки 9 месеца, голямо спокойствие да те гони, и накроя едно сладко малко ревящо бебче.
Мимче, честито за победата, гледах гледах и заспах :oops::bighug: Аз миках за Ман а татко за Челси, абе късмета си е късмет.
Вискън хайде действай за близници от сърце ти ги желая :crossfingers: :bighug:
Меги  :bighug: и идва следващият месец. :balk_7:
Парси  :crossfingers: и ще сме много щастливи.
Новилче рецептата изпълнена - сгащих го  :cheerleader:
Целувки на всички
 :bighug:

Брамо мацко.  :x
« Отговор #241 -: Май 22, 2008, 10:51:00 am »
Здравейте,милички!
Аз съм на линия вече!Преди малко официално напуснах работа и се чувствам мноого гот.От над 2 години работих там и ми е малко странно,ама готино странно!
И те така! :D
Мег,мамка му,яд ме е за теб.Ама да знаеш,че цялата работа е била та да се нагласи най-подходящия ден за инсето!И аз най-мразя да ми закъснява,съгласна съм по-рано,а не да ми дава напразни надежди и очаквания.
Евашайнче,чети мила,а ние утре ще стискаме палци.А по какво е изпита?
Мимка,напоследък по ми харесва настроението ти!Все така те искам,няма да им се даваш на гадните проблеми,те така или иначе никога няма да свършат!
Всички ви прегръщам силно!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #242 -: Май 22, 2008, 11:02:49 am »
ВиЛиЛи бъди сигурна миличка, че сега вече ще стане бебо, ще се успокоиш и всичко ще е наред, моята бивша колежка, така дойде при нас да работи от работа в която много и се караха, дойде при нас да работи (хем трудно забременява, че е с обърнат матка) и на втория месец като започна забременя. Да ми е жива и здрава сега е в шестия месец.
Пък и сега като те гледам давай  още поне два дни с кекса! :bighug:

Моята енергия за живот!
« Отговор #243 -: Май 22, 2008, 11:08:05 am »
Моми4ета,страхотни сте!!! Благодаря ви за прекрасните пожелания!
Заредихте ме с позитивно настроение за следващите 9 мес.
Хайде да ви се връща на вси4ки!!!

:bighug: :bighug: :bighug:    
*
« Отговор #244 -: Май 22, 2008, 11:12:17 am »
http://www.vbox7.com/play:c426e02e
за всички вас-успешен ден :)

« Отговор #245 -: Май 22, 2008, 11:18:18 am »
ОЧАКВАЩИ   

hrisibg              22-24.05
  eveishan             25.05
  tancheto             25.05
  anjela80             28-29.05
  Pipi_M               30.05.05
  parsi                 1.06

ЛОВУВАЩИ         

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

Позволих си да се махна от очакващи, махнах и бени, нали вече е от бременлинките.

Моята енергия за живот!
« Отговор #246 -: Май 22, 2008, 11:28:15 am »
ВиЛиЛи бъди сигурна миличка, че сега вече ще стане бебо, ще се успокоиш и всичко ще е наред, моята бивша колежка, така дойде при нас да работи от работа в която много и се караха, дойде при нас да работи (хем трудно забременява, че е с обърнат матка) и на втория месец като започна забременя. Да ми е жива и здрава сега е в шестия месец.
Пък и сега като те гледам давай  още поне два дни с кекса! :bighug:
Нинче,как само ми стопли душичката!!!!Пък и на старото място,работехме с едни лепила,дето са доста вредни!Все си мисля,че може и те да са пречели гадовете!А иначе точно още 2 дни яко кекс,щото следващите 2 ще се разминем с мъжо и няма да се видим 48 часа!
А иначе напоследък,не знам от какво,ама съм така спокойна,че чак не мога да се позная!Както се казва-Слон да ме ръгне,няма да мръдна. :oops:Не че искам! :D
Та работата,ако зависи от спокойствието,сега е момента!
А ето това е голямата гола истина!!!!!!!!!
*
« Отговор #247 -: Май 22, 2008, 11:46:53 am »
Привет и от мен мили момичета
БЕНИ, честито мила, лека и обезпроблемна и много да си спокойна и ти и бебчо.
Евичка, отивай да залягаш над четивата си, а ние утнре ще стискаме палци.
Мими, аз с риска дза завалят камъни, ще ти кажа че бях за Челси но ....Нищо друго освен късмета не беше на страната на МАН.Ю.Много ме е яд.тбрите бяха смятам доста равностойни противници.АБе както и да е.Футбол!
Аз отивам на среща с една приятелка от Пловдив и после се прибирам да готвя.
Меги,  :bighug: :bighug: :bighug:
ВиЛиЛи,все така усмихната си-много ме зареждаш да знаеш.Айде и аз се ухилмвам въпреки, че се скарахме доста с мъжът вчера баш преди овулация.И сега ми е много насрано,така че се махам по-бързо.
« Отговор #248 -: Май 22, 2008, 11:55:58 am »
Абе,Светълче,насрано ненасрано,ама овулацията не трябва да се изпуска!Вие отивайте в спалнята да се сгънете,пък никой не ви кара да си говорите!Като мине овуто си се сърдете и карайте колкото си искате!!!Важно е да хванете яйцето,останалото е ежедневие и е преходно!

« Отговор #249 -: Май 22, 2008, 11:58:41 am »
ХАЙДЕ всички -  силно да  стискаме за ВИЛИ тоя месец  и дано, дано стане!
От спокойствието по-голям лек нема! :bighug:

Светалче, защо все така става и ние винаги точно в момента на Ову все сме скарани с моя мъж ии нищо не правим, то и да направим ....все едно едно голямо нищо.....
Заради тия шампионски лиги, аз няма да го чакам до сабалям да си легне....че тогава, да......че сутринта рано ще ставам, бе тя една......не е за разправяне... :oops:

Моята енергия за живот!
*
« Отговор #250 -: Май 22, 2008, 12:03:15 pm »
Хоп,тук съм :) Ние пуснахме кръвчица за васерманите ,напазарувахме и сега ще си почина малко.След това ще почистя и после отивам на проба за роклята ми... Днес настроението във форума ми харесва..Светълче,сдобрете се докато мине овуто,па после си се сърдете ;)
*
« Отговор #251 -: Май 22, 2008, 12:08:25 pm »
Абе не става тая работа-все едно е машина за разплод.Ама е толкова груб на моменти в изказванията си , че ми идва да налбия баща му.Щот той е същия.Баш на най-близките си има казва най-гадните неща.Ама хич не мислят.Майната му, ще ми мине, ама ако пропуснем овуто , знам кой ще е на сухо д другото чак.Да зрее
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #252 -: Май 22, 2008, 12:10:35 pm »
здравейте,мацки!

бени,честито и лека бременност!

меги,много ме е яд,че ти дойде,така се надявах да ни зарадваш този месец,ама карай инсето ще мине повече от успешно- ще видиш!

аз да ви кажа за моето интервю- мина досто по-добре от предното и имам някява надежда,даже я видях накрая да пише в горния ъгъл ДА и го огради.надявам се да е това което си мисля,стисайте ми палци.

еве,а на теб много късмет утре на изпита,защото нали знаеш,че изпит се дава.успех,утре ще стискаме палци.

:bighug: :bighug: :bighug:

07.10.2009
*
« Отговор #253 -: Май 22, 2008, 12:14:03 pm »
 power стискам палци за теб.И на мен ми предстои да търся работа и почвам да си опреснявам английския , че леко накуцва вече.
 Любче, още веднъж пожелания за много весело изкарване, ама да са ти най-щастливите мигове до момента тези три седмици, а след това да ти дойдат още п-щастливи.....
 Виксънче, давай тогава-стискаме палци да са две.Пък ние ще помагаме
Пропускам някой най-верооятно, ама тоолкова ми е мозъка.Аре цунки засега
« Отговор #254 -: Май 22, 2008, 12:28:33 pm »
http://www.vbox7.com/play:c426e02e
за всички вас-успешен ден :)

Парси,благодаря ти,мила!!!
Точно това е,което мисля за прекрасните ЧОВЕЦИ,които срещнах в Зачатие!!!!!!!!!!!!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #255 -: Май 22, 2008, 12:31:11 pm »
Еве, успех ще стискам палци утре
Пауър - и на теб ще стискам, дано да те одобрят :)
Светалчи много благодаря :) само да я изгоня леличката още няколко дена.... ама пък то аз нали съм на противозачатъчни тоя месец, карай квото сабя покаже
*
« Отговор #256 -: Май 22, 2008, 13:05:01 pm »
Моми4ета,БРЕМЕННА СЪМ !!!!!!!
В4ера си направих теста и какво да видя: ++++++++++++++++++++
Още не мога да го повярвам! А по повод на симптомите при мен няма никакви.Аз то4но затова си мислех,4е този месец не е станало,ама ето 4е стават 4удеса!!!!

Veni_I_Koci,здраво вла4иш кра4енца,повле4е и мене и Shushy!!!Браво на тебе!!

Хайде,мацки,вие сте наред!!!!!!!!!! :party: :party:

Честито и безпроблемни 9 месеца!
« Отговор #257 -: Май 22, 2008, 13:14:35 pm »
Меги,така ме е яд за теб :(.... :cuddle:
Бени,честито.Лека бременност.И дано ни заразиш.
power :crossfingers:дано те одобрят.
Евашанче,успех утре на изпита.
Липсва ми Соф,дано всичко при нея е наред.

« Отговор #258 -: Май 22, 2008, 13:19:58 pm »
Абе,Соф,да не ни е нещо сърдита или де да знам и аз кво?!?Ама я мяркам из други темички,пък тука не идва!
« Отговор #259 -: Май 22, 2008, 13:57:54 pm »
Здравейте, милички!
От няколко дена не съм писала, защото във вторник ми правиха операция на зъбите и сега цялата съм подута и ме боли и не ми беше баш до писане, но намирах сили да проверявам какво се случва с вас.
Първо: Честито, Бени! Лека и усмихната бременност! И влачи яко крачета!
Eveishan, успех утре на изпита! И на мен много скоро ми предстои същата тръпка, а нямам почти никакво време за учене...  :(
Любче, наслаждавай се на хубавите преживявания, които ти предстоят! И през медения месец гледайте да си свършите работата  :balk_21:
Меги, съжалявам, мила, за гадната лелка  :cuddle:
Пауър, успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Светалче, ние с мойто не сме скарани по време на О, но все така се получава, че нещо ни има - я той ще е болен, я аз, или пък точно тогава сме разделени... Не знам вече какво да си мисля, все едно някой нарочно ни го прави... Ето сега, когато трябва да ловуваме, той има някакви пъпчици  :oops:, а аз цялата съм подута и ме боли  :x И това ако не е умишлено! То бива случайности, ама чак пък толкоз...!!!
Соф нещо ни заряза... Дано да е  за добро!
Хубав ден ви желая, изпълнен с усмивки и любов!
Don't worry, be hippy