0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #200 -: Май 21, 2008, 21:34:15 pm »
Абсолютно индивидуално е Парси.Не на всички им се уголемяват гърдите.На някои им потъмняват зърната.Някои ги боли кръста  и гърба, някои пишкат, някои не.Така че кротувай и стискаме палци
« Отговор #201 -: Май 21, 2008, 21:40:16 pm »
Парси,скъпа,със сигурност е индивидуално.Виж в темичката Първи симптоми на бременност.Аз като четох там разбрах само едно,а именно че няма категоричен симптом за МЦ или за бременност.Толкова е различно всичко.Но ако бебчето е на път,симптомите не са никак важни.
Дано при теб щъркела да е на път!
*
« Отговор #202 -: Май 21, 2008, 21:42:43 pm »
Здравейте и от мен, четох, четох, доста сте по писали днес.

Виксън, айде да ти мине, че наистина не се трае такава болка.
Ох, дано! А ти как се чувстваш имаш ли някакви ПМС?

Де да знам вече, уж имам последните няколко дни, ама пък днес доста работа и следобяд не съм обръщала внимание.

Абе моя мъж много хитър бе мацки !
Дойде , уважи ме на бързо :oops: и отиде с приятели да си пазаруват за мача :lol:
Е на това му викам аз отговорен мъж ! Не оставя днешната работа за утре , даже предсрочно я свърши  :lol: :lol: :lol:

Красико, страшен мъж имаш. На това му казвам отговорност. Браво на него.

Ей, милички, ама има и момичета запалени по футбола като мен.
Луда левскарка съм ( е, напоследък вече ме дразнят и бг футбол въоще) и умирам за футбол.

Мимче, толкова много ми харесваш, а сега с това, че си левскарка, малко ме разочарова, НО това да ти е проблема   :lol: Иначе и аз съм фен на футбола, формула 1, баскетбол, волейбол, снукър и почти всякакви спортове. За щастие може би дори от двама ни повече аз гледам спорт.

Виксънче, да ти е жив и здрав таткото, много да те радва, а ти него скоро с един  отбор внуци.

Здравейте момичета.И от мен ще излезе малко тъпичък въпрос.Мойта приятелка ми каза че като забременяла веднага почнали да й се уголемяват гърдите и да пишка през 5мин.още преди да направи тест за бременност.Но на мен нито ми се уголемяват гърдите ,нито ми се пишка.Не че търся симптоми в тялото си за да не се разочаровам после но откакто ми го е казала непрекъснато се вглеждам и си мисля че и този месец нищо не е станало.Дали е индивидуално? :oops:

Новилче, и ние имаме такива попадения с милото, но при нас си оказва влияние и факта килограми, не само кекс  :lol:

Парси, симптомите на една с една бременност не се повтарят, а и още е доста рано да си търсиш подобни неща.  Потрай още малко, знам, че е трудно.

Дани, много лаконично така го даваш, две думи и това  е :(

Сооооооооооооооооооооофффффффффффффффффффффффф???

Айде стига съм писала, че се поувлякох.

« Отговор #203 -: Май 21, 2008, 21:44:14 pm »
Аз все още не съм изпитала тези щастливи симптоми,но мисля,че те са индивидуални.Това,че не ти се оголемяват гърдите и не ти се пишка,нищо не значи.Моя приятелка е в 6 месец и си ходи съвсем нормално по малка нужда,а гърдите и набъбнаха чак в 5 месец. :goodluck:
*
« Отговор #204 -: Май 21, 2008, 21:44:48 pm »
Ей,немате насмогване бе... :) Аз преди малко се прибрах от работа-рзцепих се днеска...Само ще ви кажа ,че ви обичам!!!
*
« Отговор #205 -: Май 21, 2008, 21:50:18 pm »
Ей,немате насмогване бе... :) Аз преди малко се прибрах от работа-рзцепих се днеска...Само ще ви кажа ,че ви обичам!!!

Ама и ние те обичаме, нали знаеш  :lol: :lol: :lol:.

« Отговор #206 -: Май 21, 2008, 21:52:09 pm »
Аре и аз с едно въпросче да ви запитам.Че го мисля,мисля и не мога да го измисля!

Та,възможно ли е заради овулацията хем да ми се увеличи апетита,хем да ми се гади.Ма казвам ви от 2-3 дни все ми се гади следобед или надвечер.
Защо така според вас.Аз правя няква връзка единствено с овуто,ама не съм сигурна.
Любе,тва е за теб!С пожелания за приятно ново изживяване!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #207 -: Май 21, 2008, 22:01:13 pm »
Дани, много лаконично така го даваш, две думи и това  е :(

Лаконично....като ме скастри нета....публикувам и ....нъцки-няма отговор. Ееееее, че аз бях написала цял ферман, ама пусто как се повтаря толкоз нещо.....не мойм да помним толкозззззззззз.
Между другото радвам се на графиката ти и се моля да не ти идва в следващите девет месеца.

Айде бе момичета, нема ли кой да ни отсрами. След толкова лелеща все една трябва да се е изпогубила по пътищата.

Любец, много работиш....немаш умора. Може ли едно въпросче? Ще се венчаете ли в църква или само граждански? Просто любопитство. Иначе преди малко ти бях писала за самолетчетата, ама не излезе. Та, аз кат бях маленкая пътувах веднъж с това возило и ми беше супер гот, ама я питай сега....не смея да си го помисля, камо ли да се кача. Голям страх, сестроооооооо  :oops: Сериозно, това е едно предизвикателство и след първия път вероятно дори ще ти хареса.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #208 -: Май 21, 2008, 22:03:53 pm »
Ей, милички, ама има и момичета запалени по футбола като мен.
Луда левскарка съм ( е, напоследък вече ме дразнят и бг футбол въоще) и умирам за футбол.

Мимче, толкова много ми харесваш, а сега с това, че си левскарка, малко ме разочарова, НО това да ти е проблема   :lol: Иначе и аз съм фен на футбола, формула 1, баскетбол, волейбол, снукър и почти всякакви спортове. За щастие може би дори от двама ни повече аз гледам спорт.

Ааааааа, Меги , не така, как тъй с лошо за левскарите. Не бива!

Мими, и аз съм от синия отбор, макар че вече с годините....май вече не ми  се гледа футбол, ами други работи ама.... Да ви разправям, като бях студентка в Силистра играх професионален женски футбол... :oops: :lol: Голем майтап бехме....Ако някой ме познаваше отпреди 13-14 години щеше да си умре от смех. 40 кила и с гащи и без гащи, метър и педесет, смех. Ама беше големо шоу. Отбора беше пълна пародия, имахме една единствена победа, срещу Берое- Ст. Загора. Бихме ги с 3:0 .....щото си бяха забравили корите...демек служебно. Гранда ни биха с 13:0, а НСА-то САМО с 7:0, щото тактиката ни беше "топката -навън". Голема пародия на отбор, ама какви емоцииии.....
« Последна редакция: Май 21, 2008, 22:26:39 pm от everything_possible »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #209 -: Май 21, 2008, 22:33:51 pm »
Аре и аз с едно въпросче да ви запитам.Че го мисля,мисля и не мога да го измисля!

Та,възможно ли е заради овулацията хем да ми се увеличи апетита,хем да ми се гади.Ма казвам ви от 2-3 дни все ми се гади следобед или надвечер.
Защо така според вас.Аз правя няква връзка единствено с овуто,ама не съм сигурна.
Любе,тва е за теб!С пожелания за приятно ново изживяване!

И аз съм така , гади ми се , боли ме глава , а понякога имам и едни ужасни болки  :?
*
« Отговор #210 -: Май 21, 2008, 22:46:22 pm »
И аз търся охранителКИ..ама...ядец...
Пусни малко подробности, може и да се измисли нещо.

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
« Отговор #211 -: Май 21, 2008, 23:02:09 pm »
Моми4ета,БРЕМЕННА СЪМ !!!!!!!
В4ера си направих теста и какво да видя: ++++++++++++++++++++
Още не мога да го повярвам! А по повод на симптомите при мен няма никакви.Аз то4но затова си мислех,4е този месец не е станало,ама ето 4е стават 4удеса!!!!

Veni_I_Koci,здраво вла4иш кра4енца,повле4е и мене и Shushy!!!Браво на тебе!!

Хайде,мацки,вие сте наред!!!!!!!!!! :party: :party:
« Отговор #212 -: Май 21, 2008, 23:06:10 pm »
Бениииииииииииии,ЧЕСТИТОООООООООО!!!!!!!!!!!!!
Много,много се радвам за теб!Ей,че хубав ден!!!
Браво,браво!!!!!!
Ти прави ли нещо по-специално този месец и от кога бебеправите!???Извинявай за любопитството,ама нали знаеш как е....

И хайде,ЗАПОЧВАЙ ДА НИ НАПЛЮВАШ!!!!!!!
ЧАКАМЕ!!!! :D
Ох,така ме зарадва!!!!!!!!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #213 -: Май 21, 2008, 23:14:50 pm »
Честито beni79 и лека бременност !

Дай Боже всекиму !!!
« Отговор #214 -: Май 21, 2008, 23:48:05 pm »
Благодаря ви мили4ки за пожеланията! Вилили, нищо по-специално не сме правили,ама нищо,даже не съм пила ФК,От 2-3 месеца са опитите,ама без овулационния календар и базалната темп.сигурно щеше да отнеме пове4е време. Този месец за първи път правих и ову.тестове.Хванахме го яйцето в кра4ка!!!Денис много ми помогна да се ориентирам за ову,темп.и т.н.Да е жива и здрава!

Хайде пу-пу-пу сега и вси4ки до една да прихванете!!!!!!!

:blowingdust: :blowingdust2:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #215 -: Май 22, 2008, 00:08:24 am »
Честито Бени!Лека бременност ти пожелавам и леко раждане!
« Отговор #216 -: Май 22, 2008, 00:13:52 am »

И до утре!!!!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #217 -: Май 22, 2008, 07:16:55 am »
beni79 , честито! Лека и спокойна !
*
« Отговор #218 -: Май 22, 2008, 07:21:53 am »
Честито Бени лека бременност

« Отговор #219 -: Май 22, 2008, 08:08:35 am »
Добро утро момичетаааа. :P
Бенииии- честито мила. Да си жива и здрава. Благодаря за "плюнките" :DДано и всички нас да ни прихване. Пожелавам на всички тук "болестта на Бени" :P.