Здравейте и от мен, четох, четох, доста сте по писали днес.
Виксън, айде да ти мине, че наистина не се трае такава болка.
Ох, дано! А ти как се чувстваш имаш ли някакви ПМС?
Де да знам вече, уж имам последните няколко дни, ама пък днес доста работа и следобяд не съм обръщала внимание.
Абе моя мъж много хитър бе мацки !
Дойде , уважи ме на бързо и отиде с приятели да си пазаруват за мача
Е на това му викам аз отговорен мъж ! Не оставя днешната работа за утре , даже предсрочно я свърши
Красико, страшен мъж имаш. На това му казвам отговорност. Браво на него.
Ей, милички, ама има и момичета запалени по футбола като мен.
Луда левскарка съм ( е, напоследък вече ме дразнят и бг футбол въоще) и умирам за футбол.
Мимче, толкова много ми харесваш, а сега с това, че си левскарка, малко ме разочарова, НО това да ти е проблема
Иначе и аз съм фен на футбола, формула 1, баскетбол, волейбол, снукър и почти всякакви спортове. За щастие може би дори от двама ни повече аз гледам спорт.
Виксънче, да ти е жив и здрав таткото, много да те радва, а ти него скоро с един отбор внуци.
Здравейте момичета.И от мен ще излезе малко тъпичък въпрос.Мойта приятелка ми каза че като забременяла веднага почнали да й се уголемяват гърдите и да пишка през 5мин.още преди да направи тест за бременност.Но на мен нито ми се уголемяват гърдите ,нито ми се пишка.Не че търся симптоми в тялото си за да не се разочаровам после но откакто ми го е казала непрекъснато се вглеждам и си мисля че и този месец нищо не е станало.Дали е индивидуално?
Новилче, и ние имаме такива попадения с милото, но при нас си оказва влияние и факта килограми, не само кекс
Парси, симптомите на една с една бременност не се повтарят, а и още е доста рано да си търсиш подобни неща. Потрай още малко, знам, че е трудно.
Дани, много лаконично така го даваш, две думи и това е
Сооооооооооооооооооооофффффффффффффффффффффффф???
Айде стига съм писала, че се поувлякох.