0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #120 -: Май 21, 2008, 09:04:17 am »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Meggy                     18-19.05.
  beni79                     20.05.
  malkoto_dqvolche   21-22.05
  nin4eto76               22.05
  hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  tancheto                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77
   NOWILKA

Добро утро милички мои. На мен лелката ми мина и се прибавям към ловуващите. Ухаааааа, от снощи мъжлето е сгънато"като зидарски метър" от кексене. Сутринта чак се почувствах леко виновна за изтощението му от снощи. То бива кекс ,бива, ама моето снощи мина границите. Така става като пия 1 чаша вино. Каза ми, че ще ми забрани пиенето, щото съм ставала палава в леглото. :oops: :D :oops: :D
*
« Отговор #121 -: Май 21, 2008, 09:05:06 am »
Ох, забравих да ви питам нещо - кажете ми някое ефикасно обезболяващо защото вече четвърта сутрин не мога да стана от леглото и рева от болки...
Като имате предвид че лекарства от сорта на бусколизин, но-шпа,спазмалгон и т.н. не ми действат. Пия предимно Аналгин, а тия дни и сутрин по 1 аулин, защото иначе не мога да стана, камо ли да дойда на работа?!? Но пак, започват да ми действат едва след около час-час и половина.
пробвай с нимизил на прах - аз само с това се лекувам , дано да ти помогне!
*
« Отговор #122 -: Май 21, 2008, 09:06:23 am »
Мегги, емоцията да станеш кръстница е много приятна, аз лично два пъти съм била и е супер :) По-повод на температурата, още нищо не е ясно, не се предавай, а я кажи на теб колко дни ти е цикъла нормално?

Ставала съм три пъти кръстница на сватба (два пъти на едни и същи хора), но на дете ще ставам за първи път, така че имам някаква идея, но все пак е по-различно и го чакам с нетърпение. Пък една приятелка ми каза, че било на хубаво да станеш кръстница, така че  чакам с още по-голямо нетърпение.
Цикълът ми е на 27-28 дни, но последните два бяха 35-дневни (но си имаше причини - утрогестан). Така че днес си го броя за втори ден закъснение, ако не дойде, разбира се. А сега няма нищо и това почва да ми лази по нервите, защото се бях уговорила с док. Допреди няколко дни смятах дните да не съвпадне инсето с кръщенето (защото имаше голям шанс да стане и щеше да бъде интересно какво ще правим), а сега май  се обърнаха нещата.

« Отговор #123 -: Май 21, 2008, 09:07:44 am »
Ох, забравих да ви питам нещо - кажете ми някое ефикасно обезболяващо защото вече четвърта сутрин не мога да стана от леглото и рева от болки...
Като имате предвид че лекарства от сорта на бусколизин, но-шпа,спазмалгон и т.н. не ми действат. Пия предимно Аналгин, а тия дни и сутрин по 1 аулин, защото иначе не мога да стана, камо ли да дойда на работа?!? Но пак, започват да ми действат едва след около час-час и половина.

Бих ти препоръчала Ацефин. Но е доста силно и съдържа кофеин. Аз лично съм го пила един път и имаше ефект на 10 минута. :wink:
*
« Отговор #124 -: Май 21, 2008, 09:08:01 am »

Аз ти препоръчвам нурофен, а от скоро купувам ибопром, същото е, но е два пъти по-евтино.

*
« Отговор #125 -: Май 21, 2008, 09:34:05 am »
Добро утро момичета! Желая ви слънчев и усмихнат ден!
Меги, стискам палци да не те навестява гадината, а спада на температурата да е инцидентен и съвсем скоро да ни зарадваш с ++++++++++ резултат!
*
« Отговор #126 -: Май 21, 2008, 09:39:05 am »
Добро утро момичета! Желая ви слънчев и усмихнат ден!
Меги, стискам палци да не те навестява гадината, а спада на температурата да е инцидентен и съвсем скоро да ни зарадваш с ++++++++++ резултат!

Мерси, мерси, а ти се захващай здраво с ловуването, че те чакаме и теб :-)

*
« Отговор #127 -: Май 21, 2008, 09:40:00 am »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Meggy                     18-19.05.
  beni79                     20.05.
  nin4eto76               22.05
  hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  tancheto                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

Махам се от списъка. Току що лелището ме навести, а така се надявах да ме пропусне...  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #128 -: Май 21, 2008, 09:43:31 am »
Меги, мила, сега ти си ни надеждата да ни отсрамиш :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: много силно да те пропусне лелката. Тя нали дойде при мен, няма да я пускам да идва при теб! Че иначе и представа си няма какво ще и се случи...   :balk_163:  :fighting:  :bonk:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #129 -: Май 21, 2008, 09:46:48 am »
Меги, мила, сега ти си ни надеждата да ни отсрамиш :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: много силно да те пропусне лелката. Тя нали дойде при мен, няма да я пускам да идва при теб! Че иначе и представа си няма какво ще и се случи...   :balk_163:  :fighting:  :bonk:

Много съжалявам, мила, даже не те е оставила като гледам и да се надявам. Но има следващ месец, така че за него повече късмет.

*
« Отговор #130 -: Май 21, 2008, 09:48:14 am »
Здравейте любими :)Днес ми е последния работен ден и излизам за една седмица в отпуск...Утре имам много напрегната програма.Трябва да направим медицинските за нашата сватба,трябва да отида на проба за роклята ми,трябва да си купя чорапи със силикон и още много неща...Незнам как ще ми стигне времето,а го дават и да вали...Малко съм в паника,никога не съм летяла със самолет и много ме е страх,като незнам какъв е принципа...Притеснявам се дали нещо няма да забравим и дали на летището няма да имаме проблеми...
А корем ме боли като за световно,май и аз ще пия аулин...

Момичета пожелавам ви лек ден и да ви кажа ,че много ви обичам :)
*
« Отговор #131 -: Май 21, 2008, 09:50:25 am »
Любе, всичко ще е наред, ние ще сме с теб и ще имаш нашата морална подкрепа във въздуха  :lol:.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #132 -: Май 21, 2008, 10:08:09 am »

Миличка - от мен :cuddle: :cuddle: :cuddle:
Относно болките - ти като изреди всички тези лекарства и не ти действат, незнам...
Аз също съм с ужасни болки, пия спазмалгон и наистина ми минава за 1-2 часа само, но после търпя 1-2 часа и пак пия и така минава...
Мои приятелки пият и аулин, но аз не смея, да не би да се пристрастя - много съм тъпа :oops:
Много е гадно знам - но пък после ще ни е добре - една позната, която роди каза, че не боляло толкова, защото аз я разпитвах за какъв тип болки става дума и тя ми каза, че все едно много по-болезнен цикъл и ако по принцип си си с такъв не е страшно...
Така че давай да се захващаме - с тебе ще раждаме на поразия без да се плашим :wink: :D
Много те обичкам, миличка, прегръщам те силно, та дано ти поотминат малко болките.
Между другото имаш ли си домашна котка?
То знам, че не е препоръчително когато искаш да забременяваш или като си бременна, но аз обожавам котките и винаги съм имала. ( кога ли ще ида да си направя и изследване за токсоплазмоза :?)
Та на мен много ми помага котенцето - като ме боли корема си я вземам и гушкам и болката ми поотминава - вярно е.
Аз бях гледала по дискавъри предаване за котките и тази им сила да извличат болката. Не вярвах, но като бях по-малка минаги съм си с болезнен - и то много - цикъл. Винаги котаракът ми си ми лежи на гърдите и така си гледахме тв.
Но един ден като ме болеше така корема си го слагам котето на гърдите - той се мести на корема - и така няколко пъти, а винаги си знаеше мястото - на гърдите, а тогава -право на корема.
Тогава ми стана много интересно и наистина почувствах едно затопляне и облекчение...
Незнам, може да ме помилите за луда, но при мен наистина действа( да не вземат модераторите да ми изместят мнението в лечение от природата или бабини илачи :D)
Прегръщам те, миличка, и дано минават вече тези болки, да си гониш лелята и да се почва :bed:
Че виж какво прекрасно време е навън - само за любов!
Целувки! :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #133 -: Май 21, 2008, 10:26:58 am »
Здравейте момичета, да се разпиша днес и аз!
Meggy 
какво става с теб миличка, май май ще ни зарадваш айде тихичко......ще се помолим  за едно :babyflips:
Снощи казвам на мойто мило, че трябва тоя месец да вземем  тайничко ей така да се помолим да е станало чудото, пък той ми вика: То ако ставаше с молитва, то и друго трябва - ама пусто момичета вечер все като ми се приспива рано, взема да чета приказка на щерката и заспивам преди нея и после айде пак рев като ми дойде.... :oops:
luba_boiko страхотно е пътуването със самолет не се притеснявай, много много щастие ви желая.
beni79 айде ти какво чакаш, нищо не казваш, какво става с теб!
Ох, стискайте и за мен!
Виксон  :bighug:

Моята енергия за живот!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #134 -: Май 21, 2008, 10:33:56 am »
Красавици мой здравейте и от мен!
Вискън мила, незнам дали знаеш за това лекарство - cataflam, аз го пия и винаги ми помага, немога без него, струва 5.70 а може и по малко непомня, на калциева основа е, но това е моето хапче. А в поло лошите ситуации пия и парацетамол. Съжалавям за болката ти, дано скоро всичко мине  :bighug:, това женско тегло.
Меги мила стискай краката и да не идва, нека при мен да дойде,а  не при теб, за мен другият месец, че като си видя графиката - идеми да го  :fighting: ама нали е любимо.
Мимче, това за котетата е вярно, аз имам куче и то така прави, те винаги усещат болката и знаят как да ни помогнат.  :hug2:
Любче, аз преди година летях за пълви път, просто неможе да се опише преживяването , аз лично много бях щастлива, невероятно е, прекарай си добре а после  и ние покрай твоята сватба.
новилка мила браво на теб, така трябва с мъжете - здрав кекс :bed:
Сигурна съм че Симони и Соф са добре, скоро ще ни пишат, немогат да ни забравят.
Обичам ви всичките момичета, пожелавам ви весел и усмихнат ден, аз нещо съм с кофти настроение, но няма да развалям вашето.
Звучни и от мен :balk_21:
« Последна редакция: Май 21, 2008, 12:05:16 pm от bibica »

« Отговор #135 -: Май 21, 2008, 10:45:21 am »
Здравейте момичета, да се разпиша днес и аз!
Meggy 
какво става с теб миличка, май май ще ни зарадваш айде тихичко......ще се помолим  за едно :babyflips:
Снощи казвам на мойто мило, че трябва тоя месец да вземем  тайничко ей така да се помолим да е станало чудото, пък той ми вика: То ако ставаше с молитва, то и друго трябва - ама пусто момичета вечер все като ми се приспива рано, взема да чета приказка на щерката и заспивам преди нея и после айде пак рев като ми дойде.... :oops:
luba_boiko страхотно е пътуването със самолет не се притеснявай, много много щастие ви желая.
beni79 айде ти какво чакаш, нищо не казваш, какво става с теб!
Ох, стискайте и за мен!
Виксон  :bighug:

Нинчето 76- аз съм същата. Приспива ми се още в 21,00. А моя като зяпне тоя телевизор и така... до 12,00 през нощта. Нали се сещаш как аз мога да стоя до 12,00 при условие че ставам в 05,00 и в 06,00 пътувам всяка сутрин. Но му хванах цаках- пия кафе вечер-малко де- и така издържам, а на него му наливам бяло вино,защото от него му се приспива. И като го видя че вече затваря очички репликата ми е:" Хайде мило да си ходим да спинкаме!". Той тръгва, ляга , а аз като котка в тъмното го издебвам, хвърлям се отгоре му и ............ много бързо се разсънва и си кексим. :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #136 -: Май 21, 2008, 10:52:26 am »
здравейте,момичета!

меги,стискай здраво краката и не я пускай тая пущина.

а за котките и аз казвам,че е вярно,защото и аз имам котка и тя често ми е лекувала болките така да се каже, ама и големи поразии прави бе- тази нощ така ме е одрала над веждата.....ужас направо, аутре съм на интервю- кво ще правя,как ще го крия това направо не знам.

любе,направо ти завиждам с тия сватби.При нас миналата година беше така бяхме поне на 7-8 сватби, а за самолета не се притеснявай- няма нищооо страшно,даже е хубаво ,давот ти и хапване по време на полета  :D
07.10.2009
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #137 -: Май 21, 2008, 11:17:32 am »
power   :crossfingers: за утре и наистина ти пожелавам от сърце този път да мине чудесно и да се обадят в най-скоро време.  :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #138 -: Май 21, 2008, 11:27:47 am »
Ох че сте ми сладки приятелки всичките!!!!  :)
Благодаря за съветите относно хаповете, ще ходя до аптеката да видя какво да си взема... Това което ми действа е аналгин и аулин (и производните от него). Проблема е че ставам сутрин в 6 ч, да пия лекарство - та да мога към 7 часа да ставам да се оправям за работа, обаче тия дни дори за този 1 час не успява да ме отпусне, ами чак към 7:30-8:00. Ужасно е щото не чога дори да стана от леглото, камо ли да се облека и т.н.... и тия дни все закъсняваме с милото, ама то заради мен. Другите просто като ги пия - все едно нищо, понякога имам чувството че дори се усилва болката вместо да намалее. Какво е това чудо не знам, все ми много болезнен цикъла ама такова чудо от учинеческите години не е било, вероятно има връзка с тия кисти...
Любе, не се притеснявай за полета - забавно е и няма нищо страшно.
За котките знам и аз, имах преди години, но сега имам куче, и тя милата се опитва да ми легне на корема, ама мен така ме боли че не и давам да припари.
Биби, Нинче - благодаря, вече съм склонна да пробвам всичко което ми предложат само и само болките да спрат, а попринципне съм такава, нося на болка и пия хапове само в краен случай...
*
« Отговор #139 -: Май 21, 2008, 11:34:23 am »
меги,стискай здраво краката и не я пускай тая пущина.

Стиснала съм, но ... :-)

Виксън, айде да ти мине, че наистина не се трае такава болка.