Здравейте и от мен,мили мои!
Нова темичка,нов късмет,нови бременни,нови уловени фоликулчета,а даноооооооооо!!!!!!Трябва и нашите улици да изгрява вече слънчицето!!!Аз както може би помните бях по работа в Пловдив от вчера и днес ми се случи поредният абсурд.Ако ми бяха казали,че това ще ми се случи,никога нямаше да повярвам.Оказа се,че аз съм един изгубен пациент на Здравната ни каса!Заради новата работа трябваше да си изкарам здравна книжка и едновременно с това щях да искам от лекарката направление за гинеколог,който да ми пусне всички възможни изследвания,които плаща касата,че доки ми е направил един дълъг списък....Както и да е,отивам аз при Джи Пито и обяснявам и тя вика ОК и ще пише направление и ядец-няма ме в компютъра и!Аз съм и пациентка от 2000год.,но сега просто ме няма.Звъни тя в Здравна каса и от там и казват,че съм пациент на няква друга лекарка.Питам Как?,тя ми вика-Ми не знам!А аз нито съм сменяла лекар,нито нищо ,пък и то не може-само на 6месеца,а февруари старото джи пи ми е давала болничен и направление.Та прехвърлянето е станало не занм си кога.Както и да е,аз трябва да свърша работата,затова отивам при другата,между временно пред всеки кабинет възпитано си чакаме с мъжо по час.Другата ме цъка в компа и ми вика-Не сте моя пациентка!Полудях!!!!!!!!Нищо не можела тя да направи!От там при управителя на болницата-нямаше го,но счетоводителката влезе в положение,задвижи лични връзки в Здравната каса и се разбра,че съм пациентка на втората лекарка от 2006г!!!!!!!!!!!!Представяте ли си????????!!!!!!!!И от 2 години старата ми издава каквото ми трябва.Както и да е,от счетоводството суйна-буйна при втората,ама отивам на скандал и само чаках пак да ме върне!!!!!!!Тя обаче мазна-мазна,явно и бяха звъняли от Касата,не знам,но свърши всичката работа,която исках,че и болничен и поисках и ми даде.
Сега само чакам 1 юни и си сменям лекарката.Това е както казва Фънки,да живееш в Абсурдистан!!!!!!!!!!!!Егати и държавата,егати и здравната система!!!Бях решила да звъня на Господари на ефира!!!
Още съм афектирана,но поне си свърших работата,а и ми обеща всичко,което поисках.
Извинете за дългия пост,но още съм под пара,пък и не ми се вярва,че такова нещо може да се случи!!Но е факт!!!!!!!
А и аз все продължавам да изчезвам от тоя списък,но и упорито се добавям.Освен това този месец,ловът ще е сериозен,защото си купих от хубавите тестове за овулация и смятам в никакъв случай да не изпускаме яйцето!
ОЧАКВАЩИ
Meggy 18-19.05.
beni79 20.05.
malkoto_dqvolche 21-22.05
hrisibg 22-24.05
eveishan 25.05
tancheto 25.05
anjela80 28-29.05
ЛОВУВАЩИ
ivaqna
nezisgbg
Simoni