0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #100 -: Май 20, 2008, 20:34:44 pm »
Ифи, с теб сме мила. Дано да няма кисти и съвсем скоро до има бебе.
А на Любчето програмката звучи супер. Желая ти страхотни емоции и изживявания и накрая да ни зарадваш.
Е аз тази вечер съм си сипала една водчица и си пийвам. Че и милото е на бира /по мъжки/. Пък и още имам лелка и съм му дала на душичката.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #101 -: Май 20, 2008, 20:41:47 pm »
Здравейте, милички!
Пфу, колко дълъг ден беше днес.
На работа само проблеми, три пъти спира тока и ни скапваше компютрите, складовата програма и касовите апарати.
Ужас....
И все като ви пишех тука в темичката...
И шефа ни влезна и ни смени паролата за нета и без малко да нямаме вече - напрао ми се скапа всичко - как щях да карам на работа без вас...
Но аз намерих вратичка и успях да си отворя форумчето, та няма така лесно да се оттървете от мене...
Само дето се побърквам от работа - пфу, този селски живот...
Искахме село, къщичка, спокойствие, ама що копане пада....
Направо ми се взема акъла...
И то от тази почивка при мама толкова време двора ми е станал....
Нямам думи  и време да го оправям..
Така че съжалявам, че вечер ще се губя от време на време, но пък ще гледам да си наваксвам от работа.. :wink:
Много ви обичкам всички, да знаете!
Ама толкова много!
Прегръщам ви силно и ви изпращам най-сладките и звучни целувки! :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Ифи, миличка :bighug: :hug2: :bighug:
Не се отчайвай, моля те! Следващия път ще има бебе - ще видиш!
Всички ние сме с теб и със силата на положителното мислене, подкрепа и молитви за теб ще се радваме на на-съкровената ти и желана мечта~!

Хубава и за някои позлотворна :wink: вечер , милички!
Целувки и до утре!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #102 -: Май 20, 2008, 20:45:04 pm »
БЛАГОДАРЯ!!!!!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #103 -: Май 20, 2008, 21:22:34 pm »
Цитат на: everything_possible link=topic=27918.msg415740#msg415740 size=7pt
който замествал бременната си колежка....прихващал моментално.

А дано :) и при мен има бременна колежка,на която ще се наложи да поема част от работата..а дано да е така..
Ифи :bighug: и повече усмивки - нашите бебета си ни чакат и дебнат момента, в който най-малко ги очакваме!

*
« Отговор #104 -: Май 20, 2008, 22:16:32 pm »
Миличка Ифи  :bighug:силно че чак да ти изпукат кокалите-не се отчайвай ще стане при всички нас :)

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #105 -: Май 20, 2008, 22:45:53 pm »
Цитат на: everything_possible link=topic=27918.msg415740#msg415740

А дано :) и при мен има бременна колежка,на която ще се наложи да поема част от работата..а дано да е така..

Дано! :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #106 -: Май 20, 2008, 22:56:42 pm »
Хей,има ли някой тук.
Ифи, не се предавай-ти си борбено момиче.Усмихни се.Не с гриммаса-усмихни се .Чудото няма къде да бяга.Винаги има изход.Дръж се!
Любче, желая ти най-прекрасните седмици на света.Да си починеш хубаво, да се опияниш от цялата суматоха около трите сватби и на медения месец -...ти си знаеш...
« Отговор #107 -: Май 20, 2008, 22:59:50 pm »
Ми има някой тук!Ей мъ на!
Казвай кво шъ прайм,щот полудявам от скука вече! :lol:
Да се черпим по песен ли,кво ли?И аз не знам вече?!?И къде изчезна ввсичкия тоя народ,ум не ми го побира! :D
« Последна редакция: Май 20, 2008, 23:01:26 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #108 -: Май 20, 2008, 23:01:01 pm »
СЕтих се ,малко късно но се сетих,къде са всички!
МИ то с тоя дълъг списък на ловуващи,явно всички са в спалнята!
 :DА?
*
« Отговор #109 -: Май 20, 2008, 23:07:10 pm »
Най-вероятно са натръшкали мъжете.Моя блее пред компа.Уж  ще се къпе, ама и аз щенахлуя след него.Пък после-каквото сабя покаже.Давай песните.
« Отговор #110 -: Май 20, 2008, 23:18:45 pm »
Видяхте ли това?
http://vbox7.com/play:14ef44d9
А моят мъж изобщо не се напъва чак толкова!А би било добре!!! :D
*
« Отговор #111 -: Май 21, 2008, 07:14:39 am »

Спинкате ли още? Нещо много се губите напоследък май. Сега ще се върна да прочета какво сте писали вчера. Айде приятен и успешен ден на всички и повече усмивки  :lol: :lol: :lol:.

*
« Отговор #112 -: Май 21, 2008, 07:29:30 am »
Любче, мила, голяма програма сте направили и тя все с прекрасни събития. С голямо нетърпение очакваме сватбата ти, нали знаеш, ще бъдеш прекрасна булка, а пък на медения месец просто се отпусни, не мисли за ядене, ами се наслаждавай на момента. Лек път, много приятни мигове, пътешествието е супер, най-благородно ти завиждам, така лекичко, но надявам се, че не се сърдиш.

Ифи, стискам ти палци, мила, всичко ще се оправи и скоро ще ни зарадваш :-)

Дани, хич не пишеш напоследък, не че и аз кой знае колко съм се разписала, но ми липсва сутрешното ти пожелание  :D.

Парси, Виксънче, Бибица, тук съм  :D, обаче температурата падна още и колкото и да не ми се иска да й вярвам лелята най-вероятно ще ме навести скоро, скоро. Но няма значение, каквото е писано ще стане, поне имам план за действие.

А и да ви кажа на на 30.05. или на 01.06. ще ставам кръстница на една малка прекрасна сладурана, която ми е почти адашка и честно да ви кажа, много се радвам. С такова нетърпение чакам това, не знам защо толкова се вълнувам. С голямо желание избирахме дрехи, обувки и т.н. за госпожица.

Айде стига съм писала, че май малко се поувлякох. Сигурно съм забравила някого, за което да ме извини, но още е много рано и не помня достатъчно дълго  :lol:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #113 -: Май 21, 2008, 08:05:39 am »
Добро утро, красавици!
Меги, наистина напоследък активността е много слаба, но пък Вили е права-виж за какъв дълъг списък от ловуващи става въпрос-нека да се трудят хората :lol:
Разбирам вълнението ти, аз също страшно много се вълнувам когато прегръщам миличката ми племенничка, толкова много я обичам, а също и когато гушна бебчето на приятели, но знай, че скоро и ти ще си имаш една малка принцеса или малък юнак :wink: Вярвам го от сърце! Тогава всички ние ще се вълнуваме и ще се радваме за теб! Обичам те и те прегръщам! :bighug:
А на Любето как няма да й завиди човек - толкова прекрасни събития очакват един още по-прекрасен човек. Ти го заслужаваш, миличка! Нямам търпение да те видя в бялата ти рокля - ще бъдеш най-красивата булка, ама честно-много си сладка и то няма как, нали добрата ти душичка краси милото ти личице. :bighug: Наслаждавай се на живота, миличка и да не съм чула за никакви диети, лишения или мачове. Аз обожавам футбола и за мен също ще е изключение ама да не му се даваш на Бойко- то световно и европейско пак ще има, но няма да се върне този единствено ваш ден и меден месец. Живей, мила, отдай се на мига и ще видиш как като се върнеш ще се чудиш за кое по-напред да се хвалиш-за сватбата, пътешествията, за  :bfp: ли.....
Целувам те!
Вили, много ми хареса клипчето :lol:, ама само дето тоя имаше късмет, а нашите "любимци" не стига, че не се сещат за някоя годишнина, ами и не могат така да излезнат от положение. Дори тази година имахме голям спор-той беше забравил годишнината ни откакто сме заедно, защото според него вече трябвало да броим само годишнината от сватбата.
Ха!
Та така де, не само не се напъва, ами и мисли, че правилно е постъпил!

Прегръщам ви всички, милички, обичам ви много!
Желая ви един прекрасен, слънчев и изпълнен с много положителни емоции и усмивки ден!
Целувки! :balk_21:

*
« Отговор #114 -: Май 21, 2008, 08:23:17 am »
Добро утро, красавици!
Меги, наистина напоследък активността е много слаба, но пък Вили е права-виж за какъв дълъг списък от ловуващи става въпрос-нека да се трудят хората :lol:
Разбирам вълнението ти, аз също страшно много се вълнувам когато прегръщам миличката ми племенничка, толкова много я обичам, а също и когато гушна бебчето на приятели, но знай, че скоро и ти ще си имаш една малка принцеса или малък юнак :wink: Вярвам го от сърце! Тогава всички ние ще се вълнуваме и ще се радваме за теб! Обичам те и те прегръщам! :bighug:

И аз съм същата, а и така като чета всички сме така. Нормално е, особено като искаш нещо много силно, а то не става и не става. Но такъв е живота.

Абе, къде е Соф???

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #115 -: Май 21, 2008, 08:33:44 am »

Абе, къде е Соф???

Незнам, мила.
На мен също много ми липсва, както и Симони....
Надявам се всичко да е наред при тях - просто да се радват на хубавото време или да имат много задачки. Дано да са добре, че се притеснявам...

*
« Отговор #116 -: Май 21, 2008, 08:58:55 am »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Meggy                     18-19.05.
  beni79                     20.05.
  malkoto_dqvolche   21-22.05
  nin4eto76               22.05
  hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  tancheto                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #117 -: Май 21, 2008, 08:59:33 am »
Добро утро и от мен!

Ха, така!!! :) ами аз вече месец замествам моята която излезе в отпуск по майчинство :) Е, при мен може да не е моментално(че с тия кисти) , но поне да е скоро...  8)

Ифи, мила, и моята участ е същата -  нали знаеш :? Но избор няма, борбата трябва да продължи :) и само вярата в крайния резултат ще ни спаси. Днес сме с един ден по-близо да нашите бебчета.

Софи не знам къде е, надявам се скоро да се вкючи и да е добре.
Симони е добре, но вероятно има много работа и за това не ни пише :)
Мегги, емоцията да станеш кръстница е много приятна, аз лично два пъти съм била и е супер :) По-повод на температурата, още нищо не е ясно, не се предавай, а я кажи на теб колко дни ти е цикъла нормално?
Любе, програмата ви звучи страхотно, пожелавам ви  да се потопите в атмосферата на любов и романтика в идните 3 седмици и нищо друго да не може да ви развали настроението. Сватби, сватби, и то някак си от само себе си си идва след сватбите - бебета, бебета, бебета  :lol:
Мими - душа за теб една голяяяяяяяяяяма  :bighug:

*
« Отговор #118 -: Май 21, 2008, 09:00:58 am »

Абе, къде е Соф???

Незнам, мила.
На мен също много ми липсва, както и Симони....
Надявам се всичко да е наред при тях - просто да се радват на хубавото време или да имат много задачки. Дано да са добре, че се притеснявам...

Изтеглих списъчето малко напред, че поизостана, то с толкова многоооооо ловуващи, така е. Дано резултата е +++.

Симони беше казала, мисля, че ще има доста работа.
Но Соф, не знам, може и да съм изтървала нещо. Дано да е за добро.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #119 -: Май 21, 2008, 09:03:25 am »
Ох, забравих да ви питам нещо - кажете ми някое ефикасно обезболяващо защото вече четвърта сутрин не мога да стана от леглото и рева от болки...
Като имате предвид че лекарства от сорта на бусколизин, но-шпа,спазмалгон и т.н. не ми действат. Пия предимно Аналгин, а тия дни и сутрин по 1 аулин, защото иначе не мога да стана, камо ли да дойда на работа?!? Но пак, започват да ми действат едва след около час-час и половина.