0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #40 -: Май 19, 2008, 19:43:08 pm »
Здравейте и от мен момичета! Аз изпратих гадната леля и вече се записвам към ловуващите - дано този път ловът е ползотворен за всички които ловуваме - а на очакващите мнооооого тлъсти втори чертички пожелавам!
« Отговор #41 -: Май 19, 2008, 19:49:03 pm »
Успешна седмица момичета.Дани ,дано е лека ръчичката ти и скоро тук завалят  :bfp:
Вили,хич нищо не трябва да те учудва ,в България абсурдите са ежедневие :lol:Въоръжи се с търпение и олимпийско спокойствие.
Любче,сори за лелката  :bighug:
Меги :crossfingers:
« Отговор #42 -: Май 19, 2008, 19:50:00 pm »
Вие си знаете,колко мнооооооого
ви обичкам,налиииииии?!?
От все сърце за вас!!!

*
« Отговор #43 -: Май 19, 2008, 20:37:53 pm »
Любекс, съжалявам миличка! :bighug:

Джина, ти не беше ли със стимулация или греша...съжалявам и за теб  :bighug:
Не мила,този месец пропуснах по независещи от мен причини.Но в края на юни минавам направо към икси.До тогава малко почивка :D
Благодаря ти,че винаги се интересуваш за мен! :D
*
« Отговор #44 -: Май 19, 2008, 21:00:48 pm »
Абе,Мег,аз ся ти видях графиката!!!Ми то няма изгледи да ти идва!!!!

Пу-пу дано!!!Силно стискам палци за теб!!

Абе, к'во да ти кажа. И предния месец беше същата, даже и по-добра, но пак ми дойде, така че не залагам големи надежди. Пък и предишните месеци нямах почти никакви ПМС, а сега си ги имам всичките от игла до кенец :-). НО все пак доката я няма има някаква надеждичка, така че псотискайте още малко палци  :lol:

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #45 -: Май 19, 2008, 21:03:33 pm »
Здравейте. Няколко дни нямахме нет и много ми липсвахте.
Честито на Вени и всичко да е ОК.
На мен лелката ми пристигна с 5-6 дни по-рано. Ама то бива бързане, амааааааааа. Но съм решила - ще отивам при Даскалов. Няма начин. Само да се стабилизираме малко финансово, че периода е нещо мн. труден.
Айде и многоооооо +++++++++++ тестчета.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #46 -: Май 19, 2008, 21:16:29 pm »
Момичета, здравейте. С риск да ме упрекнете ще ви кажа че днес една седмица преди идването на М си направих тест, който беше отрицателен :(
Взех си тестове за овулация, бебеправихме когато теста беше положителен и аз реших вече нетърпелива да направя теста за бременност (беше в опаковката с тестовете за овулация), въпреки че много добре знам че  тест се прави поне един ден след закъснението.
Сега след като теста за бременност е отрицателен незнам дали да се надявам на бебче :balk_145:
Благодаря че ви има и ви прегръщам :bighug:
*
« Отговор #47 -: Май 19, 2008, 21:23:27 pm »
...въпреки че много добре знам че  тест се прави поне един ден след закъснението.

И като много добре знаеш, какъв очакваше да е резултата днес?

« Отговор #48 -: Май 19, 2008, 21:46:16 pm »

ОЧАКВАЩИ

Meggy                      18-19.05.
  beni79                     20.05.
  malkoto_dqvolche           21-22.05
  hrisibg                    22-24.05
  eveishan                   25.05
  tancheto                   25.05
  anjela80                   28-29.05

ЛОВУВАЩИ       

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna

момиченца аз се добавям в ловуващите :) Е, хайде дано да има повече от нас които да се похвалят с бременни коремчета

*
« Отговор #49 -: Май 19, 2008, 21:52:02 pm »
...въпреки че много добре знам че  тест се прави поне един ден след закъснението.

:good_post: :good_post: :good_post:

« Отговор #50 -: Май 19, 2008, 22:04:06 pm »
dani_ j реших да го направя, както се казва, <за да си начеша крастата>,а и при моя приятелка теста отчете положителен резултат две седмици преди цикъла.
 Е, сега вече си <начесох крастата>  :(
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #51 -: Май 19, 2008, 22:04:23 pm »
Хубава темичка, дано ни е на късмет!!!За премеждията със здравната каса не ми се коментира, че ми настръхва косата..по-голям абсурд вярно няма от нея..Ние обаче не бива да се ядосваме, че бебчетата не обичат ядосани мами :)Аз не си чакам ...знаете кое на 25/05, но дотогава има доста време, гърдите продължават зверски да ме болят ..това ми е м=на мен! Прегръщам ви всичките и ви пожелавам спокойна вечер!

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #52 -: Май 19, 2008, 22:19:37 pm »

Chochy, вярно е това което си знаеш и са коментирали момичетата, но да знаеш че напълно те разбирам. Само не се настройвай негативно...отложи мисленето и плача за лелката....АКО дойде вообще.  :wink:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #53 -: Май 19, 2008, 22:33:59 pm »
Parsi днес трябваше да се отчете след посещението при док , а я няма никаква  :?
Дано всичко е ОК при нея .

« Отговор #54 -: Май 20, 2008, 03:05:13 am »
Моми4ета, и аз да се разпиша в новата теми4ка.Хаиде пу-пу само +++++++++

Гледам нещо списъка с о4акващи драсти4но е намалял.Стискаите ми палци утре да не ме спохожда лелището.Не 4е имам нужните симптоми, ама надеждата умира последна!
Късмет на ловуващите!!!!! :P :balk_5:

Veni_I_Koci,да не избягаш сега в другите форуми!!Сещаи се за нас и ни навестяваи!!! :P
*
« Отговор #55 -: Май 20, 2008, 07:30:16 am »
Добро утро мили мои любими момичета :)Много ви обичам ! Вчера бях на контрола при диетолога и какво да видя?! На кантара отчете че съм свалила още 3 кила ,пък аз не чувствах да съм свалила,а и почти не спазвах диетата...Но и на машинката за мазнини си отчете спад... :) Е много се зарадвах...Сега ,докато не замина ще се помъча да си я спазвам точно и дано до моята сватба съм откачила още поне едничко..
Мацки аз имам много работа и вечер започвам да стягам багажите лека полека.Няма да мога да ви виждам често и вече ми липсвате.. В петък сутринта в 6 ч. летим и ще се видим другата седмица живот и здраве..
Джина,толкова ми липсваш.. Много ме е яд че пак дойде пущината...Ако знаеш как се надявам в "Надежда" да си свършат работата както трябва ...Толкова бих се радвала за теб,ако всичко се нареди...
Дани,за моята лелка хич не съжалявай.Аз си бях взела тест ,заради летенето...После като видях че ми пада БТ и не идва се ядосах ,защото не искам да пътувам неразположена...Сега се радвам че ще ми е почти минало през това време..Обичам те!

Момиченца кокиченца,пожелавам ви много хубав ден!
« Отговор #56 -: Май 20, 2008, 07:31:28 am »
ДОБРО УТРО!!!Наистина се надявам да е добро за всички!
На тези,на които им е дошла гадната да се маха бързо и да започнете скоро лова и да това да е вашия месец!
Меги и Бени   :crossfingers: момичета надеждата е във вас!Гадната е още при мен и няма да я пускам при вас!Хайде чакаме  :bfp: от вас! :bighug:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #57 -: Май 20, 2008, 08:06:42 am »
Мила бени разбирасе че се сещам за вас и не съм избягала просто тези дни милото почиваше и немога до се доредя да седна на компютъра.
Стискам палци за тебе графиката ти е много добра дотук, що не си направиш едно тестче, ако вече ти закъснява, а аз ще стискам палци да видиш  :bfp:
пу-пу-пу-пу и на всички останали късмет.

« Отговор #58 -: Май 20, 2008, 08:15:32 am »
Добро утро и от мен. Как сте днес?  :P Целувки и прегръдки на всички.
Моята лелка този месец беше странна. Вчера/3-ти ден от лелището/ми спря рязко.  8O
Ама е добре, че милото го държа вече седмица и нещо на "сухо" и тази вечер подновявам опитите за бебок.
Хубав ден милички. :P
*
« Отговор #59 -: Май 20, 2008, 08:18:16 am »
Parsi днес трябваше да се отчете след посещението при док , а я няма никаква  :?
Дано всичко е ОК при нея .

Добро утро и от мен и честита ни седмична темичка. :)Сядам сега защото вчера се прибрах от работа в 21 часа и бях много скапана.Сега да си дам отчета :D-вчера при доки и двата хубави фоликула са се спукали,а лигавицата е страхотна както тя се изрази.Дано този месец да е моят месец и на всички останали които "чакат" да им дойде. :P
Красико,дано в това фоликулче се крие твоето чудо-успех ти желая.Ти вчера по кое време беше при док,че не се засекохме?