Любче, мила, голяма програма сте направили и тя все с прекрасни събития. С голямо нетърпение очакваме сватбата ти, нали знаеш, ще бъдеш прекрасна булка, а пък на медения месец просто се отпусни, не мисли за ядене, ами се наслаждавай на момента. Лек път, много приятни мигове, пътешествието е супер, най-благородно ти завиждам, така лекичко, но надявам се, че не се сърдиш.
Ифи, стискам ти палци, мила, всичко ще се оправи и скоро ще ни зарадваш
Дани, хич не пишеш напоследък, не че и аз кой знае колко съм се разписала, но ми липсва сутрешното ти пожелание
.
Парси, Виксънче, Бибица, тук съм
, обаче температурата падна още и колкото и да не ми се иска да й вярвам лелята най-вероятно ще ме навести скоро, скоро. Но няма значение, каквото е писано ще стане, поне имам план за действие.
А и да ви кажа на на 30.05. или на 01.06. ще ставам кръстница на една малка прекрасна сладурана, която ми е почти адашка и честно да ви кажа, много се радвам. С такова нетърпение чакам това, не знам защо толкова се вълнувам. С голямо желание избирахме дрехи, обувки и т.н. за госпожица.
Айде стига съм писала, че май малко се поувлякох. Сигурно съм забравила някого, за което да ме извини, но още е много рано и не помня достатъчно дълго