0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #160 -: Май 21, 2008, 13:53:27 pm »
Мимче, давай да помагаме, по скоро да се изнесеш,я каква силна банда сме, защото усеща че и милототи го иска, след като вече е предложил сам  :bighug: :bighug: :bighug: :ballons: всичките са за теб. А с едно креватче стават много сърчица, ох милата ми  :balk_7: :balk_21: :balk_21: Пък като се изнесете действай с  :balk_22: и му разбий сърцето от любов и обич  :balk_48:
Новилче дано оцелее масичката не си го изкарвай на нея  :balk_71:, но твоята рецепта наистина е много добра, внася много веселба, даже вече съм по весела, благодаря ти а за онази случка и аз често се смея от сърце.:bighug:
Аз съм от  щастливките, моето мило негледа мачове, така че рецептата ще е спазена.Иначе за едно купонче тук сам съгласна, аз мога да пия само мента с спрайт, но ще ви правя компания.
Мимче пак  :bighug:

« Отговор #161 -: Май 21, 2008, 13:58:57 pm »
МИМЕЕЕ - За местенето ме запишете като кандидат хамалин...ние и мъжа ти ще го извлачим до новото жилище, само кажи кога...
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #162 -: Май 21, 2008, 14:14:23 pm »
Толкова много ви обичкам
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

и ние те обичаме :flower:  :blowingdust2:
07.10.2009
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #163 -: Май 21, 2008, 14:19:34 pm »
Искам да отправя апел към всички момичета - тази вечер футболният мач е от изключително значение - финал на Шампионската лига..проявете разбиране към мъжете си и ги оставете да се насладят на спектакъла, който се очаква. Нека един път да не се цупим..Все пак такъв мач има веднъж годишно, а ние си имаме "зачатие" 24 часа в денонощието..нещо, за което те не могат и да мечтаят

Ааааа никакви мачове за моя !
Мен защо ми боцкаха дупето днес ? :needleani: :cul2:
Първо да ме уважи , пък после да прави каквото си ще   
:jump12:
*
« Отговор #164 -: Май 21, 2008, 14:22:37 pm »
Наскомими,ти си едно сладко бебенце по душа...И аз много ,много те обичкам :)

Момичета не пускайте никаква вещица ли е ,леля ли е ,венгер ли е..Никаква да не се влачи ,че не я мисля тая убавица...

Бибице,гледай да хванете яйцето ,пък какво се е счупило не е важно.. ;)
*

bibica

• 532
« Отговор #165 -: Май 21, 2008, 14:32:53 pm »
Любче благодаря ти мила :bighug:
Благоря на всички ви много ви обичам и съм много благодарна на Господ че ви намерих  :bighug: :bighug: :grouphug2:

Нещо днес не ми е ден, сега пък май едната ми леща се скъса, писна ми вече, смо пари давам от началото на годината вече незнам колко смених. Сега ме дразни окото, някои носи ли лещи като мен и какви??

« Отговор #166 -: Май 21, 2008, 14:35:42 pm »
аз съм с очила...но обмислям варианта да сложа лещи -  офталмоложката ми предложи миналия път,  а аз не, та не..очила да са...сега друг акъл ми дойде
*

bibica

• 532
« Отговор #167 -: Май 21, 2008, 14:49:13 pm »
Адриани аз съм носила очила много години, писнаха ми, с лещи ми е много по удобно, нали се сещаш и слънчеви очила си купих даже станах манияк на тема слънчеви очила, защото преди това несъм носила, а с лещи е супер, но сегашните незнам какво им стана, само се късат, иначе ги нося от 5 години и съм много доволна.
 :P

« Отговор #168 -: Май 21, 2008, 14:52:35 pm »
говори, говори...имам си два чифта слънчеви очила..и не ги нося заради пустото късогледство...добре, че е зачатие , за да знам, че не се препоръчва естествено раждане на такива като мен
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #169 -: Май 21, 2008, 14:53:45 pm »
Ей, милички, ама има и момичета запалени по футбола като мен.
Луда левскарка съм ( е, напоследък вече ме дразнят и бг футбол въоще) и умирам за футбол.
Все си мислех, че трябва да ми се падне мъж, дето не гледа футбол и ще стане тя- ще ми сипва ракийка и салатка или биричка докато си гледам мача.....  :cool: :cool: :cool: :lol: :lol: :lol:
Ама нейсе- мъж си е - гледка си мачове и само ме дразни като гледам мач на Левски  и се паля.
Та довечера умора или не - ще се гледа, че след Левски любимия отбор ми е Ман юнайтед и ще се вика яко.
Само дето като не си доспя ми пада температурата и ми се разваля графиката, но то пък аз за какво ли меря......

Ама много ви прегръщам бе  :wink: :bighug: :bighug: :bighug: и ви  :balk_21: звучно

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #170 -: Май 21, 2008, 15:05:29 pm »
Саааааааамо Ботев!!!!!!! :D
Здравете и от мен!Като не пишете,не пишете,ама като ви дойве музата като днес-и то нямате изчитане! :D
Аз днес бях до ХЕИ в Пловдив,защото бях чула и чела тук някъде,че там (в ХЕИтата)правят безплатни изследвания за СПИН,Васерман и Хепатит.Ама ме отрязаха.То само за СПИН,ама щяло да е анонимно,ама наложително ли било,ама да съм се помолила на няква лекарка....Абе усукваха и увъртаха и ме отказаха.Че не достигат парите-не достигат,ама да ходя да им се моля ся!Ай сиктир.
Уф писна ми от тая държва,вече!Тия дни съм мнооооо възмутена на тая тема!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #171 -: Май 21, 2008, 15:15:54 pm »
Новилка - обичам та душа!!!!  :balk_104: :balk_69: пази масата, ей, не дей така, ще вземете на са повредите нещо, мани, я по-добре на по безопасно място измисли там нещо: мивки, дивани, подове... по стабилни основи избирай хихихихи  :lol:
Биби, успех в лова  :00001754:
Красико, и на теб мила, никаква прошка на твоя хубосник, мача не е толкова важен!
Мими, тогава и аз ше викам за твоя отбор, не отбирам нищо от футбул, ама за приятелките ще се жертвам  :lol:
« Отговор #172 -: Май 21, 2008, 15:24:10 pm »
И аз съм с две ръце за Ман ..ама пари не залагам..още
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #173 -: Май 21, 2008, 15:49:17 pm »
Абе моя мъж много хитър бе мацки !
Дойде , уважи ме на бързо :oops: и отиде с приятели да си пазаруват за мача :lol:
Е на това му викам аз отговорен мъж ! Не оставя днешната работа за утре , даже предсрочно я свърши  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #174 -: Май 21, 2008, 15:51:58 pm »
 :balk_47: няма да те кара да го чакаш по нощите, я:)
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #175 -: Май 21, 2008, 15:57:03 pm »
Дойде , уважи ме на бързо :oops: и отиде с приятели да си пазаруват за мача :lol:
Е на това му викам аз отговорен мъж ! Не оставя днешната работа за утре , даже предсрочно я свърши  :lol: :lol: :lol:

:jump12: :jump12: :jump12:
Ти ще ме скъсаш :lol: :lol: :lol:
Ей на това му викам МЪЖ! :balk_47: :balk_47: :balk_47:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532
« Отговор #176 -: Май 21, 2008, 15:58:24 pm »
 :balk_46: ех какъв мъж Красико, ние като не се виждаме по цял ден, ето даже днес не е и звънял, ама ще му кажа аз довечера.
Мимче, ми щом си фен на Ман, и аз ще викам за него, не че съм голям фен на фудбола, но Левчски си  Левски, класика, права си в последно врееемее са .... без коментар.
Вискън благодаря, надявам се вече болките са минали.
Така си нараних окото вече ,ма още малко и после слагам очилата. :balk_48: ама адриани, не ги оставям слагай си лещи, ще видиш колко е различно, стига да можеш да ги носиш, и питай твоят офтомолог, (незнам дали правилно го написах)  :lol: за лъчетерапията прези раждането, защото се правело до 2 месеца ако си бременна а то трябва скоро да се случи нали??
Целувки на всички красавици.

« Отговор #177 -: Май 21, 2008, 16:00:58 pm »
Момичетаааааа,  вие от София, трябват ми 2 бр момичета- специалисти обслужване на клиенти при мен. Спешноооо. Говорим за банка.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #178 -: Май 21, 2008, 16:02:46 pm »
И аз търся охранителКИ..ама...ядец...
« Отговор #179 -: Май 21, 2008, 16:04:27 pm »