0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #140 -: Май 21, 2008, 11:57:10 am »
power   :crossfingers: за утре и наистина ти пожелавам от сърце този път да мине чудесно и да се обадят в най-скоро време.  :bighug:

ами дано дано...ама както напоследък всичко ми е трагнало на опаки трябва май да стане някакво чудо,че да почна работа.
07.10.2009
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #141 -: Май 21, 2008, 12:07:43 pm »
Виксън, айде да ти мине, че наистина не се трае такава болка.
Ох, дано! А ти как се чувстваш имаш ли някакви ПМС?
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #142 -: Май 21, 2008, 12:12:22 pm »
Меги мила стискай краката и да не идва, нека при мен да дойде,а  не при теб, за мен другият месец, че като си видя графиката - идеми да го  :fighting: ама нали е любимо.

Ей, хубавице хубава :D - как така при теб да дойде - та ти сега започваш..
Пък и стига е ходила тая тъпанарка- не се ли умори от гости, айде вече да се пенсионира тази лелка - да не ни идва вече поне за 9 месеца.
Гушкам те и не разбрах какво не ти харесва на графиката- ама ако не ти стига налягай го милото- виж новилчето какви хубави рецепти дава :wink:
И никакво кофти настроение, мила, че ще почна и аз- усмихни се заради мене :D
Прегръщам те силно и те  :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #143 -: Май 21, 2008, 12:25:50 pm »
Ей, хубавице хубава :D - как така при теб да дойде - та ти сега започваш..
Пък и стига е ходила тая тъпанарка- не се ли умори от гости, айде вече да се пенсионира тази лелка - да не ни идва вече поне за 9 месеца.
Гушкам те и не разбрах какво не ти харесва на графиката- ама ако не ти стига налягай го милото- виж новилчето какви хубави рецепти дава :wink:
И никакво кофти настроение, мила, че ще почна и аз- усмихни се заради мене :D
Прегръщам те силно и те  :balk_21:

[/quote]

Благодаря ти мила  :bighug: :balk_104: давам от най-хубавите си усмивки, за да може ити да си усмихната, ама кото ме ядосва милото, ще му кажа довечара , ще му покажа рецептатата на Новичето и така. :bed:
power имай вяра че този път ще се получи и знам че ще е така, мисли си само хубави неща като отидеш там, даже и за почивка си мисли, една така хубава и спокойна и нещата ще се подредят.

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #144 -: Май 21, 2008, 12:46:54 pm »

Благодаря ти мила  :bighug: :balk_104: давам от най-хубавите си усмивки, за да може ити да си усмихната, ама кото ме ядосва милото, ще му кажа довечара , ще му покажа рецептатата на Новичето и така. :bed:
power имай вяра че този път ще се получи и знам че ще е така, мисли си само хубави неща като отидеш там, даже и за почивка си мисли, една така хубава и спокойна и нещата ще се подредят.

Миличка - виж само моята графика и ако можеш да намериш и едно сърце ще те поздравя :( :) :(
Но ние бяхме и все още сме в криза и е ново за мен дори и да ме целуне :(
Трябва тепърва да се преоткриваме... :(
Така че не се притеснявай за някое и друго пропуснато сърчице - те малчуганите нали трябва и да си узряват :wink:
Пък Господ си знае работата - едничко сърчице на точното време е достатъчно.
Прегръдки!

« Отговор #145 -: Май 21, 2008, 13:06:14 pm »
Ехеееееее :D :D :D :D хареса ви рецептата ми, нали?  :P Само вниамавайте,че довечера има мач и по тази причина тази вечер си лягам на време- в 21,00 :lol: :lol:. То милото няма да иска да близне алкохол,за да гледа мача. Мислих с приспивателно да му "помогна", ама не съм толкова гадна. Хайде тази вечер ще му простя.  :lol: :P :P

Наскомими,какво става с вас? Все още ли не сте си оправили отношенията.? Миличка  :bighug: :grouphug2:
« Отговор #146 -: Май 21, 2008, 13:14:05 pm »
Искам да отправя апел към всички момичета - тази вечер футболният мач е от изключително значение - финал на Шампионската лига..проявете разбиране към мъжете си и ги оставете да се насладят на спектакъла, който се очаква. Нека един път да не се цупим..Все пак такъв мач има веднъж годишно, а ние си имаме "зачатие" 24 часа в денонощието..нещо, за което те не могат и да мечтаят
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #147 -: Май 21, 2008, 13:16:25 pm »
Меги :crossfingers:
Power,успех .

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Meggy                     18-19.05.
  beni79                     20.05.
  nin4eto76               22.05
  hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  tancheto                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                   30.05.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #148 -: Май 21, 2008, 13:16:53 pm »
Наскомими,какво става с вас? Все още ли не сте си оправили отношенията.? Миличка  :bighug: :grouphug2:

Ох, миличка, незнам какво да ти кажа....
Ами аз доста охладнях покрай тези неща, пък много ми се насъбра, само да се отделим и да започнем пак да се запознаваме.... :(
Аз си го обичам много, иначе досега да съм избягала при всичките тези проблеми, но незнайно защо в момента ми е трудно да го прегърна и ми е странно, когато той ме прегръща...
Трябва ми малко време....
Но нищо- прословутия ( друг) водопроводчик уж ще идва днес и да започва- поне банята да е готова, друго засега не ме интересува...
Вчера ходихме да разглеждаме за масичка поне, ще си преместим старото легло, имаме гардеробче, килимчета и пътечки и т.н....
И да се местим- то милото искаше още от онзи ден, нищо че няма баня, но ....
Явно разбра и аз му показах, че нещата наистина са сериозни за мен......
И така, малко в началото като първобитно ще си живеем и междувременно ще си обзавеждаме, но това не ме интересува.
Едно столче, масичка и легло и друго не ми трябва - само да сме само двамата и започнем пак да се обичаме......

« Отговор #149 -: Май 21, 2008, 13:17:26 pm »
Искам да отправя апел към всички момичета - тази вечер футболният мач е от изключително значение - финал на Шампионската лига..проявете разбиране към мъжете си и ги оставете да се насладят на спектакъла, който се очаква. Нека един път да не се цупим..Все пак такъв мач има веднъж годишно, а ние си имаме "зачатие" 24 часа в денонощието..нещо, за което те не могат и да мечтаят

Ей, а ние можем да си врътнем едно купонче във форума. ?  :P :P :P :P :P
« Отговор #150 -: Май 21, 2008, 13:23:21 pm »
разбира се...аз от сега изстудявам джин и тоник..
« Отговор #151 -: Май 21, 2008, 13:24:37 pm »

Ох, миличка, незнам какво да ти кажа....
Ами аз доста охладнях покрай тези неща, пък много ми се насъбра, само да се отделим и да започнем пак да се запознаваме.... :(
Аз си го обичам много, иначе досега да съм избягала при всичките тези проблеми, но незнайно защо в момента ми е трудно да го прегърна и ми е странно, когато той ме прегръща...
Трябва ми малко време....
Но нищо- прословутия ( друг) водопроводчик уж ще идва днес и да започва- поне банята да е готова, друго засега не ме интересува...
Вчера ходихме да разглеждаме за масичка поне, ще си преместим старото легло, имаме гардеробче, килимчета и пътечки и т.н....
И да се местим- то милото искаше още от онзи ден, нищо че няма баня, но ....
Явно разбра и аз му показах, че нещата наистина са сериозни за мен......
И така, малко в началото като първобитно ще си живеем и междувременно ще си обзавеждаме, но това не ме интересува.
Едно столче, масичка и легло и друго не ми трябва - само да сме само двамата и започнем пак да се обичаме......

Евала ти миличка. ПОКЛАНЯМ СЕ И ШАПКА ТИ СВАЛЯМ. Страшно си силна. Не се отказвай от нищо, но и не давай да те "смажат". Права си че освен легло и маса на първо време е достатъчно. Майката му е да се отделите , да останете двамата само,да си поприказвате,да се изясните, пък тогава ти ще споделяш как го изтощаваш от кексене. :P :P :P :P :P :P :P :P Ако искаш да споделиш, знаеш че винаги съм на разположение на ЛС.  :D
« Отговор #152 -: Май 21, 2008, 13:27:07 pm »
разбира се...аз от сега изстудявам джин и тоник..

Ухаааааааа, и две ледчета да плуват в чашата с джин и тоник. Мезенца- шунчица,кашкавалче, сиренце,маслинки. Фъстъчки........ 8O 8O 8O 8O 8O 8O Край- размечтах се. :lol:
« Отговор #153 -: Май 21, 2008, 13:28:08 pm »
с маслинките и на мен ми обра точките....а съм на работа още 4 часа  8O
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #154 -: Май 21, 2008, 13:28:49 pm »
Мими, мила, ейййй, вижда му се края вече  :lol: Много се радвам за вас. И не се притеснявай от това че сега сте в малко обтегнати отношения, и това ще отмине. Щом си останете само вие, всичко ще си дойде на мястото :lol: и сърчицата ще запълнят твоята графика (с помощта на онази ношничка 8) ), спокойно, имай още малко търпение и вяра. Ти толкова си изтърпяла до сега, имаш огромен стимул :)

Добре че моя не гледа мачове, ей това е голям проблем за много жени.
Новилкаааааааа -  :balk_600: твоите рецепти винаги ми стоплят душата. Още помня оная история дето бяхте заспали ти с вдигнати крака, хихихихи и много се смея  :lol:
Пауър - успех!!!  :crossfingers:
« Отговор #155 -: Май 21, 2008, 13:35:30 pm »
Мими, мила, ейййй, вижда му се края вече  :lol: Много се радвам за вас. И не се притеснявай от това че сега сте в малко обтегнати отношения, и това ще отмине. Щом си останете само вие, всичко ще си дойде на мястото :lol: и сърчицата ще запълнят твоята графика (с помощта на онази ношничка 8) ), спокойно, имай още малко търпение и вяра. Ти толкова си изтърпяла до сега, имаш огромен стимул :)

Добре че моя не гледа мачове, ей това е голям проблем за много жени.
Новилкаааааааа -  :balk_600: твоите рецепти винаги ми стоплят душата. Още помня оная история дето бяхте заспали ти с вдигнати крака, хихихихи и много се смея  :lol:
Пауър - успех!!!  :crossfingers:

Висконче, за оная случка- добре че новичките момиченца не са я чели от форума, още и двамата се смеем. Ама според него така се спи много удобно- хем топли,хем пък и удобна.  :ballons:
Това си беше върхът тогава,наистина.
Адрианче и аз съм на работа още 4 часа, ама тази вечер няма "да ми давате" да пия бяло вино, че моя ще "изгори" :bed: на полувремето от мача. То аз съм "топла фурна и бързо се паля",тоест само 3 глътки и сме "счупили" стъклената холова маса.  :cul2: :cul2: :cul2:

« Последна редакция: Май 21, 2008, 13:37:09 pm от NOWILKA »
« Отговор #156 -: Май 21, 2008, 13:41:06 pm »
Аз смятам да се "потрудим" преди мача...така де..да не изтървем и тази О..не че  я следя конкретно..но календарът показва, че имаме добри възможности...Новилка, дано масата остане цяла довечера...ама моят матрак е за смяна.. :balk_600:..от кекс, естествено
« Отговор #157 -: Май 21, 2008, 13:50:58 pm »
Аз смятам да се "потрудим" преди мача...така де..да не изтървем и тази О..не че  я следя конкретно..но календарът показва, че имаме добри възможности...Новилка, дано масата остане цяла довечера...ама моят матрак е за смяна.. :balk_600:..от кекс, естествено

А при нас не само матрака е за смяна. Повярвай ми миналата година без да искаме счупихме леко спалнята , ама я заковахме. Сега си кексим само от моята страна на спалнята, докато не я счупим и нея де. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #158 -: Май 21, 2008, 13:52:03 pm »
Толкова много ви обичкам
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #159 -: Май 21, 2008, 13:52:56 pm »
Вярвам ти...нали затова не смея дори да седна на нашия диван... :oops: