0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #180 -: Май 21, 2008, 16:17:52 pm »
ДОДЕ гадното лелище, днес, вече незнам какво да правя... :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:ако някой, знае.........

Моята енергия за живот!
« Отговор #181 -: Май 21, 2008, 16:19:26 pm »
Я, й дай пътя и гони яйцеклетки
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #182 -: Май 21, 2008, 16:31:04 pm »
ами чакай да свърши и почвай ловувнето. нов цикъл-нов късмет!
07.10.2009
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
« Отговор #183 -: Май 21, 2008, 16:42:00 pm »
Здравийте на всички как сте днес?Някой ще се похвали ли с нещо? :bighug:
*
« Отговор #184 -: Май 21, 2008, 16:56:00 pm »
Виксън най ефикасното което съм пробвала за менструални болки са свещички Тилкотил, действието им  е продължително,гадното е че трябва да изчакаш да подеистват горе долу 40 мин.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #185 -: Май 21, 2008, 16:57:25 pm »
Мацки, скоро ще си тръгвам от работа, най-после!!!  :lol:
Ще гледам да се вкюла по-късно но сега искам да ви почерпя защото моя татко днес има рожден ден - става на 50! Много ми се искаше да го зарадвам за рождения ден с хубвата новина, но явно не е било писано. Той да ми е жив и здрав и това ще стане!

« Отговор #186 -: Май 21, 2008, 17:04:37 pm »
И аз търся охранителКИ..ама...ядец...
Адриянче,ми то аз ставам за охранителка,ама колко плащаш.И кво трябва да се охранява,а пък мъж ми си е професионалист в тая област!Ся ако кажеш,че става въпрос за Пловдив и ще е супер!
Виксънче,да ти е жив и здрав татето и айде дано скоро дядо да го направите!!!
А как ми се прияде от тая тортичка!!!!Малееееееееееее..........
« Отговор #187 -: Май 21, 2008, 17:21:28 pm »
Ох..и на мен на сърце ми лежи Пловдив...ама не...местата за охранителКи са тук в София. :(
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #188 -: Май 21, 2008, 17:22:42 pm »
Вискън да ти е жив и здрав таткото, много скоро да го зарадваш с най-хубавата новина галеща ушите му -  :babyflips: :babyflips: :crossfingers:
Момичета искам да ви питам - моята племеница на снимките в олбумчето, са и открели  бакрерии н акуто, тъй наречените коки, от какво може да се получат, тя е само на кърма  :ask:
Обичам ви много.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #189 -: Май 21, 2008, 17:25:21 pm »
Писах, писах и ...нъцки....

Няма да се повтарям затова

Вики, да ти е жив и здрав рожденика и да те радва поне още 50 години. В най-скоро време да го направиш дядо на внуче, две или три, че защо не и четири, или.... :lol: :wink: Е, айде от мен да мине поне две внучета, а? Че я човека има юбилей, кръгла годишнина, цял половин век, заслужава  :babyflips: или  :babyflips: :babyflips: подаръка.

Най-страното е че уж ми публикува отговора, а аз не го виждам 8O :?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #190 -: Май 21, 2008, 17:25:54 pm »
 bibica - По-добре задай въпроса към Birdie в подфорума на Дългоочаквана бременност и майчинство след стерилитет :)
« Отговор #191 -: Май 21, 2008, 17:28:14 pm »
Ох..и на мен на сърце ми лежи Пловдив...ама не...местата за охранителКи са тук в София. :(
Ей,начииииии :xЩеше да е яко,винаги ми се е искало да работя като охрана,ама лична!Май гледам мнооооооо филми,а?!Ама защото съм тренирала бойно изкуство и щеще да ми е съвсем на сърце тая работа,а мъж ми си е охрана.Даже така се запознахме(доста банално,всъщност)аз бях барманка в една дискотека,а той охрана! :D
Абе филма Бодигард на живо! :D
Бибица,що не питаш мамите,те по може да знаят,аз мога да предположа само да не би нейната майка и тя да има и да и ги предава с кърмата?!? :?
*

bibica

• 532
« Отговор #192 -: Май 21, 2008, 17:31:44 pm »
Милички много ви благорадя  :bighug: :bighug:

*
« Отговор #193 -: Май 21, 2008, 17:33:21 pm »
bibica, задай си въпроса към д-р Бърди - педиатър, ето тук отговаря он-лайн:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27519.260
Обикновено Докторът отговаря по късните доби  :) имай търпение, до сега никога не ме е разочаровал!
« Последна редакция: Май 21, 2008, 18:00:28 pm от Lan »
*

bibica

• 532
« Отговор #194 -: Май 21, 2008, 17:52:03 pm »
bibica, задай си въпроса към д-р Бърди - педиатър, ето тук отговаря он-лайн:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27519.260

:bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ти много!

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #195 -: Май 21, 2008, 18:28:19 pm »
Момичетаааааа,  вие от София, трябват ми 2 бр момичета- специалисти обслужване на клиенти при мен. Спешноооо. Говорим за банка.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще ми се и аз да поработя малко, ама хич не съм в час с тези работи    :dontknow:
« Отговор #196 -: Май 21, 2008, 20:22:30 pm »
Ей, момичета здравейте и от мен  :bighug:
Скоро и аз ще се запиша при вас в списъчето за очакващи  :bfp:
Сега само ви наглеждам и ви се радвам, чакам добра новинка от Меги и Пауърчето, може и още от някъде да се появи  :bfp:.
Новилче, искрено ме развесели пак  :lol: с кексенето на разни нестандартни места и изпочупването на спални, масички и т.н  :lol:
Мими и аз ще гледам мач тази вечер, малко сме фенките.
Ние заедно с миличкият си пием   beer:: beer:: beer:: с чипсче и ще пропусна тук купончето с джинчето и маслинките, уви - то и вашата компания не е за изпускане ...
Виксънче, честит ти татко-рожденник, тортичката е екстра, сега и подарък да му спретнете - бебче с памперс, здраво,кротичко ангелче /може и две/!!!
Красико, твоята половинка е мъжа-мечта   :balk_46:
Нинчето  :bighug: - ще мине скоро, стягай се за нов, успешен лов!   
  Любче, пропуснах малко инфо. Кога ти е сватбата, май съвсем наближи, да не забравиш да качиш снимки в нашето албумче, сигурна съм че ще си най-прекрасната булка, а догодина - с люлка!!!

Вижте всички, не може така  :lol:, заемете се сериозно :lol: с бебеправене, а не си хабете силите в охранителният бизнес,
крайно време е тук да завали пролетен порой от  :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #197 -: Май 21, 2008, 20:26:22 pm »
Бисерче,мен малко ми намирисва на затишие пред буря!А дано де!

Къде сте всички,бе купонджийките?????
« Последна редакция: Май 21, 2008, 20:28:44 pm от ВиЛиЛи »
*
« Отговор #198 -: Май 21, 2008, 20:48:10 pm »
Ехооооооооооо

Привет и от мен.Как сте тук-виждам, хубаво сте се посмяли през деня.Новилка все ги ръси едни весели....
Аз пък се пошлях из града малко и  сега като хапнах си налях една биричка и да видим мойто дали ша гледа мач или не.Че той много много не гледа, освен ако не са важни, та не знам.Може и да зяпне финала днес.
*
« Отговор #199 -: Май 21, 2008, 21:26:42 pm »
Здравейте момичета.И от мен ще излезе малко тъпичък въпрос.Мойта приятелка ми каза че като забременяла веднага почнали да й се уголемяват гърдите и да пишка през 5мин.още преди да направи тест за бременност.Но на мен нито ми се уголемяват гърдите ,нито ми се пишка.Не че търся симптоми в тялото си за да не се разочаровам после но откакто ми го е казала непрекъснато се вглеждам и си мисля че и този месец нищо не е станало.Дали е индивидуално? :oops: