0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #280 -: Май 22, 2008, 21:20:22 pm »
Вили,все едно повтарям твоята сватба :) Моята също е екрю и поканите са ми със златен химикал писани...Купих си го за два лева :)А дантелката дето ще изрязват за мотив е със златни цветчета ,но ще имам всичко на всичко 20см на полата долу в ляво и на бюстието по диагонал ще върви една ивица от дясно на ляво.. и това е..На главата ще имам дребни фуркети подредени като венче и нищо повече...Идеята ми е да изглеждам като момиче,не като жена и за грима специално ще помоя гримьорката да се постарае да е мнооого нежен...Аз не се гримирам по принцип и затова се обърнах към гримьор,защото аз ще се направя на евтина кукла от тротоара :)
« Отговор #281 -: Май 22, 2008, 21:25:35 pm »
Така,така,Любе!!!!!!!!!!!!Всичко трябва да е изпипано до последния детайл,та да ти е хубаво после като се сещаш!Аз имах воал до кръста,но понеже хем го исках,хем знаех,че ще ми пречи,та бях решила предварително на официалната част да съм с него,а в ресторанта го свалих и си останах по прическа-с фуркети с камъчета! :DСамо дето моя грим беше малко по тъмен,ама аз съм мургава и тогава бях с много червена коса,та така беше по-добре!
 :oops:Аааааа,и панделките за колите даже ми бяха екрю!!!!!! :D
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #282 -: Май 22, 2008, 22:13:51 pm »
Лека нощ, милички мои!
Много, много ви обичкам и ви прегръщам :hug2:
 и целувам :balk_21:
за лека нощ!
Сладки сънища и до утре!
 :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #283 -: Май 22, 2008, 23:07:34 pm »
Хайде , лека и от мен !  :balk_126:
*
« Отговор #284 -: Май 22, 2008, 23:42:51 pm »
Аз още не мога да заспя,а след 2.5 часа трябва да тръгваме към летището...Май няма и да лягам тази нощ...
« Отговор #285 -: Май 23, 2008, 07:29:32 am »
Добро утро!!!!!
Пожелавам ви един прекрасен,усмихнат и успешен ден!!!
Хайде някой да се похвали днес,а?
Обичам ви много,затова кафенцето днес е от мен!!!!!!

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #286 -: Май 23, 2008, 08:12:24 am »
Добро утро и от мен, милички!
Желая ви един прекрасен и изпълнен с много слънчеви усмивки ден!
Обичам ви много! :bighug: :hug2: :bighug:
Любе, ти вече си тръгнала, но те прегръщам, желая ти най-прекрасните изживявания и най-прекрасната сватба!
Лек път, миличка! :blowingdust:
Ще видиш, че Господ има такива планове за теб, ще заченеш своето детенце по време на медения си месец, за да бъде твоята приказка пълна!
Обичкам те и те чакам с нетърпение!
Ей, Вили, много си ми миличка и те обичам много!
Твоят оптимизъм и весел дух ме зарежда всеки път и се радвам, че беше първата, която ми каза :"Добро утро"!
Значи наистина ще имам хубав ден!
Прегръщам те и те целувам звучно! :balk_21:
Прегръщам ви и ви целувам всички, мили мои!
Хубав ден от мен!

« Отговор #287 -: Май 23, 2008, 08:14:22 am »
Добро утро и от мен. Днес е време за ++++++++++,ама много. :P :P
Офффф,днес не ми се работи. :?
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #288 -: Май 23, 2008, 08:39:40 am »
Офффф,днес не ми се работи. :?
Ох, не ми говори...
Толкова много ме мързи цяла седмица, ама днес вече не се издържа...
Хич, ама хич не ми се работи и само се прозявам.
Айде днес някоя от вас да ме разсъни с едно хубаво++++++++++++++++++++++++++ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цунки! :balk_104: :balk_104: :balk_104:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #289 -: Май 23, 2008, 08:44:18 am »
Добро утро и от мен
Надявам се вие да сте добре
Аз днес се чувствам много зле, не знам от какво, но вчера към 6-7 ч вечерта взе да ми става лошо, да ме боли глава, да ми се гади и да ми се вие свят... Не можах нищо да сложа в уста, освен няколко лъжички кисело мляко. И днес продължава да е така, слава богу не съм повръщала но всичко ми е като на филм, и не знам къде се намирам. Имам две предположения, или съм хванала някой вирус или това е от противозачатъчните които ми изписа док. Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Боже как ще издържа на работа до 5ч просто не знам... искам само да легна някъде.
Айде на вас лек ден

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #290 -: Май 23, 2008, 09:03:14 am »
Добро утро и от мен
Аз днес се чувствам много зле, не знам от какво, но вчера към 6-7 ч вечерта взе да ми става лошо, да ме боли глава, да ми се гади и да ми се вие свят... Не можах нищо да сложа в уста, освен няколко лъжички кисело мляко. И днес продължава да е така, слава богу не съм повръщала но всичко ми е като на филм, и не знам къде се намирам. Имам две предположения, или съм хванала някой вирус или това е от противозачатъчните които ми изписа док. Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Боже как ще издържа на работа до 5ч просто не знам... искам само да легна някъде.
Айде на вас лек ден

Миличка, съжалявам много за болката ти.
Гушкам те! :bighug:
Какво става този месец?
Много се притеснявам за теб и ако имаше как да ти помогна....
Аз ( слава Богу) не съм пила още такива лекарства, но предполагам, че е от тях.
Защо не се обадиш на лекаря си, да му кажеш как се чувстваш и той да ти каже какво да правиш с лекарствата?
Може да не ти понасят и да ти ги смени...
Прегръщам те и се дръж, мила!
Пък ако много ти е зле помоли шефовете да те пуснат - не бива да се измъчваш така...
Целувам те! :hug2:

*
« Отговор #291 -: Май 23, 2008, 09:08:03 am »
Добро утро момичета! пожелавам ви лек и ползотворен ден!

Вили,все едно повтарям твоята сватба :) Моята също е екрю и поканите са ми със златен химикал писани...Купих си го за два лева :)А дантелката дето ще изрязват за мотив е със златни цветчета ,но ще имам всичко на всичко 20см на полата долу в ляво и на бюстието по диагонал ще върви една ивица от дясно на ляво.. и това е..На главата ще имам дребни фуркети подредени като венче и нищо повече...Идеята ми е да изглеждам като момиче,не като жена и за грима специално ще помоя гримьорката да се постарае да е мнооого нежен...Аз не се гримирам по принцип и затова се обърнах към гримьор,защото аз ще се направя на евтина кукла от тротоара :)
Любеееее , милчка , нямам търпение да те видя - ще си много красива булка! ама ще изтърпим до сватбата ...после ще качиш снимчиците в албумчето и ние ще ти се радваме!  :bighug:

Добро утро и от мен
Айде на вас лек ден

Миличка , и  аз не съм пила такива хапчета ( ти какви хапчета пиеш?) би трябвало да не ти става така от противозачатъчните. имам доста познати , които пият , ама никоя не се е оплакала досега! а пък знам ли , може твоят организъм да не ги понася!
« Отговор #292 -: Май 23, 2008, 09:19:31 am »
Добро утро и от мен
Айде на вас лек ден

През 2006 г получих кръвоизлив, но то беше от простата ми глава. Тогава ми изписаха противозачатачни успоредно с едни малки червени хапченца за спиране на кървенето/забравих как се казваха/. Та от тези хапчета и противозачатачните едва отцелях- то главоболие, то свят ми се виеше, беше ми много зле-едва се държах на крака. И аз не знам как оцелях. Но след като ги спрях всичко това ми мина. Така че може и да е от хапченцата,мила.
Много си те гушкам. :P
*

Vickson

• 1201
« Отговор #293 -: Май 23, 2008, 09:28:22 am »
Благодаря ви - вие сте истински приятелки! И аз ви гушкам силно!!!!!
И аз не знам какво става с моя организъм този месец, всичко ми се обърка... май няма нещо което да не ме боля за последните седмици.  :(
Определено се съмнявам в противозачатъчните, казват се Линдинет30, не съм ги чувала преди и не съм ги виждала. Аз съм пила Марвелон. Веднъж ми изписаха Регулон ама беше много отдавна и съм забравила вече точно какво е било, и от него се чувствах зле, пак ми се виеше свят. Обаче не изключвам и възможността да е вирусче... появи се и разстройство.... Абе направо цветна картника!!!  :?
*
« Отговор #294 -: Май 23, 2008, 09:32:48 am »
От противозачатъчните също може да се появи разтройство!
« Последна редакция: Май 23, 2008, 09:38:37 am от mpia »
« Отговор #295 -: Май 23, 2008, 09:47:14 am »
Ох, милата Vackson дано по-бързо да се оправиш. Ако пък ти е много зле помоли шефовете да те освободят. И аз съм чувала че от противозачатъчните може да имаш разтройство. :bighug:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #296 -: Май 23, 2008, 09:52:59 am »
Вие сте златни душички!
Вече казах на шефа че не се чувствам добре, той естествено ме избъзика "абе да не си прихванала"  :) но за мое съжаление това не е причината. Проблема е че той е в командировка и аз го замествам, не е много удобно да си тръгна, но му казах че ако ми стане по-лошо ще си ходя. И сега се чудя дали да се обадя на док. да я питам какво става
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #297 -: Май 23, 2008, 09:59:21 am »
И сега се чудя дали да се обадя на док. да я питам какво става
Обади се, миличка!
Щом не се чувстваш добре не се изтезавай така!
Пък вече ако ти каже, че трябва задължително да го пиеш - тогава.
Но пък може и да не ти понася и да ти го замени с друго - подобно на него.
Много те обичкам и те гушкам! :bighug:

« Отговор #298 -: Май 23, 2008, 10:01:24 am »
Добро утро и от мен
Айде на вас лек ден

Не мога да не се намеся..пих Регулон заради кисти по лекарско предписание преди 3 или 4 години. Имаше ефект и след 3 месеца кистите се "спукаха" сами. Миналата година сама си предписах пустия Регулон за един месец, за да си регулирам цикъла и резултатът бе ужасен - световъртеж, напрежение, отпадналост, гадене. След разговор с гинеколожката разбрах, че има огромно значение кой пие противозачатъчни и с каква цел..та, цялото ми писание има за цел да каже едно - обади се на лекаря си!
« Последна редакция: Май 23, 2008, 10:05:10 am от adriyana »
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #299 -: Май 23, 2008, 10:13:58 am »
Добро утро сладуранки!
Та в кръга на темата - от снощи съм с едни болки ниско долу в дясната част, което тръгават нагоре, много са странни, не постоянно но като заболи направо охкам, каквъ ден само.
Май и аз ще си ходя днес не е ден за работа, незнам още.

Много ви обичам и ви прегръщам.
Дано слънцето изгрее и над нас днес.