0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #300 -: Май 23, 2008, 10:14:09 am »
Адриана, те и на мен за кисти са ми предписани...
А Ругулона преди години лекарката ми ми го изписа, защото бяха спрели производството на Марвелона за известно време.
Ще се обадя на док. разбира се, само че днес е втора смята и трябва да изчакам до към 14-15ч
Сега хапнах един обикновен геврек - и съвсем малко ми просветна...ама сигурно много ми личи, щото всеки който ме види ме пита какво ми е.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #301 -: Май 23, 2008, 10:19:28 am »
mpia, при теб как са нещата?расте ли коремчето? разбрахти ли вече какво ще е бебчето?

:bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #302 -: Май 23, 2008, 10:26:26 am »
mpia, при теб как са нещата?расте ли коремчето? разбрахти ли вече какво ще е бебчето?

:bighug:
За сега сме добре-като изключим малките проблеми който се явяват постоянно :)
Иначе сме в синия отбор!
« Отговор #303 -: Май 23, 2008, 10:28:13 am »
Аз съм гълтала само Регулон и Ясмин..но имах възможност да видя как се отразява приемането на противозачатъчни без лекарско предписание - три мои познати си самоназначиха Регулон, тъй като не забелязаха да съм напълняла при приема му.. Да, ама не...на всекиго влияе по различен начин..и пак подчертавам в зависимост с каква цел се пие..И друго нещо, което ми каза гинеколожката: никъде няма правило противозачатъчните да се пият сутрин рано! Като всеки друг медикамент, приемът на гладно дразни стомаха и това увеличава апетита! Предполагам, по този начин и страничните ефекти..
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #304 -: Май 23, 2008, 10:51:55 am »
Момичета, днес е паметен ден за мен! :D :D :D
Милото ми се обади, че имаме така дългоочакваните ВиК специалисти вкъщи!
Много съм щастлива :D, защото след толкова чакане най-сетне се започва работа!
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив! :D
Трябва май банкет да вдигам и да черпя, ама от работа не смея да търся картинки...
Прегръщам ви силно и ви целувам!
Стискайте палци тези майстори да са бързаци :D и в най-скоро бреме да си имам баня и вече другото като не ме интересува- къщичка- за нас двамата!
Обичам ви! :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #305 -: Май 23, 2008, 10:55:13 am »
Мими - поздравления!
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #306 -: Май 23, 2008, 10:56:50 am »
Мацкиииии,здравейте и от мен! Аз най-накрая си получих тъпия компютър, който беше скапан от понеделник! Някой си беше играл с него и ми беше шибнал парола на биоса, та го преинсталираха заваллията! Започвам по ред на номерата!
Бени, честито, миличка! Разбрах, че си плюла и влачила крачета, ама продължавай в този дух! Тука плюнки не са излишни никога! Я виж, колко сме се наредили на клона на чакащите! Пожелавам ти леки девет месеца и най-красивото и ревливо бебче!
Любекс, ти вече си литнала, ама и аз да ти кажа - весело изкарване на сватбите, ама най-вече на твоята! Пожелавам ти да си най-красивата и усмихната булка!
Викс, тези приблеми сигурно са от хапчетата. Аз преди години бях на Марвелон, но когато лекарката ми реши да ги сменим с Регулон получих такива проблеми и се наложи да си се върна на старите. Най-добре звънни веднага на док да ти ги смени, явно не ти понасят!
Мими, честит ти ВиК специалист! Хайде, стискай, малко остана до пренасянето в новата къщурка!
Бисерче, благодаря ти за молитвата! Аз съм пропуснала ходенето ти, ама така или иначе всички почти ежесекундно мислем за бебе, та без да е планувано, може би съм била с теб!
Меггс, съжалявам за гадната лелка! Така исках да си ти тази седмица!Ще стискаме палци за инсето!
Розичка, Дани, Меггс, Краси, ВеТи и всички, които сте си мислили за Симони и мен,  :bighug: И двете сме ОК! Симони е доста затрупана с работа, но с нея си пишем редовно! Сега ви пожелава усмихнат и ползотворен петък! Аз отивам да си лекувам махмурлука!
« Последна редакция: Май 23, 2008, 11:03:39 am от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #307 -: Май 23, 2008, 11:01:10 am »
Адриана, аз ги пия вечер, обикновенно към 9 часа, този навик ми е останал още от първите пъти в които са ми изписвали противозачатъчни.
Иначе никога не съм си самоназначавала... страхливка съм и не бих посмяла да си самоназнача такива лекарства, само от по-безобидните като аспирин, аналгин, и т.н :)
МИМЕЕЕЕЕЕ, много се раздавам за теб(за вас де), наистина понякога на човек му трябва съвсем мъничко зада е щастлив :) У нас снощи беше водопроводчика който ти предлагах, човека за 2 часа свърши чудесна работа и дори ни бутна прозореца на кухнята и разби с кангото един бетонен праг на балконската врата  :lol: много е добър и бързо работи и добре. А дано вашите майстори си свършат работата качествено и бързо, Целувам те!!!!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #308 -: Май 23, 2008, 11:03:04 am »

Ей, Соф, миличка, ти се завърна!!! :D :D :D
Толкова много ми липсваше!
Друго беше без теб!
Много, много те обичкам и се радвам, че всичко е наред, че всички се бяхме притеснили за тебе!
Прегръщам те силно и те целувам! :bighug: :balk_21:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #309 -: Май 23, 2008, 11:08:29 am »
Мимче  :bighug: :bighug: :cheerleader:
Хайде сега след това щастие да сте сполети о още едно  :babyflips:  :bighug:
Здравей Соф, радвам се че си тук

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #310 -: Май 23, 2008, 11:19:46 am »
Много ви благодаря, милички!
Много е хубаво, когато споделяш с най-близките си хора своята мъка, но е още по-хубаво когато споделяш радостта и щастието си!
И знаете ли, много ми става мило като ми викате Мими :D
Защото ви писах как ми е истинското име и повечето близки и приятели ми викат Дими, а от малка - само най-близките, семейството ми викат Мими.
Наистина ви чувствам като сестрички, като моето второ семейство! :grouphug2:
Обичам ви и ви прегръщам силно! :grouphug:

*

Vickson

• 1201
« Отговор #311 -: Май 23, 2008, 11:30:26 am »
По повод на твоето притеснение за името - с мен в една стая имам колежка която се казва МИРОНКА!  :) и това ако не е кофти име  :wink:.... Но ние си и викаме Мими, и тя е много доволна :)
А и щом твоите най-близки ти викат Мими - значи и ние сме сред тях  :lol:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #312 -: Май 23, 2008, 11:32:43 am »
А и щом твоите най-близки ти викат Мими - значи и ние сме сред тях  :lol:
:good_post: :good_post: :good_post:
:bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Май 23, 2008, 11:34:14 am от naskomimi »

*
« Отговор #313 -: Май 23, 2008, 11:39:20 am »
Мимче, много се радвам за майсторите, скоро да довършите нещата и да се изнасяте на спокойствие, а след това да ни зарадвашшшшшшш :-). Това за имената е много вярно, че много хора не мислят как ще се чувстват децата им с дадено име. Но ти за нас си си Миме и се надявам, че сме и сред твоите приятели.

Сооооооооооооооооооооофффффффффффффффффффф, много се радвам, да чуя добри новини от теб. Много ми липсваше и сега се надявам по-често да ни навестяваш.

Виксънче, звъни при първа възможност на док, щом не ти е добре, пък ако можеш все пак да си тръгнеш от работя, бягай и си почивай :-).

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #314 -: Май 23, 2008, 11:46:10 am »
Ехххх, бе Меггс! И ти ми липсваше! И всички мацки тук! Ама като работя на шефа на компа е трудно! Човека и той сяда да човърка из нета и като види, че сърфирам в "Зачатие", вместо да бачкам... гадничко е! После все ме бъзика, че само на мен не ми стигало времето! Ми не ми стига! Как ще стигне като гледам да ви изчета, а не да си свърша работата! Ама сега ще съм редовна тук! Поне до следващото скапване на компютъра ми де....

*
« Отговор #315 -: Май 23, 2008, 11:54:44 am »
Ааааааааааааа, никакво скапване на компютъра, трябва да си по-често с нас, а наистина на шефа на компютъра не става :-).

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #316 -: Май 23, 2008, 12:58:26 pm »

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  tancheto                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                   30.05.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

Ей, милички - какво  става със списъчетата?
Май нещо ги позабравихме.
И айде ловуващи - вече няма ли да се премествате в очакващи, а оттам в  :bfp:
Стискам ви палци, милички!
Бисерче, какво става с теб - няма ли да правиш друг тест?  :crossfingers::bighug:

« Отговор #317 -: Май 23, 2008, 12:58:43 pm »
Соф :bighug:радвам се,че се появи :D.Как вървят нещата при теб ?
Мими :wink:страхотно ,имаш вече така дългоочакваният майстор,а сега дай му малко газ да работи по сръчно :lol:
Виксънче,отивай си в къщи,полегни пък дано ти мине.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #318 -: Май 23, 2008, 13:24:50 pm »
Соф :bighug:радвам се,че се появи :D.Как вървят нещата при теб ?
...

Миличка, кво да ти кажа - лекуваме гъби! Аз съм на два вида глобули и Флажил, който дъним и двамата с милия! Но тъй като снощи бяхме на бал на сина на наши много близки приятели, семейния съвет реши за една вечер да прекъснем лечението... Не знам колко е добро това наше решение, ама .... и ние душа носим! Зарадвахме се с някоя и друга водчица..., че мъжо и биричка отгоре вкара...
Вашите гадини излекувахте ли ги? Разбрах, че сега щитовиднтата ти играе номера... това иска време, ама се регулира, нали? Етърва ми има такъв проблем, ама нещата вече влизат в норма.

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #319 -: Май 23, 2008, 13:30:04 pm »
ОЧАКВАЩИ   

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                   30.05.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

Списъчето не е забравено, но с голямо съжаление ще се отпиша от Очакващи - дойде ми два дни по-рано, усещах че ще се случи нещо такова, защото много рано започнаха да ме болят гърдите - било ранна овулация най-вероятно, ако изобщо е имало:(
Нищо момичета..аз стискам палци на останалите ОЧАКВАЩИ да им се случи това, което желаят най-много и то тези дни!
Не спирайте да се надявате!Чудото ще се случи, когато най-малко го очаквате!