0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #320 -: Май 23, 2008, 13:32:34 pm »
Соф,айде да се свърши вече с тези гъби ,и спокойно да се отправяте към заветната цел :bori_011: До кога ще е лечението,а контрола кога ще правите?В понеделник съм при ендокриноложката и ще видим какво следва .Продължаваме с АБ ,няма оттърване от гадовете :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #321 -: Май 23, 2008, 13:38:53 pm »
ОЧАКВАЩИ   

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                   30.05.05
  parsi                       1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

Списъчето не е забравено, но с голямо съжаление ще се отпиша от Очакващи - дойде ми два дни по-рано, усещах че ще се случи нещо такова, защото много рано започнаха да ме болят гърдите - било ранна овулация най-вероятно, ако изобщо е имало:(
Нищо момичета..аз стискам палци на останалите ОЧАКВАЩИ да им се случи това, което желаят най-много и то тези дни!
Не спирайте да се надявате!Чудото ще се случи, когато най-малко го очаквате!

Миличка, прегръщам те силно!
Хубавото тук е, че ако е трябвало да идва лелката поне не е закъсняла и да ти дава напразни надежди - пък и сега по-рано да я изпращаш и да се захващаш с нови сили.
Казвам ти това, защото напоследък искам да се науча да извличам положителното от всяка ситуация и така да ми става малко по-добре.
Много те прегръщам! :bighug:
Изпращай я бързо и хоп-отново в ловуващи! :hug2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #322 -: Май 23, 2008, 13:50:15 pm »
Хей Соф, радвам се че се завърна при нас :) Липсваше ни! С тоя Флажил как се чуствате? Ние като го пиехме с моя, пак имах проблеми със стомаха, много ме болеше, а милия не се е оплаквал. Дано вие да нямате проблеми. А това с глобулите е направо отврат  :? винаги ми е било адски неприятно когато се налага да слагам. Успех в лечението :)
Роузи - а ти мила какви проблеми имаш със щитовидната? аз явно съм пропуснала когато си казала. Аз имам Тиреоидит на Хашимото от много години вече. Ако с нещо мога да ти бъда от помощ - само кажи
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #323 -: Май 23, 2008, 13:50:57 pm »
Соф,айде да се свърши вече с тези гъби ,и спокойно да се отправяте към заветната цел :bori_011: До кога ще е лечението,а контрола кога ще правите?В понеделник съм при ендокриноложката и ще видим какво следва .Продължаваме с АБ ,няма оттърване от гадовете :lol:
Уфффф, имамe още 2 дни да пие; хапчета, а аз глобули имам да слагам още 6 дни.... Като гледам, този месец и овулация ще пропуснем, и надеждите, но съм се въоръжила с търпение и това е! Имам чувството, че когато и да отида на преглед, все нещо ще изскочи! Гъби, инфекции, бактерийки..., а бе, жена да не си на тоя свят! На теб ти стискам палци всичко скоро да се нареди!
« Последна редакция: Май 23, 2008, 13:57:00 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #324 -: Май 23, 2008, 13:53:05 pm »
Викс, при нас пък е обратно! Милото се оплаква, че чувствал някакъв стомашен дискомфорт, а на мен нищо ми няма! Само гледам като си глътна хапченцата да хапна нещо, че не мога да пия хапчета на гладно! Може две солети да са, но слагам нещо в стомаха...

*

Vickson

• 1201
« Отговор #325 -: Май 23, 2008, 14:17:22 pm »
Соф, аз ги пиех по време на ядене, така ми беше казала док. Но въпреки това имах невероятни болки в стомаха... Много е кофти, направо му съчувствам на твоя мъж.  :?
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #326 -: Май 23, 2008, 14:18:32 pm »
Здравейте момичета!Днес съм много щастлива,защото си взех изпита!Трудно ми беше много мъчи ме,но на края го взех!Благодаря ви много за стиснатите палци имах нужда от тях!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #327 -: Май 23, 2008, 14:22:15 pm »

Миличка, прегръщам те силно!
Хубавото тук е, че ако е трябвало да идва лелката поне не е закъсняла и да ти дава напразни надежди - пък и сега по-рано да я изпращаш и да се захващаш с нови сили.
Казвам ти това, защото напоследък искам да се науча да извличам положителното от всяка ситуация и така да ми става малко по-добре.
Много те прегръщам! :bighug:
Изпращай я бързо и хоп-отново в ловуващи! :hug2:
Цитат

Благодаря ти!Положителните мисли лекуват, нали знаете ;) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*

Vickson

• 1201
« Отговор #328 -: Май 23, 2008, 14:26:00 pm »
Еве, Честито!!! Само успехи от тук на татък!!!
*
« Отговор #329 -: Май 23, 2008, 14:58:33 pm »
Честито Еве - много късмет и попътен вятър оттук нататък!
« Отговор #330 -: Май 23, 2008, 16:26:07 pm »
Ооооо, лейдита, Виждам, че има няколко радостни новини днес  :ywoohoo:
Мими, честит водопроводчик! Много се радвам, че много скоро идва краят на мъките и проблемите ти. И като се преместите, започвате на спокойствие да създавате вашето чудо  :balk_21:
Соф:bighug: много се радвам, че си отново сред нас. Липсваше. За момент си помислих, че и ти ни напусна като Любопитка, която още не мога да прежаля...
Еве, браво за изпита! Усешно дипломиране, когато му дойде времето!
Соф, Роузи, Викс,, скорошно оздравяване, мили, че бебчетата ви вече искат да се появяват  :bighug:
Танче, съжалявам за лелката!
Бисерче,
Хайде, аз отивам да се лекувам, че още съм така
Don't worry, be hippy
« Отговор #331 -: Май 23, 2008, 16:47:55 pm »
Евче,браво за изпита.И да почерпиш  :lol:
Вети,скорошно оздравяване :bighug:
Соф,важното е да излекувате гъбките,и после дано няма други изненади,само една  :bori_007:
Виксън,щитовидната ми е завишена 4.58.А трябва да е около 2 .Надявам се след едно добре лечение всичко да е окей :wink:А ти мила прилагаш ли някакво лечение ?
Танче,сори за лелката :bighug:
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #332 -: Май 23, 2008, 17:10:35 pm »
 :wave: :wave: :wave:
Много сте мили, всичките до една!Само това искам да ви кажа!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #333 -: Май 23, 2008, 18:30:11 pm »
Къде сте, бе хора! Аз един ден ще съм си вкъщи след работа, а то тука нема никой! Аааааа, мислех с вас малко да изкрънкам време, че уж търся из нета рецепти за приготвяне на телешки език... а пък и тикви трябва да пържа, а ме е премързяло нещо... Голяма минавка с тези тиквички, а пък ги обичам...
Еве, браво за изпита, миличка! Честито и да го отпразнувате подобаващо!
Веси, няма ли да мине тоя твой зъбобол!? Упс, сетих се, че на теб операция ти правиха! Ама, че съм блондинка! Хайде, бързо да се оправяш, че подвизи те чакат!

*
« Отговор #334 -: Май 23, 2008, 18:41:09 pm »
Здравейте момичета.Минавам набързо че мъжът ме чака да му нося кафе, че мие колите.
Соф,много се радвам че се върна.Аз днес готвя тиквички с ориз на фурна че полесно, а аз пържени така и така не ги ям...
Еве,честито ти за изпита.Само напред и нагоре!
Мими, радвам се чме звучиш доста ведро днес.Май по-ведро не си звучала никога.Мисли положително и се усмихвай,защото така си по-хубава.
Вили, ти като не работиш защо чак по нощите ще ни навестяваш?
Виксън, надявам се че вече си по-добре.
Айде по-късно ще намина, само да измием колите с бати
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #335 -: Май 23, 2008, 19:39:44 pm »
sof   ,  добре дошла отново при нас  :wink:

eveishan   ,  браво на теб ! Сега и едно бебе да направите , ще ви пишеме отличен  :lol:

:bighug:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #336 -: Май 23, 2008, 19:45:16 pm »
Здравейте! :hello: Не съм писала много отдавна!Честито за всички добри новини!Не успях да прочета всичко,но....Моята пущина си замина преди седмица и съм отново "в играта".Но ми тръгва много кофти този месец мнооого съм кисела!Една съм такава....Не се харесвам така...И дипломната работа...писах,писах...отивам при ръководителката си и тя ми обесни че още съм далеч от истината....а защитата е на 16.06 и като гледам,май ще остане за септември и....едно ми е криво....Надявам се поне с лова да успеем,че да има на какво да се радваме....да отпразнуваме....освен годишнината от сватбата,де...
Извинявайте,ако съм скапала нечие настроение.....Прегръщам ви силно...добре че има на кого да споделя.....мъжа ми само вижда че съм тъжна и така и не схваща защо....,а то с думи трудно се обеснява,че се чустваш непълноценен! :?
*

Vickson

• 1201
« Отговор #337 -: Май 23, 2008, 19:50:41 pm »
Соф - аз съм тук!!!! и на печката де... 8)
Светалче, по-добре съм мила, благодаря за загрижеността на всички ви. Дано да не се повтори :)
Аз пък съм застанала на печката от час и половина да пържа едни кюфтета и картофи.... отели ми се вола вече, пък съм гладна вече, което е добър знак  :lol:
Пък и ми се е допила една биричкаааа..... аз дет не пия, сйя ко ма е прифанало не знам
 :ask:
Айде наздраве на всички  :drunk:
Човек има нужда от време на време да си отпусне душицата :lol:
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #338 -: Май 23, 2008, 20:18:58 pm »
Ха наздраве!

*

krasiko