Касси,
вие май вече сте си за столче. Столчетата са за тегло от 10кг нагоре. А и щом на детето му е малка вече кошницата. На нас колегите на мъжа ми ни подариха такова столче, съобразено с цвета на новата ни кола.
Тия дни си мислех за вас. Какво стана с релсите. Поставихте ли ги? Постигнахте ли някакво съгласие със старците във входа?
Аз пък днес си купих от Mr.Bricolage заключващо устройство за велосипед, но аз ще го ползвам за количката на Миша, да не се налага да и купувам трета.
За пътуванията -
Джам, разбира се, вземам всичко: памперси, кърпички, шишета, помпата за кърма, пелена ... Е, само дрешки не се бях сетила да взема. Ама, нали човек се учи от грешките си,
та много ясно че другата седмица ще взема и дрешки. Ама ще трябва и за мен, че да не се прибирам и аз оплескана.
Мармотче,
ти хубаво ме съветваш да спрем за 20мин., ама тя нашата Миша се храни по 30-40мин., а по някога и отгоре. Знам, че не е нормално. Но тя се разсейва, спира, почива си, заспива ... и така отново и става дълга и широка. Ще видим, може би все пак за оригването ще спираме.
Ти, Мармотке, хубаво си направила с вашите с първото дете. Ние също сами отидохме да си приберем Миша от болницата. Отрязах ги бабите, като има казах, че не желая излишни ритуали. Да, ама те дойдоха след това в къщи.
Оня ден майка ми ми се разсърди, защото и казах, че не искам да седи до мен на дивана и да гледа как кърмя детето и да я разсейва. А тя така се засегна, че се разплака. Ама, нека всеки да си знае мястото. Кърменето е нещо интимно и мога да го споделя единствено с мъжа си.
Интересно ми е вие на какво мнение сте по въпроса.
А свеки как съм я възпитала, само! Не смее да влезе в стаята при Миша, стои в коридора. Пита ме да я вземела ли, че ревяла. Казах, не, аз ще вляза и ще я храня!
Дисциплина трябва да има.
аз като една лигла се разревах тайно, прибрах се вътре и така както си мислех, че ще свърша нещо се озовах по средата на стаята да гледам тъпо и да незнам кво да правя Нещо се смутих!
Нина, аз не виждам нищо лигаво в това. Просто да ти липсва детенцето или пък любимия мъж, е въпрос на сантименталност или чувствителност, но не е лиготия.
Хайде, лека нощ на всички.