Здравейте момичета
страхотна тема!!! Закъснява ми вече 12 дена, последният ми цикъл беше на 30ти юни( обикновено цикълът ми е на 30 дни ). Првила съм си 5 различни теста за бременост и вси4ките са положителни, първите 2 с по-бледи тестови черти, а следващите с ярко изразени. Не живея в България и тук консултацията с доктор става с предварително записване за след две седмици напред най-малко
(( Имам час за четвъртък - 14ти август - за препоръчан от моя приятелка гинеколог, но все пак посетих друг лекар( който не беше толкова зает и успя да ме приеме по-рано), който ми направи вагинален ултразвук точно за 10 секунди - само го вкара, каза че не вижда нищо и го изкара. В същото време от датата на последната ми менструация определи, че съм в 5тата г.с. Даде ми да пия витамини и фолиева киселина и ми каза да отида отново чак след месец
Та въпросът ми е - не трябваше ли малко повече да се вгледа дали има малка точица или не? Дали наистина е рано да го види и дали след месец не е прекалено много време? Много ме е страх от извънматочна бременост и затова исках да знам от прегледа, че не е такава
Иначе се чувствам добре, имам от време на време болки ниско долу в корема като тежест, но не са толкова страшни. Понякога ме болят зърната на гърдите, но съвсем леко. Първите няколко дена от закъснението имах много слабо кафеникаво зацапване, което засега спря а се появи много слабо бяло-жълто течение. Не ми се гади, имам апетит
Май писах много, но не исках да пропусна нищо! Благодаря за отделеното внимание!