0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Любе,присъединявам се към другите!Дано не се връща тегавото настроение,а много скоро да те изненадат тлъсти  :bfp1: !Пожелавам го на теб и на всички нас,защото май наистина всички вече са изтощени... Дано скоро ни връхлети приятната изненада!
А на теб приятни приготовления за сватбата!Вярвам,че ще си най-прекрасната булка! :balk_102:
*
Привет на всички.
Парси, съжалявам за лелката.
Сиска, ти си ловувай, и успех
Мацки аз днес бях на страхотен пикник и съм в прекрасно настроение.След вчерашната градушка си мислех, че ще е гадно времето днес.Но още сутринта слънчицето се усмихна и съм изгоряла като зебра.....ужас
Хайде на всички успех и доскоро.
Здравей,Светълче!!!
Ама как само ти завиждам!!!Аз така да обичам да съм сред природата!!!То на тва твойто му се казва рахатлък!Кафенца с приятелки,градинка в двора,манджички всеки ден и за капак-пикник! 8O
Искам и аз! :D
Добро утро,поспаланки!!!!!!!!
Усмихнете се и оставетет лошото настроение
някъде на улицата!!!

Това е любимата ми фраза от книгата Шогун.Помислете само колко много смисъл има в нея и изживейте едно незабравимо сега!

НЯМА МИНАЛО,НЯМА БЪДЕЩЕ,ИМА САМО ЕДНО БЕЗКРАЙНО СЕГА!!![/
b]
 :good_post:

Добро утро милички!Присъединявам се към невероятното послание на Вили -радвайте се на днешния ден и се усмихвайте повече! :balk_103:
*
Добро утро и от мен милички :)
Вили,аз ще се помъча да спазя твоята препоръка,има много смисъл в нея..
Днес с милото сме на психиатър и дано най-накрая ни издадат медицинските ..

Пожелавам ви хубав и ползотворен ден :)
Любе,за какво на приХар??? :D
Ако е за сватбата-те медицинските само ги подпечатват,ако не се водите на отчет в Жълтата сграда,де! :wink:
Ако не сте чели Шогун,препоръчвам ви да го направите!Има толкова много смисъл в тая книга,че чак плаши!И Алхимикът!Там пък вече ....
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро и от мен.
Вили страхотно зареждащо послание за началото на деня! Дано да е усмихнат за всички ни.
Хайде скоро да видим и няколко  :bfp: :bfp: :bfp: и ще е прекрасно.
Дани, нали знаеш, че ни липсваш. Пиши ни по-често. Както и Соф, и Симони.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Не знам Вили,не искат само да подпечатат.. Искаха си васерман и психиатър,за другите нямат претенции да ходим на прегледи.. Ми то аз като ида и ще ми забранят да се женя..., :) каква съм откачалка...;)
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро и от мен, милички! :sunshine:
Вили, както винаги внасяш най-доброто настроение за най-прекрасното събуждане! :hug2:
А как само грейнаха тези слънчогледи! Обожавам ги! И само като ги видя денят ми ще бъде слънчев и прекрасен!
Пожелавам ви и с вас да е така и това да е наистина най-прекрасния ден за вас!
Миличка, чела съм "Алхимикът", но много отдавна и съответно с по-детски акъл е сега мисля пак да я прочета, въпреки, че още тогава ми направи впечатление...
Любе, абе те на психото само ще ви подпечатат, ама сега като се върна ме е яд, че тогава ни питаха дали имаме нужда да поговорим - ние казахме - "не" и готово.
Да бяхме си поговорили поне малко :D, то ни се полага :D :D :D
Пожелавам на всички страхотен ден и много ++++++++++
Като гледам май не съм много на късмет :(, защото повечето очакващи са за другата седмица :goodluck: :goodluck: :goodluck:, но пък май съм на късмет на ловуващите :crossfingers: - айде дано е ползотворен, че списъка все расте, ли расте - дано да има резултат и да съм на късмет на всички трудещи се :wink: :bed:
Прегръщам ви силно, милички, и ви изпращам много слънчеви и звучни :D целувки! :blowingdust: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Добро утро и от мен мацки.
Снощи бях на фитнес с другия инструктор.  :P :lol:Нали сте гледали сериала "Бягство от затвора". Нали се сещате как изглеждаше главния героя- един пич с котешки оченца- ТА НА ВЪНШНОСТ МОЯ инструктор е негово копие- стегнато тяло,дълбоки тръпчинки,сини очи и леко матов тен. На всичкото отгоре ме тренираше облечен само с шортички паднали ниско под кръста. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O.

Момичетаааааа, цяла нощ мислих за негоооо.  :oops: :oops: Невероятен пич. Вчера имах чувството че мога да издържа дни да тренирам нон стоп. :D

Иначе снощи сгънах набързо мъжльото,а след това си приказвахме до 12,00 през нощта и съм много доволна че се изяснихме.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!
Вили - благодаря за това прекрасно послание :)
Любе, дето вика Мими, може пък и да си поговорите с човека, щом ви се полага, погледнете го от положителната страна и си извлечете полза от него :)
Аз днес нещо съм намусена още от сутринта, не знам защо, определено нямам конкретна причина, просто така си се събудих... Дано ми размине бързо тая киселия, че и аз не се харесват такава 8)  А пък съм сигурна че ако Новилчето се появи с някоя от нейните истории.... веднага ще ми се оправи настроението  :lol:

Хубав ден и от мен!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Да кажа и аз тази седмица едно ДОБРО УТРО,а?! Любекс, изчетох за твоите преживявания в страната на страстите... Въпреки всичко, изглеждаш страхотно на сватбата, видели сте страхотни неща, така че си заслужава да помниш екскурзията само с хубаво! Сега с нетърпение ще чакаме снимки от сватбата! То не остана - другата седмица беше, нали, или аз бъркам нещо... Както и да е. Сега се изпъчи (ти поне като те гледам имаш цици да пъчиш, не като мен - само подплънки на предна линия), вдигни гордо главата, защото ще се омъжваш и това ще е най-прекрасния ти ден! Меггс, в мислите си ще бъда с теб във вторник и сряда! Подкрепям те! Хайде да го пребориш най-накрая този ембрион и да си го пазиш цели девет месеца!Парси, съжалявам за ... ти си знаеш. Вече доста овехтя фразата "Дригия месец ще е наш", но въпреки всичко, докато има месеци, все ще се надяваме, а не напразно е казано, че Надеждата умира последна...Иска ми се на всяка да кажа по нещо, но просто ще ви прегърна всички и да знаете - аз ви чета, но време за писане почти нямам. Имам кофти седмица - хипер натоварена и това, че сега съм сама и си пия все още кафето, и имам възможност да ви напиша нещо, наистина ще направи деня ми малко по-ведър!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ха, тя се появила докато аз се натутуруткам да си пусна поста :)
Инструктура, ААААААААААА??????????????  8)
Така ли изгжда твоя инструктур?!?

Вече се чувствам по-добре :)
Не знам Вили,не искат само да подпечатат.. Искаха си васерман и психиатър,за другите нямат претенции да ходим на прегледи.. Ми то аз като ида и ще ми забранят да се женя..., :) каква съм откачалка...;)

Еи Любе,недей така. Не си откачалка. :P Аз миналата година се жених и една седмица преди датата меко казано бях откачила. :D А това с психото явно е отскоро,защото на нас не са ни искали такива неща. То и хубаво че не ни искаха, защото и двамата с моя щяха да ни "регистрират" в психиатричния диспансер. :cul2: Аз бях стигнала 4 дни преди деня на сватбата до извода,че този мъж не е за мен,бях си стегнала багажа и мислех да си ходя. :rockon: :bonk: Абе луда съм си. Но след сватбата всичко нервно премина. Абе мила, ти знаеш ли аз какво направих в деня на сватбата? Нали младоженецът и кумовете отиват да вземат булката и ий носят сватбения букет?! Та като ми даде кумата букета и вече като тръгнахме към колата да се качваме аз се обърнах и ударих с букета по главата моя,защото ми каза че едното цветенце на воала ми се е разкачил. А аз му викам" Ти на много разбиращ ли ще ми се правиш?" и ..... последва удара. 8O
*

naskomimi

• 1024
Снощи бях на фитнес с другия инструктор.  :P :lol:Нали сте гледали сериала "Бягство от затвора". Нали се сещате как изглеждаше главния героя- един пич с котешки оченца- ТА НА ВЪНШНОСТ МОЯ инструктор е негово копие- стегнато тяло,дълбоки тръпчинки,сини очи и леко матов тен. На всичкото отгоре ме тренираше облечен само с шортички паднали ниско под кръста. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O.

Момичетаааааа, цяла нощ мислих за негоооо.  :oops: :oops: Невероятен пич. Вчера имах чувството че мога да издържа дни да тренирам нон стоп. :D

Иначе снощи сгънах набързо мъжльото,а след това си приказвахме до 12,00 през нощта и съм много доволна че се изяснихме.

:jump12: :jump12: :jump12:
Ей, миличка - пак ме разбиваш за добро утро! :D :D :D
Ама така те искам  :balk_602:
Виж какъв тласък ти е дал - нападнала си го милото :cuddle: :cuddle: :cuddle:
Ама то и ние си искаме нашето бе, няма само те да се заглеждат...
Пък и ние да изплакнем малко окото :D :D :D
То и аз сутринта така се загледах в един велосипедист :oops:, ама с едни хубави крака и едни къси гащи...... къси, ама къси... :oops:, пък какви краченца :biglove: :oops: :oops:
Че и аз днеска малко ще го мисля..... :D :D :D
А иначе сега сериозно - радвам се, че сте си поговорили с мъжлето и сте се изяснили - дано вече наистина е разбрал, че малко ме притесняваше и щях да го бия :fighting:, нищо, че съм мъничка и слабичка - знаеш ли с тези костеливички ръце как боли :)
Прегръщам те, миличка, и така като ги хвалиш тези инструктори да не се засилим всички и да се уплашат от тази чета :D

Ха, тя се появила докато аз се натутуруткам да си пусна поста :)
Инструктура, ААААААААААА??????????????  8)
Така ли изгжда твоя инструктур?!?

Вече се чувствам по-добре :)

Точно това беше погледа му съсредоточен в това правилно ли изпълнявам упражненията с гирите!А на мен ми идеше него да използвам за гиричкааааа. :oops: :oops: :oops: Пууу не ме е срам.!!!!

:jump12: :jump12: :jump12:
Ей, миличка - пак ме разбиваш за добро утро! :D :D :D
Ама така те искам  :balk_602:
Виж какъв тласък ти е дал - нападнала си го милото :cuddle: :cuddle: :cuddle:
Ама то и ние си искаме нашето бе, няма само те да се заглеждат...
Пък и ние да изплакнем малко окото :D :D :D
То и аз сутринта така се загледах в един велосипедист :oops:, ама с едни хубави крака и едни къси гащи...... къси, ама къси... :oops:, пък какви краченца :biglove: :oops: :oops:
Че и аз днеска малко ще го мисля..... :D :D :D
А иначе сега сериозно - радвам се, че сте си поговорили с мъжлето и сте се изяснили - дано вече наистина е разбрал, че малко ме притесняваше и щях да го бия :fighting:, нищо, че съм мъничка и слабичка - знаеш ли с тези костеливички ръце как боли :)
Прегръщам те, миличка, и така като ги хвалиш тези инструктори да не се засилим всички и да се уплашат от тази чета :D

Ей Мимче,мацко, повярвай ми този не можем да го изплашим. :D :D Като го наобиколим в залата всички и той по средата......... :oops: :oops: :oops:
А при теб как са нещата? Честит хладилник. Изпи ли биричката? :P :P
*

naskomimi

• 1024
А при теб как са нещата? Честит хладилник. Изпи ли биричката? :P :P
Ами, бивкам.
Малко ми е притеснено за тези хормони и че сега пия лекарства и за повишена, и за понижена функция и незнам как се съчетават и много ме е страх ТСХ да не ми се вдигне още, но :? :? :?
Аз съм си такава - не може да няма за какво да се притеснявам :oops: :)
Ааааа - има още биричка - то толкова изпиват ли се...
Онази вечер я налегнахме, ама вчера нещо ми беше зле на корема - незнам дали от л-тироксина и не ми се пийваше...
Ама няма да й се дадем - че мачове идват, а аз съм луда фенка :D
Вчера са направили пода на банята - за по-бръжко и евтинко - мозайчица :), ама мен не ме бърка - важното е да става по-бързо и да се махаме - пък по-нататък ще си слагаме плочки като искаме..
Та довечера и утре ще пада търкане....
Ох, дано става вече - да слагаме мивката, бойлера и тоал. чиния и да изчезваме - нямам търпение....това е като някакъв блян, дето в момента ми е и по-силен от мисълта за детенце - то се си дойде като се успокоим и сме сами - надявам се :?
Гушкам те и те целувам! :hug2: :balk_104:

*
Здравейте момичета!
Любче разгледах снимикате и наистна си засужава приключението ала "Биг градър" :lol: !
Мименце , а честито за зелената светлина! Не мисли много за хормоните - щом пиеш лекарства всико ще е ок! Прегръщам те!
Лек ден на всички!