TuttoЗащо още не се е решило дали жените, които са участвали миналата година в програмата ще могат да участват пак? Аз направих почти всички изследвания и поисках експертно решение. Беше ми отговорено, че дори и да ми дадат такова, нямало да ми приемат документите. Някой има ли информация по въпроса? На мен тази информация ми я дадоха от клиниката на д-рСтаменов.
MissyТутто, има отделна тема в която обсъждаме проблемите по програмата на НЗОК. Там сме изписали доста по въпроса
Ето
ТОВА е темата
TuttoМомичета, не мислите ли, че е крайно време да се направи нещо драстично? Не мисля, че това е редно да се прави с нас. Предлагам да осъдим НЗОК. В програмата пише, че се поемали до 3 опита, а това, което правят в момента е просто скандално.
MissyПредлагам да осъдим НЗОК. В програмата пише, че се поемали до 3 опита, а това, което правят в момента е просто скандално.
Къде прочете в програмата, че се поемат 3-и опита, защото тази програма лично съм я изчела няколко пъти и такова нещо не е записано
Също така изчетох и рамковият договор за 2006год. и там също не се споменава нищо за 3-и опита
Лошото е, че това е устно споразумение и нищо не може да се направи
TuttoАми нали казваха, че това щяло да е като предложение в новата програма? Нали щяха да включат и други медикаменти, а не да ми се изписва декапептил депо и аз да се чудя какво да го правя и да си купувам оргалутран? Или има жени, които реагират зле на пурегон. Защо не включиха и мерионал? Защо така ни прецакаха?