cygnus"Cookie, доколкото знам, проблемът едва ли е, че не е по здравна каса, а предполагам, че защото не е направена в специализирано заведение. Доколкото знам се признават спермограми само от специализираните центрове, направени от специалисти за това. А за спермограмите на Цибалаб ... много пъти са коментирани, че не струват като качество и досоверност
мерси, sygnus!. А как да знам кои заведения са специализирани, и кои не... Аз реших да си платя за нещата, за да се ускорят изследванията максимално - не мога да чакам да излязат направления на гинеколози, които в момента нямат направления аз хормонални изследвания, защото са в края на тримесечието и трябва да чатам до март, а на мен периодът за изследвания ми приключва в петък. отивам при Щерев и правя хормоните там. За да не стават обърквания, ще пратя мъжът ми да направи и спермограмата си там. Честон казано, надявам се в Цибалаб да са билив ерни резултатите, защото те не бяха лоши при първия тест..
Както и да е. Радвам се, че има този форум и толкова информирани момичета, като вас. Аз съм още нова.... Дано не се задържим тук дълго!