Момичета, темата за астрологията и нумерологията е много интересна.И никак не е за подценяване. Както казва Ефирче-това е тънка и сложна материя и не е за всеки.А както казвате всички - въпрос е на призвание и дарба.
За Венетка и тъпото й предаване няма да коментирам.За Алена и ценоразписа й също. Въпросът е дали нейната дарба и възможности са наистина на ниво,както самата тя ги рекламира.
Навремето писах на въпросната Алена - имаше в списанието й опция-безплатен отговор.Възползвах се и ми беше казано,че имам кармична забрана за брак,която съм нарушила и затова нямам деца. После четях известно време списанието й - ами тя на половината хора пише,че имат кармична забрана за брак. Оставям това без коментар.
Не крия,че съм ходила при доста врачки,астроложки,нумероложки,както и при много лекари.Установила съм едно-при всички има добри и не чак толкоз добри.Шарлатани и достойни. Алена ми се струва прекалено комерсиална и нахална-толкоз реклама и толкова плещене и самохвалене...Моя позната завърши курс при нея и твърди,че наистина е избрана.Само че нещо не ми се връзва това с лицето,което представя в публичното пространство.