Здравейте,момичета! Тъжно ми стана от това,което прочетох.Вярно е,че цените на Алена са ужасно високи,направо неприемливи.Но според мен по този начин тя си избира само елитни клиенти.Аз лично си правих скоро хороскоп при една астроложка и съм много доволна,при това на приемливи цени.Тя предварително разпитва всеки каква е причината да я потърси за услугата,защото всеки ходи при ясновидци и астролози,когато има проблем и търси разрешение.Нима никой от вас не плаща на лекаря,когато отиде на преглед или лечение? Това е същото.Не можем да си кривим душите,че това е най-интелигентната ясновидска наука,наречена науката на кралете.Важно е наистина при кого ще попаднем.И аз се радвам,че попаднах на един толкова добър човек и астролог.Ние всички очакваме едва ли не да ни опишат цялата съдба с цифри,случки и дати.А всъщност,хороскопа се явава описание на нашите заложби и дарби,описват се семейните и междуличностни отношения,отношения с децата,вида работа и професия,проблемни сфери и начини за разрешаване.Вече не помня всичко наизуст.Но се изумих от това,че в сайта си отговаря абсолютно безплатно на въпроси.Така че,не е само Алена.А съм чувала,че тя е доста надменна и не разбира душевността на клиента си,освен ако не извади 2000 лв. за годишна прогноза.