А може да няма нужда от шестици от тотото, защото се чувства достатъчно богата жената. Не трябва съвсем да пренебрегваме енергиите около нас и влиянието им, дори и да не вярваме сляпо на всичко и всеки.
За мен по интересен е въпросът как се прави хороскоп за съвместимост за дете - на какво се основава, какво се анализира...
Аз си падам леко скептик на тая тема. Да не кажа, че за мен тия "ясновидци" са някакви хаховци, които разчитат на факта, че когато човек е под нервно напрежение или емоционален стрес е податлив на всякакви внушения. Мои близки са си патили от разни ясновидци и подобни такива и то по много. Не казвам, че всички са еднакви, но преобладават такива, които определено шарлатанстват. Да не забравяме, че и Алена в момента всъщност се опитва да си продава услугите.
И какво ако хороскопа се окаже положителен за несъвместимост за дете-ще се разделите с половинката, или ще изоставите мечтата си ли? Или ако каже-вие с този човек не сте един за друг, какво -скачате и го зарязвате, тръгвате да търсите правилния. Като са толкова добри, да казват направо-с тоя си подхождате и детенце ще имате, дърпай го и се женете
Поне ще си струва парите които ще се похарчат. Ама да дадеш сумати пари, за да ти каже да или не за детенце. Това според мен граничи с обирджийството и шарлатанството. Не че няма право да си изкарва пари, ама защо трябва да е на база нещастието на хората и тяхната мъка. Все пак някои от нас чакат с години, борят се и правят жертви и изведнъж идва някой, т.е. ти отиваш да ти каже дали става или не да имаш дете :O нещо се възмутих!
Незнам дали гледахте предаването "Ясновидци" там имаше една кукувица, която непрекъснато преиграваше. Давах си сметка докато я гледах, че ако така преиграва пред някой, който разчита на нея, колко много ще му навреди-не заради друго, ами защото тя преиграваше, когато неможе да "усети" нищо, което за мен е абсурдно! Защото хората имат надежда, а тя по този начин я съсипва. Нищо лично срещу Алена, но според мен, каквото е писано да си стане, ше си стане, и дали Алена ще каже, че ще стане, или няма да каже, то все ще се случи. Само дето в единич случай го има елемента на изненадата, а в другия, чакаш-без да знаеш какво точно.
Мили момичета, чакащи и вече успели, много се замисляйте преди да се хванете за такива неща. Това понякога може да струва много повече. Всички говорят благо и мило, но в един момент, може така да се изгуби човек, че да незнае как да се върне в реалния свят. Истинското е само това, което ни заобикаля и мисля, че няма сила на земята, която да обърне пътя ни наопаки. Просто понякога е нужно малко повече време, за да се случат нещата, които чакаме. На всеки му е писано някъде нещо, в това вярвам и аз. Но никак не вярвам, че някой е в състояние да ми каже кое как да променя, че да стигна по-бързо до целите си.
Желая ви успех и късмет на всички и скорошно сбъдване на мечтите ви!