Здравейте момичета, добре дошли на новите с пожелания за лека и успешна бременност.
Да се включа и аз за безсънието, което мен все още не мъчи толкова, макар че като се прибера от работа все гледам да дръпна поне час, след което ми е трудно да заспя, пък след това да стана... абе омагьосан кръг.
Та моите приятели ми подариха една от книжките на д-р Спок за бременноста, в която препоръчват в късните седмици да се движим повече, за да можем да спим по-спокойно през нощта, при киселини да спим на висока възглавница, за да не се връща секрета от стомаха. Да се избягват пържени храни. Повече храни, които съдържат растителни влакна-за запека и много течности. Като пишеше също, че ако се става често нощем за тоалетна-да се намали поемането на течности след 16.00часа, за да се намалят ставанията.
Иначе аз иам друг проблем, моето гадене все още не отшумява и почти всяка сутрин минавам през банята, като както си ходя на тоалетна
малко ми е неприятно, защото все още ми пречи и да се храня съвсем като хората, гледам да хапвам на често по малко, че да наваксам, от началото свалих около 5кг., и сега даже още не ми личи много, че съм бременна, то е още и раничко де, но все пак. Ако някой има съвет, ще се радвам да пише.