0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #120 -: Август 21, 2008, 18:46:11 pm »
А досега,защо никой не беше писал за Плевен .Когато аз започнах подготовка за инвитро никъде не намерих нищо.Едва сега когато споделих колко съм доволна от д-р Емин и от целия персонал започнаха да се пишат постоянно разни коментари.Относно изказванията на компетентната дама искам да икажа,че детето е от съпруга ми,но без д-р Емин нямаше да съм бременна и безкрайно щастливи.Нека който е решил вече да прави инвитро в Плевен да не се двуоми,защото подобни коментари винаги ще има.Не всички пациентки на д-ра сме в интензивното.

Съвсем не си права, че никой до сега не е писал за клиника в Плевен.Знаем, че клиниката е сравнително нова, така че не можа да има кой знае колко много писано.
Но за д-р Емин много добре си спомням една тема от миналата година "Искахте да Ви разкажа" в която едно момиче споделяше за "професионализма" на същия този доктори как сестра й е едва е оцеляла.
 Радвам се чи ти си успяла, но не се превръщай в негов адвокат.....ако му е необходим той ще си намери.
« Отговор #121 -: Август 21, 2008, 19:19:07 pm »
Факт е че не съм само аз доволна.Не съм му адвокат ,защото няма нужда .
« Отговор #122 -: Август 21, 2008, 19:21:01 pm »
Пък и никой не може да ми каже какво мнение да изказвам.
*
« Отговор #123 -: Август 21, 2008, 19:33:16 pm »
Само едно нещо не мога да разбера, изказвам мнение без да защитавам никой лекар или клиника. Нима той е единствения лекар допуснал грешка, вярно, че може да е фатална понякога и най-важното момичето да е добре сега, но си мисля, че всеки един лекар има в своята практика поне по един подобен случай.

« Отговор #124 -: Август 21, 2008, 20:08:23 pm »
Страшно съжалявам, че този "разговор" се превърна в ... махленско надвикване! Аз пуснах тази тема и досега тя беше много полезна и ценна за мен. Благодаря на всички, които добронамерено се включиха тук! Не вярвам някой да сподели повече за пътя и процедурите си в клиниката в Плевен. ... А точно това беше идеята!
*
« Отговор #125 -: Август 21, 2008, 20:18:19 pm »
Страшно съжалявам, че този "разговор" се превърна в ... махленско надвикване! Аз пуснах тази тема и досега тя беше много полезна и ценна за мен. Благодаря на всички, които добронамерено се включиха тук! Не вярвам някой да сподели повече за пътя и процедурите си в клиниката в Плевен. ... А точно това беше идеята!

Аз пък искрено се надявам да продължим да споделяме нещата, които ни интересуват!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #126 -: Август 21, 2008, 20:56:13 pm »
фактите са си факти, не можем да си затворим очите пред грешките, точно това е идеята- да се споделя всичко, а щом има грешки и те са част от всичкото
не виждам какво те притеснява, дори напротив
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #127 -: Август 26, 2008, 15:33:07 pm »
Аз също съм доволна от клиниката и д-р Емин. Статистиката говори за резултатите. Мисля, че всяка от нас е запозната с рисковете, които крие една стимулация. Бях свидетел на жена с ужасна хиперстимулация и положителен тест за бременост. Всички бяха около нея и определено не пиеше нош- па, а се стараеха по всякакъв начин да решат проблема. Ако някой ден реша да правя второ ИКСИ пак ще отида при д-р Емин.
Смятам, че е неуместно хора, които не са пациенти на клиниката да коментират на база "чул недочул".
« Последна редакция: Август 26, 2008, 15:36:28 pm от ЕVIQ »

[/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #128 -: Август 26, 2008, 17:23:16 pm »
С премерените рискове - да, но не и с тези следствие на безумно смелите решениня на лекуващите ни.

Иначе се радвам за теб!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #129 -: Август 27, 2008, 07:10:20 am »
EVIQ, считам за неуместно да използваш изрази от типа на "чул-недочул", след като ясно се написа, че пострадалата пациентка е в пряк контакт с хора от форума и информацията е от първа ръка.

грижата за пациента обхваща и периода след трансфера, включително когато лекарят отсъства, той трябва да осигури кой да го замества. ти може да си виждала обгрижване на жени с ОХСС в клиниката - чудесно, имали са късмет лекарят им да не е в отпуска, явно. факт е, че пострадалото момиче лежи в клиника Щерев, обаче. а не в КИРМ.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #130 -: Август 27, 2008, 09:48:11 am »
Доста се изписа за този случай във форума. Аз започнах поредица от изследвания при доц Конова и тя ми препоръча и преглед при доктор Емин за да даде своето заключение.Аз мисля да направч тази консултация и след това да отидя и при д-р Тимева
*
« Отговор #131 -: Август 27, 2008, 10:45:57 am »
Хайде, опорочихте темата. Стана ясно, че само д-р Емин хепирстимулира пациентките си. Бягайте всички към София, там са най- добрите.

[/url]
*
« Отговор #132 -: Август 27, 2008, 12:12:03 pm »
momi4eta nadiavam se sled 10 dni da izlezna ot bolnicata i da razkaja faktite. A vseki 6te preceni za sebe si na kogo da se doveriava. Ina4e blagodaria na sudbata 4e sum ot sofia i me dokaraha v bolnicata predi da stane fatalno. Opraviam se, kusmet na vsi4ki!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #133 -: Август 27, 2008, 12:16:13 pm »
AIDA,  :crossfingers: :bighug:
« Отговор #134 -: Август 27, 2008, 12:17:32 pm »
АИДА бързо възстановяване и дано с теб всичко е наред!  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #135 -: Август 27, 2008, 12:37:53 pm »
Aida,дано всичко е наред!
*
« Отговор #136 -: Август 27, 2008, 12:42:45 pm »
AIDA,  бързо възстановяване и късмет!
« Отговор #137 -: Август 27, 2008, 14:11:15 pm »
АИДА,бързо възстановяване ти желая и успех! :bighug:
« Отговор #138 -: Август 27, 2008, 15:58:19 pm »
Айда бързо възтановяване желая ти успех! Нямах намерение да опорочавам темата Извинете
« Отговор #139 -: Август 28, 2008, 14:06:11 pm »
Аз правих инвитро в клиниката в Плевен при д-р Емин през месец април, след което последва положителен тест и за съжаление аборт в 8 седмица. Преди това съм била  и в клиниката на Щерев, и при д-р Табакова и при д-р Димитров. Вниманието, с което бях обградена и професионализма на екипа в Плевенската клиника не стоят под съмнение за мен. През септември ми предстои нов опит и отново при д-р Емин.