Ми,Душе,то не е останало какво да добавя!Момичетата много подробно са ти обяснили.С тази разлика,че аз съм си от София...Това с апартамента ми звучи много удобно.Имай предвид,че аз живея на другия край на София и в общи линии ми се губеше целия ден,когато съм на преглед...
Иначе...отивам на трети ден от цикъла за преглед и обикновено ми беше назначавано Клостилбегит и инжекции на 3,5,7 ми ден.На 10ти ден ми се падаше пункцията.Първия път ми върнаха ембриончето на третия ден, а втория път на втория ден...Имам и един опит на абсолютно ЕЦ,без никакви медикаменти.Извадиха един фоликул,но нямаше яйцеклетка и бяхме до там -550 лв за пункция...
Такаааааа...това, което искам да споделя е ,че имат невероятна база...Наистина до сега на друго място не съм водяла подобна.Голям персонал и не се чака ...Това,което не ми допада е ,че ...не влагам никаква интерпретация а споделям дусловно,не ми следяха естрадиола,което е важно,защото дава представа,макар и на сляпо за количеството и качеството на очакваните яйцеклетки.Смятам, лично за моя втори опит,че ако ми го следяха,втория път от 5 фоликула и четири яйцеклетки,нямаше само едната да е зряла...
И другото...не ми допада това,че смятат чак след три-четири неуспешни опита и то на бластоцисти,започват със задълбочени изследвания.Но мисля,че ти си имаш всичко...
Успех и късмет