0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета! Не ми се отваряше нова тема, но не намерих отговор на въпросите си!? Та, проблемът ми се състои в следното. Вече е съвсем сигурно, че ако продължа с опитите за дете, те ще бъдат икси на ЕЦ. Да, ама единственото свободно време ми е през лятото - юли и август, а тогава май повечето клиники почиват... :( Вече нямам и претенции къде... Тези, които се навиват на ЕЦ, почиват през лятото, а тези, които работят и тогава, не искат да правят на ЕЦ?!  Та, момичета, знаете ли клиники, които работят през лятото и практикуват икси на ЕЦ? Това е единствената ми възможност!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Има ли клиники, работещи през лятото???
« Отговор #1 -: Юни 15, 2008, 13:33:45 pm »
"Надежда" работят юли.

Душе, късмет за напред! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #2 -: Юни 15, 2008, 13:53:43 pm »
Аз мисля ,че и  Плевен-КИРМ работят!
УСПЕХ! :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #3 -: Юни 15, 2008, 14:15:27 pm »
"Надежда" работят юли.
Душе, късмет за напред! yahoo_17
Мерси, Евро! Но не знам дали ще мога да се уредя за там!  :(
Аз мисля ,че и  Плевен-КИРМ работят!
УСПЕХ! :lol:
Благодаря, Valikir! В КИРМ-Плевен не правят икси на ЕЦ!  :(
И в АГ-Варна не правят икси на ЕЦ! ???  А къде???

*
« Отговор #4 -: Юни 15, 2008, 14:32:22 pm »
Душе, първо искам да ти кажа, че много се радвам за решението ти.
Аз мисля, че се чака много в "Надежда" за д-р Стаменов и процедури със стимулация. А за процедури на ЕЦ и д-р Персенска си мисля, че можеш и да се вредиш. Стискам ти палци.  :bighug:

*
« Отговор #5 -: Юни 15, 2008, 14:51:22 pm »
blue_sky, благодаря ти! А дали в "Надежда" работят целия юли или само до 15-ти н-р?

« Отговор #6 -: Юни 15, 2008, 14:55:11 pm »
мисля, че целия юли работят. Тези, които са още в процедура, а е дошъл август продължават да ги наблюдават.
Успех
*
« Отговор #7 -: Юни 15, 2008, 14:55:29 pm »
blue_sky, благодаря ти! А дали в "Надежда" работят целия юли или само до 15-ти н-р?
целия юли би трябвало да работят, имам лапароскопия за края на юли, значи работят.
мисля че в началото на юли ги няма за 5-6 дни, но не знам точно кога, тук из форума някой беше написал точните дати
*
« Отговор #8 -: Юни 15, 2008, 16:13:06 pm »
клиниката на Щерев работи без почивка...И със сигурност правят ИКСИ на естествен цикъл.На мен го правиха два пъти
*
« Отговор #9 -: Юни 15, 2008, 17:46:26 pm »
Момичета, благодаря на всички! 
didon, ако искаш сподели как протича една процедура при Щерев - като времетраене, лекарства, средства, престой в София и всичко, за което се сетиш. Ако не ти се пише тук, драсни ми на лични! Моля те!

*
« Отговор #10 -: Юни 15, 2008, 18:59:01 pm »
 Душе, за клиниката на Щерев. Първо си записваш час за лекар. Там са поне шест./без Щерев/. Избраният лекар ще те следи през цялото време.
 За престоя- към клиниката има апатамент, който е в непосредствена близост. Плащаш 15 лв на ден. Много е удобно, защото избягваш неприятния трафик, още повече че понякога ми се е налагало да ходя по 3 пъти в клиниката.
 Всеки ден си на преглед, когато лекарят прецени се пускат изследвания. Лабораторията е към клиниката и изследванията излизат към 10ч.
 Към клиниката има и аптека, лекарствата си ги купуваш ден за ден, след прегледа при лекаря.
 Това, което ми хареса там е доброто отношение изобщо от целия персонал и това, че не се чака много за преглед. Сутрин първо минават момичетата, които са в стимулация, после останалите пациенти.
 Ами нахвърлих, което се сетих на прима виста. Ако имаш въпроси, и аз съм насреща.

П.П. Не съм писала подробно за цялата стимулация, защото ти ще правиш на ЕЦ.
*
« Отговор #11 -: Юни 15, 2008, 19:10:30 pm »
Благодарско, мацки!  :lol: А бе, четох, аз за Щеревата клиника, ама там много дни трябва да си в София!?  :(  А и цената на ЕЦ не е никак малка?! Оф, не знам.... Може и да послушам мъжа ми и да отида там, където той казва - никъде! :(

*
« Отговор #12 -: Юни 15, 2008, 19:18:11 pm »
Оф, не знам.... Може и да послушам мъжа ми и да отида там, където той казва - никъде! :(
ААА, без такива!  :balk_21:
« Отговор #13 -: Юни 15, 2008, 20:07:07 pm »
Клиниката на Щерев работи през цялото лято.Аз съм правила ИКСИ на спонтанен цикъл там,при д-р Савова.Не се налага дълъг престой при този метод.По телефона докторката ми каза на 4 и 6 ден по 2 мерионала.Някои правят на 3,5 и 7 ден по 2 инжекции.На 8 ден отидох на преглед.Преди пункцията  имах още едно ходене за изследване на Е2 и LH.Ако има 1 фоликул,цената беше 1400 лв.,при пове4е от един е 1800(дано няма увели4ение).За съжаление аз не успях,но моми4ето с което правихме този метод ве4е има близнаци на 8 месеца. :D
Желая успех!!!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #14 -: Юни 15, 2008, 20:52:18 pm »
Ми,Душе,то не е останало какво да добавя!Момичетата много подробно са ти обяснили.С тази разлика,че аз съм си от София...Това с апартамента ми звучи много удобно.Имай предвид,че аз живея на другия край на София и в общи линии ми се губеше целия ден,когато съм на преглед...
  Иначе...отивам на трети ден от цикъла за преглед и обикновено ми беше назначавано Клостилбегит и инжекции на 3,5,7 ми ден.На 10ти ден ми се падаше пункцията.Първия път ми върнаха ембриончето на третия ден, а втория път на втория ден...Имам и един опит на абсолютно ЕЦ,без никакви медикаменти.Извадиха един фоликул,но нямаше яйцеклетка и бяхме до там -550 лв за пункция...
 Такаааааа...това, което искам да споделя е ,че имат невероятна база...Наистина до сега на друго място не съм водяла подобна.Голям персонал и не се чака ...Това,което не ми допада е ,че ...не влагам никаква интерпретация а споделям дусловно,не ми следяха естрадиола,което е важно,защото дава представа,макар и на сляпо за количеството и качеството на очакваните яйцеклетки.Смятам, лично за моя втори опит,че ако ми го следяха,втория път от 5 фоликула и четири яйцеклетки,нямаше само едната да е зряла...

И другото...не ми допада това,че смятат чак след три-четири неуспешни опита и то на бластоцисти,започват със задълбочени изследвания.Но мисля,че ти си имаш всичко...

Успех и късмет

*
« Отговор #15 -: Юни 16, 2008, 08:05:04 am »
Благодаря, момичета, ама защо не прочитам никъде за успешни процедури в Щеревата клиника??? Това малко ме смущава?

« Отговор #16 -: Юни 16, 2008, 08:32:44 am »
И аз имам два опита в МЦРЗ на естествен цикъл, които стигнаха до трансфер на хубави ембриончета (но при мен причината беше имунологична и никога нямаше да стане без правилното лечение).
Моите опити бяха без никакви лекарства. Следят те на УЗ - първи преглед към 9 ден да кажем, като нараства фоликула могат да ти назначат 1-2 пъти Е2 и ЛХ, пункцията е с упойка, като излезнеш от упойката ти казват каква яйцеклетка са извадили и се уговаряте инвитро или икси, после ходиш всеки ден или звъниш по тел да ти кажат как се дели и обикновено на 3-ти ден е трансферът. За цените - не мисля, че е скъпо на фона на останалите клиники.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #17 -: Юни 16, 2008, 10:34:43 am »
Благодаря, момичета, ама защо не прочитам никъде за успешни процедури в Щеревата клиника??? Това малко ме смущава?
Душе, резултатът от лентичката ми е от полуспонтанен цикъл в тази клиника :D.
Успех  където и да решиш!

*
« Отговор #18 -: Юни 16, 2008, 17:53:05 pm »
Душе, резултатът от лентичката ми е от полуспонтанен цикъл в тази клиника :D.
Успех  където и да решиш!

Е, това вече е приказка!!!  :lol:
Аnnaaa - цунки на бебчо!

*
« Отговор #19 -: Юни 16, 2008, 17:56:37 pm »
IVF-ЕТ ** на спонтанен цикъл 1 250 лв.
ICSI-ЕТ ** на спонтанен цикъл 1 550 лв.
IVF-ЕТ на лимитиран стимулационен цикъл 1 650 лв.
ICSI-ЕТ на лимитиран стимулационен цикъл 1 950 лв
 :( ???  :(