0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #60 -: Юни 16, 2008, 16:38:03 pm »
А аз отидох,защото чувствам някакво разтягане между яйчниците, и ми е страшно лошо-повръща ми се. А имам толкова голям онапрежение ниско долу,че няма съмнение че лелището ще ме навести с пълна парааааааааааа. :x

:bighug: :bighug:
Тези лекари, само разочарование от тях, мила не се ядосвай, смени я, зом е такава зла. :bighug:
а пък нищо не се знае, лелко още няма така че - имай вярата и да неидва  :crossfingers:
[

Добре де,нали точно при такова увеличение може и да е бременност. !!!!!!!!!!
« Отговор #61 -: Юни 16, 2008, 16:40:35 pm »
Адриянче,ха честито,и скоро ти да си източника на добрите новини,та двете със сестрати да си разхождате коремчетата!
Новилче,ти хубаво искаш да я смениш,ми що не и тегли една .... на тая докторка!А!??И виж там ся,знам че имаш 5 теста,ама те се правят сутрин знаеш,не довечера,а утре го препишкай!Защото довечера няма никакъв смисъл!
И Мими,така те харесвам вече!От кога ти повтарям-Отпусни я малко тая душа,ама ти не ,та не!Право ти е казала майка ти,и добре че си я чула!Ама гледай по-дълго да се задържиш в това положение -спокойна!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #62 -: Юни 16, 2008, 16:56:37 pm »
Новилка, не се ядосвай, ако до утре сутрин я няма лелката, препишкай едно тестче  :crossfingers: а докторката май трябва да я смениш

Аз утре сутрин съм на док, да видим дали тези противозачатъчни са имали нужния ефект и какво ще правим от тук нататък. Стискайте ми палци, като дойда на работа - ще ви докладвам :)
Сега ще си тръгвам и отивам да се разправям с майсторите вкъщи, че какви ги вършат....  :x не е за разправяне. На вас приятна вечер и успешен лов на ловуващите
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #63 -: Юни 16, 2008, 17:10:32 pm »
Vickson  :crossfingers: :crossfingers: много много и да докладваш как е минало, че няма да работим.
И на всички разбирасе от мен  :crossfingers:

« Отговор #64 -: Юни 16, 2008, 17:18:56 pm »
Виксънче, от мен имаш много стиснати палци,показалци,кутрета, безименни. Като се прибера и пръстите на кучето ще вържа и то да стиска палци де. А вие стискайте на мен, че като се прибера припикавам един тест.  :D
« Отговор #65 -: Юни 16, 2008, 17:24:06 pm »
Добре де,Новилче,ама защо довечера????????Няма да покаже вярно според мен!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #66 -: Юни 16, 2008, 17:24:38 pm »
Здравейте момичета!
 :bighug:
На Адрианчето честито за хубавите новини и скоро да се похвалим на сестричката със същото :bfp1:

Новилка не им обръщай толкова внимание на докторите, те малко така си говорят едно към гьотири(малии тази дума за първи път я пиша),вземи я смени, щом те ядосва.

И аз нечакам тия дни - до вчера бях с подут корем и леки болки в яйчинците, ама днес си ме болят само гърдите и нищо друго - толкова горещи ги усещам, все едно пара ще вдигнат, ако си намокря блузата:) Мисля утре сутрин да направя едно тестче, пък каквото сабя покаже:) :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #67 -: Юни 16, 2008, 18:29:50 pm »
Танчето, Новилка :crossfingers: :bfp:
Мегииииииии  :crossfingers: :bfp:
ruzka1честитоооооооооо!!!Лека и безпроблемна бременност и нека и ние те последваме тази седмица с  :bfp: :bfp: :bfp: Искам да те попитам нещо понеже графиката ти е малко странна,което и на мен дава големи надежди,къде мериш БТ, с какъв термометър и в колко часа, а и колко време държиш термометъра?Ти засече ли си О и според теб на кой ден е била?Благодаря ти предварително за отговора, защото ще ни бъде от голяма полза  :bighug:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #68 -: Юни 16, 2008, 18:35:01 pm »
 И аз от днес нечакам ....малко ме болят гърдите и яйчниците  и на моменти мнооого лекичко ми се гади...(даже в автобуса ми прилошава,а това не е типично за мен..)..и то вече цяла седмица....мисля обаче да поизчакам още някой ден за тестчето...може би четвъртък-петък....ако още не е дошла пущината...Надявам се да е станало....всмисъл според ЦС  Ову беше още около 28.05 и ако е станало теста ще покаже ...но някак си ми се иска да помечтая още няколко дни пък после...каквото сабя покаже
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 18:43:03 pm от siska_rs »
« Отговор #69 -: Юни 16, 2008, 18:37:06 pm »
значи знам че графиката ми е мн объркана даже и за мен това е защото от миналия месец започнах да си следя БТ и така и не разбрах точно кога е овото ми меря с живачен вагинално около 5 мин.
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #70 -: Юни 16, 2008, 19:03:24 pm »
Момичета, знам че избързах, но...направих тестче - Престо и виждам с много въображение очертания на втора чертичка..треперят ми пръстите докато пиша..Знам какво е отрицателен тест, виждала съм го много пъти вече..надявам се да не са само въображаеми.. :bighug:

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #71 -: Юни 16, 2008, 19:06:05 pm »
здр.момичета!
Искам да се извиня за огромното ми отсъствие,но просто така стана,но си имам и оправдание.Момичета можете да ме махнете от първа стнанничка ,и да  ме сложите при бъдещите мами,Аз съм бременна,толкова съм щастлива,но ми е много лошо,няколко дни бях в болница ,за болнични за да си почина и така.Сега съм в средата на втория месец,надявам се всичко да е наред.
пожеладам успех на всички вас,вие го заслужавате...... :love:
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #72 -: Юни 16, 2008, 19:12:48 pm »
танче,ако искаш качи снимка на теста в албумчето,че да видим и ние.  :bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #73 -: Юни 16, 2008, 19:13:07 pm »
здр.момичета!
Искам да се извиня за огромното ми отсъствие,но просто така стана,но си имам и оправдание.Момичета можете да ме махнете от първа стнанничка ,и да  ме сложите при бъдещите мами,Аз съм бременна,толкова съм щастлива,но ми е много лошо,няколко дни бях в болница ,за болнични за да си почина и така.Сега съм в средата на втория месец,надявам се всичко да е наред.
пожеладам успех на всички вас,вие го заслужавате...... :love:
Хриси чудесна новина-честито и безпроблемна бременност от тук нататък!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #74 -: Юни 16, 2008, 19:14:34 pm »
hrisig, честито! лека и безпроблемна бременност ти желая !

:blowingdust:
07.10.2009
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #75 -: Юни 16, 2008, 19:17:39 pm »
Първо честито Хриси!!!Лека бременност и сладко бебче!!!
Теста вече отиде в кофата, че нещо много започнах да му се взирам, а кой ще прави вечеря:)
Ще повторя след един или два дни, когато вече ще имам закъснение надявам се:)Сега още нямам такова и си знам, че не трябва да бързам ама нейсе..

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #76 -: Юни 16, 2008, 19:21:58 pm »
Първо честито Хриси!!!Лека бременност и сладко бебче!!!
Теста вече отиде в кофата, че нещо много започнах да му се взирам, а кой ще прави вечеря:)
Ще повторя след един или два дни, когато вече ще имам закъснение надявам се:)Сега още нямам такова и си знам, че не трябва да бързам ама нейсе..

стискам палци след някой друг ден да се похвалиш с  :bfp1: :crossfingers:
07.10.2009
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #77 -: Юни 16, 2008, 19:33:21 pm »
hrisig Честито мила!Желаем ти леки и безпроблемни :cloud9: и накрая едно здравичко  :babyflips:

tancheto дано следващия тест е с наситени две чертички!
« Отговор #78 -: Юни 16, 2008, 20:22:07 pm »
Ех Хриска ,очаквах да съобщиш хубавата новина.Обичкам те много  :balk_21:
Танче :crossfingers:дано след 2-3 дни имаш две хубави чертички.
Соф,наслаждавай се на отпуската.Разпусни яко и дано след релакса се случи твоето чудо.
Адашке,съжалявам за резултата,но ти не се отчайвай.Дано през следващият цикъл имаш повече късмет.Стискам палци за утре.И чакаме отчет после. :crossfingers:и за изпита.
Новилка,Меги , :crossfingers:
Виксънче,успех при док.Стискаме ти палци.
« Отговор #79 -: Юни 16, 2008, 21:36:07 pm »
hrisig ЧЕСТИТОООООООООООООО!!!Ей супер!Краси наистина си с много лека ръка да знаеш.Хайде сега и азззззззззз да съм се заразила!!!Така ми се иска!!!
Танче айде заедно да се отчетем в темата на бременните в четвъртък-петък,че и аз тогава съм решила да правя (въпреки вече един отрицателен до този момент)!!! :bighug:
Лелелелеле, ако съм вярвала,че има човек с толкова лека ръка като на Красито .....БРАВО!Дай Боже да продължи седмицата в същия дух!