0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #360 -: Юни 19, 2008, 07:25:40 am »
Лека работа и многоооооо приятна екскурзийка утре!
« Отговор #361 -: Юни 19, 2008, 07:33:59 am »
Добро утро и от мен!
Виличестита ти рожденичка на патерици!
nomine,Меги,Нови,[color =orange]Танче[/color]  :crossfingers: :bfp:
Сара,ТиниЧестито!!!Лека бременност и много спокойствие!
На всички останали приятен и усмихнат ден!
Аз отивам на работа! :x
*
« Отговор #362 -: Юни 19, 2008, 08:08:50 am »
Добро утро!
Сара и Тини-честито и леко бременеене!
Момичета прехвърлете ме към очакващи с дата 26.06.Много мерси и отивам да пия кафе.

« Отговор #363 -: Юни 19, 2008, 08:11:33 am »
Добро утро и от мен.
Много се зарадвах като видях че си имаме бременни-ЧЕСТИТООООООООО МОМИЧЕТА. Леки 9 месеца ви желая от все сърце. Разплаках се и гримът ми замина. :lol: Майната му на гримът.

Мегиии, какво ставас теб?
Сутринта БТ ми е 37.3 !!!!!!! Няма лелище, има ПМС и болки ниско долу. От днес уещам като вървя леко подръпване от пъпа до матката. Гадно е.
Снощи ходих на аптеката за превръзки и моя ми вика: "Дойде ли ти?" А аз: "НЕ" А той:" Еми за кво ги купуваш тогава?" А аз:" Щото ше ми дойде"! Ама от очите ми искри излизаха.  :fighting: Сутринта ме събуди с термометъра и ми вика "НАГЪЗИ СЕ" Абе луд човек, изкара ми акъла. Ненормалник.  :lol: :lol: :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #364 -: Юни 19, 2008, 08:21:30 am »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:         

simoni                        05.06.
  Biserche                     09.06.
  siska_rs                     16.06.
  sunny_flower             16-18.06.   
  viki_vat                      18.06.
  tancheto                     18.06.
  Meggy                        18-20.06.
  malkoto_dqvolche      19.06.
  nomine                       20.06.
  eveishan                    22.06
  Pipi_M                        24.06
  Parsi                         26.06
  Lqlyo                    28-29.06

ЛОВУВАЩИ   :00001754:                           

tina_72
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   elenakg
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21
   svetal4y

Парси, успех, миличка! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #365 -: Юни 19, 2008, 08:22:32 am »
Добро утро и от мен.
Много се зарадвах като видях че си имаме бременни-ЧЕСТИТООООООООО МОМИЧЕТА. Леки 9 месеца ви желая от все сърце. Разплаках се и гримът ми замина. :lol: Майната му на гримът.

Сутринта БТ ми е 37.3 !!!!!!! Няма лелище, има ПМС и болки ниско долу. От днес уещам като вървя леко подръпване от пъпа до матката. Гадно е.
Снощи ходих на аптеката за превръзки и моя ми вика: "Дойде ли ти?" А аз: "НЕ" А той:" Еми за кво ги купуваш тогава?" А аз:" Щото ше ми дойде"! Ама от очите ми искри излизаха.  :fighting: Сутринта ме събуди с термометъра и ми вика "НАГЪЗИ СЕ" Абе луд човек, изкара ми акъла. Ненормалник.  :lol: :lol: :lol:
:D :D :D-голяма работа си значи.Вземи направи едно тестче вече-не ни измъчвай. :D

*
« Отговор #366 -: Юни 19, 2008, 08:23:34 am »
Мименце мерси мило,макар да знам че наистина ще си я чакам.При теб как са нещата?Минаха ли болките от снощи?

« Отговор #367 -: Юни 19, 2008, 08:26:01 am »

Много се зарадвах като видях че си имаме бременни-ЧЕСТИТООООООООО МОМИЧЕТА. Леки 9 месеца ви

Това ще ме държи цял ден..и двамата сте невероятни..Поздрави за слънчев ден...Новилка се погрижи и да се усмихваме
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #368 -: Юни 19, 2008, 08:26:41 am »
Добро утро и от мен.

:D :D :D-голяма работа си значи.Вземи направи едно тестче вече-не ни измъчвай. :D

Нали правих 3 вече и всички са отрицателни. :? :? Мисля да не правя повече,докато не ми дойде.
« Отговор #369 -: Юни 19, 2008, 08:30:52 am »
Желанието ми днес е да имаме най-малко още 2 бременни. Хайде Меги,Танче- чакааааааааааам. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Радвам се че съм ви разсмяла, но знаете ли колко е гадно както си спиш сладко и някакъв дрезгав глас да те събуди с фразата нагъзи се. Изкарах си акъла, ама после се смях и аз, но първо щеше да отнесе моя един тупаник. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #370 -: Юни 19, 2008, 08:34:03 am »
Мименце мерси мило,макар да знам че наистина ще си я чакам.При теб как са нещата?Минаха ли болките от снощи?
Ами не, миличка, благодаря ти, че се интересуваш!
То не е нещо нетърпимо, но все пак взе да ме притеснява....
.

« Отговор #371 -: Юни 19, 2008, 08:39:23 am »

elenakg                  26-27.06

tina_72
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21
   svetal4y
\

здравейте момичета,
аз се махнах от ловуващите, ще чакате и с мен нали?
целувки и успешен ден
« Последна редакция: Юни 19, 2008, 08:42:42 am от elenakg »

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #372 -: Юни 19, 2008, 08:53:40 am »
Добро Утро Мацки!!!!
Пак съм пропуснала купон вчера  :lol:
Новилче, много се кефя на твоите постове, направо се хиля с глас докато те чета :)
А колко се кефя ако знаеш че още не ти е дошлооооо!!!!!!!! Леле, ако кажеш че си видяла двете чертички - сигурно ще си ударя дупето в тавана от щастие  :lol: :lol: :lol: Мислиш ли за кръвен тест???
Миме, какво ти е мила? Какво те боли?
Роузи, да душа, хич не ми понасят противозачатъчните, много ми става лошо вие ми се свят, повръща ми се, всичко ми е като ва филм, хубавото е че днес съм малко по-добре от вчера, надявам се утре също да е така. А иначе трябва да ги пия цял месец, надявам се последен, и пак да се връщаме към бебеправенето. Ти как си? В каква доза го пиеш Еутирокса?
Сара и Тини - Честито и от мен! Да сте живи и здрави и много щастливи, леки  :cloud9:
Мегги, как си?????  :lol: вече чувстваш ли някакви странни неща?!?!?  :lol: :wink:
Офффф, трябва и да работя..... пък как не ми се работи ако знаете.... ама нема начин, докат не им покажа документ че съм бременна - все ще си ме карат да работя, нали?!?!  8) Значи трябва да побързам вече :lol:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #373 -: Юни 19, 2008, 08:55:53 am »

Parsi                        26.06
  elenakg                  26-27.06

tina_72
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21
   svetal4y
\

здравейте момичета,
аз се махнах от ловуващите, ще чакате и с мен нали?
целувки и успешен ден
Мила, ще чакаме с теб, но моля те, копвай най-прясното списъче, че така махна Парси без да искаш, ама аз пак си я върнах де :wink:
Никоя от вас не пускам да си ходи така от списъка - от тук - направо в бъдещи мами!
Успех, миличка и ще чакаме заедно
!

« Отговор #374 -: Юни 19, 2008, 08:56:28 am »
Добро Утро Мацки!!!!
Пак съм пропуснала купон вчера  :lol:
Новилче, много се кефя на твоите постове, направо се хиля с глас докато те чета :)
А колко се кефя ако знаеш че още не ти е дошлооооо!!!!!!!! Леле, ако кажеш че си видяла двете чертички - сигурно ще си ударя дупето в тавана от щастие  :lol: :lol: :lol: Мислиш ли за кръвен тест???
Миме, какво ти е мила? Какво те боли?
Роузи, да душа, хич не ми понасят противозачатъчните, много ми става лошо вие ми се свят, повръща ми се, всичко ми е като ва филм, хубавото е че днес съм малко по-добре от вчера, надявам се утре също да е така. А иначе трябва да ги пия цял месец, надявам се последен, и пак да се връщаме към бебеправенето. Ти как си? В каква доза го пиеш Еутирокса?
Сара и Тини - Честито и от мен! Да сте живи и здрави и много щастливи, леки  :cloud9:
Мегги, как си?????  :lol: вече чувстваш ли някакви странни неща?!?!?  :lol: :wink:
Офффф, трябва и да работя..... пък как не ми се работи ако знаете.... ама немя начин, докат не им покажа документ че съм бременна - все ще си ме карат да работя, нали?!?!  8) Значи трябва да побързам вече :lol:

Моля те не удряй дупенцето си. Сигурно няма да се наложи. Не мисля за кръвен, защото пак ще се побъркам. Незнам,може да препикам още един. Кога да е това само че?
*
« Отговор #375 -: Юни 19, 2008, 08:57:54 am »
Сара и Тини, честито! Прекрасни 9 месеца ви желая и щастливи мигове след това!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #376 -: Юни 19, 2008, 08:59:53 am »
Моля те не удряй дупенцето си. Сигурно няма да се наложи. Не мисля за кръвен, защото пак ще се побъркам. Незнам,може да препикам още един. Кога да е това само че?
Абе ще го ударя аз - и то с огромен кеф, само ми кажи че имаш две чертички!!!!!!!!  :lol: :lol:
Ами или днес сутринта, или утре сутрин, казват че тогава показват най-добре, ти реши
*
« Отговор #377 -: Юни 19, 2008, 09:10:19 am »
Здравейте, пак е весело тук, както напсоледък. Естествено Новилка и основната заподозряна, а този неин мъж и той не й отстъпва  :lol: :lol: :lol:

Абе ще го ударя аз - и то с огромен кеф, само ми кажи че имаш две чертички!!!!!!!!  :lol: :lol:
Ами или днес сутринта, или утре сутрин, казват че тогава показват най-добре, ти реши

Удари си го, удари си го :-). Аз ще дойда да снимам. Айде Новилче, направи го утре и ни се похвали.

Аз какво да ви кажа, взех малко да се отчайвам. Почнаха гадните симптоми, а й колкото и да не ми се иска да не вярвам на БТ, тя толкова упорито пада, че не знам. Хем не искам да се отчайвам, хем и не искам много да вярвам, че нещо е станало. Така че съм 50/50, пък кавото сабя покаже. 
Айде чао за сега, малко по-късно пак ще пиша, дано не са само кофти новини.

Усмихнат и прекрасен ден днес и още +++ тестове.

« Отговор #378 -: Юни 19, 2008, 09:19:12 am »
Здравейте, пак е весело тук, както напсоледък. Естествено Новилка и основната заподозряна, а този неин мъж и той не й отстъпва  :lol: :lol: :lol:

Удари си го, удари си го :-). Аз ще дойда да снимам. Айде Новилче, направи го утре и ни се похвали.

Аз какво да ви кажа, взех малко да се отчайвам. Почнаха гадните симптоми, а й колкото и да не ми се иска да не вярвам на БТ, тя толкова упорито пада, че не знам. Хем не искам да се отчайвам, хем и не искам много да вярвам, че нещо е станало. Така че съм 50/50, пък кавото сабя покаже. 
Айде чао за сега, малко по-късно пак ще пиша, дано не са само кофти новини.

Усмихнат и прекрасен ден днес и още +++ тестове.

Моля те не се отчайвай. Има още време и надежда. То и аз съм със силни ЛМС,ама леля- нъц. Нещо не можах да ти отворя графиката ама сега пак ще пробвам.

Абе да взема да ида до аптеката и да препикам един тест сега ли????????? 8O
*
« Отговор #379 -: Юни 19, 2008, 09:21:37 am »
не мога да повярвам че се видя точката..една малка такава.. :) докито каза че е прекалено рано и още не си е намерила точно мястото.. другата седмица в петък съм пак да видим какво ще стане-спомням си че предния път беше кухо яйцето... :( дано всичко да е наред.. моля се да е наред и затова още не смея да кажа нищо.. но ви благодаря.. малко ми е нервно-не малко доста ми е нервно!
Честито и от мен-не се претиснявай този път всичко ще е наред!