0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #420 -: Юни 19, 2008, 11:17:05 am »
Здравейте момичета!

Най-напред честито за радостните вести на ruzka i hrisig и ако има и други, които не съм забелязала. Пожелавам ви спокойна и безпроблемна бременност да се радвате на много любов и здрави бебчета  :dance2: :babyflips:

Тази седмична тема май е късметлийска  :balk_600:
Време е да се отчета и аз и то изглежда с хубави новини  :)
вчера и днес си правих тестове шуър чек сутринта и ми показват втора чертичка - макар и по-бледа, по-скоро розова, но определено се вижда ясно. днес дори се очертава по-добре,и съпруга ми я видя :lol:
в последните месеци МЦ ми е около 26-27 дни, а вече е 29ти ден....
БТ се държи на 37.1, гърдите са ми доста болезнени и от 2-3 дни /предимно вечер/ усещам лека тежест ниско в корема и леко пробождане на моменти около яйчниците.

Обзема ме едно приятно чувство  :wink:, но все още ми е трудно да се зарадвам наистина защото се притеснявам и искам да изчакам потвърждание от лекарката, че всичко е наред или може би кръвен тест.

Пожелавам на всички много късмет и приятен слънчев ден!!!
~ ~ ~
*
« Отговор #421 -: Юни 19, 2008, 11:17:40 am »
Момичета, повече нищо не правя до .......... понеделник. Ако не съм с лелище, ще го мисля накъде да го хващам.
Сега ще си гледам работата. Двечера пак имаме официална вечеря и аз ще държа реч- ужас :oops:. Сега пък ни пратиха съобщение че и на 25.06 ще имаме пак парти. А нали аз всяка събота и неделя съм на курсове- кога ще спя незнам.

Мегииииииииииииииииии, нещо имаш ли да ни споделиш? :P

Само така!  :balk_47:

Sunny_flower, честито!
« Последна редакция: Юни 19, 2008, 11:20:47 am от nomine »
« Отговор #422 -: Юни 19, 2008, 11:20:44 am »
Здравейте момичета!

Най-напред честито за радостните вести на ruzka i hrisig и ако има и други, които не съм забелязала. Пожелавам ви спокойна и безпроблемна бременност да се радвате на много любов и здрави бебчета  :dance2: :babyflips:

вчера и днес си правих тестове шуър чек сутринта и ми показват втора чертичка - макар и по-бледа, по-скоро розова, но определено се вижда ясно. днес дори се очертава по-добре,и съпруга ми я видя :lol:
БТ се държи на 37.1, гърдите са ми доста болезнени и от 2-3 дни /предимно вечер/ усещам лека тежест ниско в корема и леко пробождане на моменти около яйчниците.

Обзема ме едно приятно чувство  :wink:, но все още ми е трудно да се зарадвам наистина защото се притеснявам и искам да изчакам потвърждание от лекарката, че всичко е наред или може би кръвен тест.

Щом чертичките са там -Честито мила. И на теб леки 9 месеца и ни заплюй.
Ей момичета, тази тема наистина е много късметлийска. :P
*
« Отговор #423 -: Юни 19, 2008, 11:21:04 am »
Здравейте момичета!

Щом има втора черта пък макар и бледа имаш едно много тихичко честито от мен,а като стане по тлъста ще ти честитя гръмогласно. :D

*
« Отговор #424 -: Юни 19, 2008, 11:22:11 am »
Седмицата е страхотна!Ако караме така след 1 месец ще сме в Дългоочакваната...-ДАЙ БОЖЕ!!!

*
« Отговор #425 -: Юни 19, 2008, 11:23:44 am »
Здравейте момичета!

Супер! Тихичко честито и от мен! Лека бременност ти пожелавам!
Абе темичката наистина си е късметлийска за което благодарим на леката ръка на красико!
*
« Отговор #426 -: Юни 19, 2008, 11:25:54 am »
Отрицателен еееееееееееееее. :? :? :?

Погледни от хубавата страна деее  :balk_7: очакването е прекрасен момент изпълнен с желания и мечти :balk_109: аз лично на този момент много му се наслаждавам и когато видя че лелката все пак е дошла още по нахъсана очаквам следващият месец и така вече 6 месеца с розови мисли... и се чувствам много добре.
DSC00102
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #427 -: Юни 19, 2008, 11:26:23 am »
Ей тъкмо излязох и гледай ти хубавите новини продължават да валят.
Честито на Sunny_flower.  :)
А някой води ли статистика колко ползотворна е тази седмица  :wink: ?
Дано, дано и други се похвалят до края на седмицата.

*
« Отговор #428 -: Юни 19, 2008, 11:28:17 am »
Айде, все така да е, Съни, честито и от мен. Живи и здрави и леко дебелеене :-).

Нови, няма я лелката, БТ е добра, така че продължаваме да стискаме палци (айде вади +++ тест, че пръстите ме заболяха да ги стискам). А на аптекарката и прати много поздрави от мен :-).

Нищо няма да ви споделя :-), защото няма какво. Няма лелка, но има симптоми за идване и ниска БТ. Така че продължавам да чакам, но още не мога да кажа, че имам закъснение, така че не бързам с тестове :-)
« Последна редакция: Юни 19, 2008, 11:30:42 am от Meggy »

*
« Отговор #429 -: Юни 19, 2008, 11:30:28 am »
Познайте кой ще пуска новата тема???

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #430 -: Юни 19, 2008, 11:45:43 am »
Здравйете красавици и от мен!
Честито на нови бременелки Сала, Тини ,Sunny_flower- тихичко, много леки 9 месеца!
Ех че хубава седмица, толкова много радости!!:bighug:
Новилче, без претснения мила, гледай да се разсейваш, ама то и мъжото ти като теб, само колко са хитри, веднага гледат да си върнат.
Меги  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да не издва пущината.
Танче съжалявам за лелката, но пък имаш чудесен мъж до себе си, хайде гони я бързо и после при нас.
Мимче минаха ли болките  :bighug:
Вили весело изкарване на разходката.
Симони ми се губи, дали е оздравяла  :ask:, Бисерче видях че четеш, не се крий мила, как си??? А Дани, Соф??? :ask:
Много весел и усмихнат ден от мен.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #431 -: Юни 19, 2008, 11:54:35 am »
Sunny_flower - тихичко честито и от мен! Като видиш тлъстите чертички - ще има бурни поздравления и аплодисменти  :lol:
Нови, добре си решила, почини си малко от тоя стрес. Опитай да не го мислиш да правиш други неща които да те разтоварват и да ти помагат! Аз се мъча да се сетя, от как съм тук във форума, имала ли си такова закъснение, ама не се сещам, май винаги ти е била точна пущината?!
« Отговор #432 -: Юни 19, 2008, 11:57:58 am »
Sunny_flower - тихичко честито и от мен! Като видиш тлъстите чертички - ще има бурни поздравления и аплодисменти  :lol:
Нови, добре си решила, почини си малко от тоя стрес. Опитай да не го мислиш да правиш други неща които да те разтоварват и да ти помагат! Аз се мъча да се сетя, от как съм тук във форума, имала ли си такова закъснение, ама не се сещам, май винаги ти е била точна пущината?!

Винаги ми е идвало на 32 ден. ВИНАГИИИИ. М.....та й сега. :x
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #433 -: Юни 19, 2008, 12:00:31 pm »
Еми точно за това трябва да имаш вяра и малко да се успокоиш, или поне да опиташ да се успокоиш :) Това закъснение ни дава една голяма надежда че може би наистина е станало, но трябва да намериш сили в себе си да поизчакаш - все пак технологично време трябва за тия работи  :lol: :lol: знаеш как е  :lol:
« Отговор #434 -: Юни 19, 2008, 12:06:35 pm »
sunny_flower
честито и от мен, леки и изпълнени с много + емоции 9 месеца
давай вирусчета

*
« Отговор #435 -: Юни 19, 2008, 12:20:20 pm »
Красико :youwoman: :youwoman: :youwoman:

*
« Отговор #436 -: Юни 19, 2008, 12:24:58 pm »
Еми точно за това трябва да имаш вяра и малко да се успокоиш, или поне да опиташ да се успокоиш :) Това закъснение ни дава една голяма надежда че може би наистина е станало, но трябва да намериш сили в себе си да поизчакаш - все пак технологично време трябва за тия работи  :lol: :lol: знаеш как е  :lol:

:good_post:

« Отговор #437 -: Юни 19, 2008, 12:35:20 pm »
Момичета, много ви благодаря за милите думи :bighug:
Моля се всичко да се развива добре!

И за всички останали отправям много надежда и подкрепа в очакването, дано много много скоро и при вас да се покаже втората чертичка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

хайде да се нареждате вече и вие в радостния списък :balk_103:

NOWILKA, мила знам че чакането е много трудно, и тази напрегната неизвестност ..., опитай се да бъдеш спокойна, изпълнена с много вяра и да оставиш в себе си само добро и оптимистично настроение, искрено ти пожелавам това закъснение да продължава и този месец да видиш желания  :bfp: 
~ ~ ~
« Отговор #438 -: Юни 19, 2008, 13:37:00 pm »
Здравейте, милички! Отбивам се само набързо да ви почерпя, че днес моето слънце има рожден ден! Не можах да му направя най-хубавия подарък, но се надявам скоро да стане щастлив татко...

Хайде, да ви е сладко и вкусно, мили! И наздраве! Аз отивам да правя торта.
П.П. Честито на всички, видели вече двете чертички! Много ми харесва вече така темата...  :bighug:

Don't worry, be hippy
« Отговор #439 -: Юни 19, 2008, 13:38:40 pm »
ВеТи - Честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и скоро да си гледате едно малко ангелче.  :P :P :P