0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #460 -: Юни 19, 2008, 19:37:07 pm »
sunny_flower, честито ,лека и безпроблемна бренност!

Меги,Новилка :crossfingers: да се похвалите и двечките тези дни :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :bfp:

вети,честит ти чожденник!

:bighug:  :bighug: :bighug: :blowingdust:
07.10.2009
*
« Отговор #461 -: Юни 19, 2008, 19:47:39 pm »
Момичета, благодаря за всички пожелания, толкова сте мили и сърдечни  :bighug:

Осъзнавайки това което ми се случва, ме обзема притеснение и загриженост да разбера по-скоро как се развиват нещата.
В последни 2-3 дни от следобяд до вечер усещам лека тежест ниско в корема и пробождания, понякога около яйчниците, ту вляво ту вдясно, незнам дали така е нормално в първите дни и докога  :ask:

иска ми се да отида на преглед след 2-3дни, но се чудя дали няма да е твърде рано.
сега ми започва 5та седмица от последата дата на МЦ... 

Някой може ли да ми каже кога най-рано при положителен тест лекарката би могла да потвърди бременността и да се види нещичко   :ask:

При мен на 4-ти ден закъснение се видя плоден сак с вагинален ехограф!
Тогава бях 4г.с. и 4 дни.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #462 -: Юни 19, 2008, 20:04:43 pm »
Познайте кой ще пуска новата тема???
krasikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ( ако няма нищо против де)

Само това да искате , нямате проблеми !
От мен темичките , от вас 
:bfp: :bfp: :bfp:
    :bighug:
« Отговор #463 -: Юни 19, 2008, 20:37:01 pm »
Здравейте момичета.влизам на барзо да честитя на всички бременелки, а на другите да пожелая скоро да са  preggo. аз да ви се оплача -от другата седмица съм с очила,че имам астегматизъм  :(.Прегръщам ви момичета и много си ви обичкам.Лека вечер на всички
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
« Отговор #464 -: Юни 19, 2008, 20:58:03 pm »
Здравейте, банда!
Прибирам се о работа и бързам да видя дали някой не се е похвалил, но засега няма. Не съм се отказала, де.

Соф, мила, завърна се най-накрая, много ми липсваше, но поне си си изкарала добре. Честно казано почти ме разплака с тези твои думи. Нещо тези два дни съм много чувствителна и нервите ми са на ръба на рева. Хормони, какво да ги правим.
Нови, стискам ти палци, мила. Пусни си наистина кръвен, май е най-добре, да не се терзаеш само излишно.

Айде аз отивам да си търся хотел в Търново, че в събота и неделя сме там. Ако някой има идеи да казва конкретно. Държим само да е по центъра и с климатик, че нещо не държим на топло. И да е на по-човешка цена, не по 100 лв.
После пак ще ви нагледам какво правите.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #465 -: Юни 19, 2008, 21:17:06 pm »
Съни честито мелечка безпроблемна бременност и нафинала прекрасно бебче, спокойно можеш да отидеш на преглед наистина е малко рано но плодното сакче ще се види, но ако не те гложди отвътре почакай, защото освен да потвърдят че го има сакчето почти нищо друго не могат да ти кажат, ако те интересува нещо питаи.Целувки.

« Отговор #466 -: Юни 19, 2008, 22:31:33 pm »
Здравейте момичета,аз за малко,ама не можах да устоя!!!!
Съни,тихичко честито и чакаме да ни понаплюеш и ти!!!!
Ей,тай седмица не можем да се видим от плюнки,но явно има резултат от тях,затова плюйте ни момичета,та да сме и ние след вас!!!!
Новилче,продължаваме да чакаме и определено много се надяваме на+++++!
Меги и за теб се отнася същото,но кога си планувала тест,ако не дойде?!?
Нещо прочетох там за + и за Симони!Така се радвам,ей, малката Ема май наистина е познала този месец!!!!!Чакаме само Симони да се похвали!!!!!!!!!!
Светулче,как си днес мила!!!!
Момичета,всичките ,прегръщам ви,не -ПРЕГРЪЩАМ ВИ!!!!
Краси,то вече е решено за другата седмична!А мога ли да те помоля за една лична услуга! :oops:Ти,с твойта ръчичка ,ще ме сложиш ли в списъка на НЕчакащите за 01.07,моля те!!!!!! :wink:
Айде от мен за сега толкова,че отивам да се чипкам  ,та да съм чистичка в гръцко!!!
 :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #467 -: Юни 19, 2008, 23:03:43 pm »
Вили, сори ако си се подвела по моя пост, ама аз казах, че в понеделник последно имам новини от Симони и все още нямаше "+". Но както се казва, дано грешката е вярна и тя да ни изненада с две тлъсти черти!
На вас ви пожелавам приятно изкарване в гръцко! Ако не сте били там до сега, ще ви хареса! Всичко е едно такова подреденичко... и с ниски сгради!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #468 -: Юни 19, 2008, 23:49:03 pm »
Здравейте мацки пак от мен.Аз пих една мастичка с диня-и двете ледено студени.Накарах се на де що хора видях днес и вече ми е по-добре.Накарйте ми се сега вие-не е хубаво така да се крещи на хората, ама мойте нерви и те си имат предел, край и завършек.Разказа ми се играта с тези семейни проблеми, интриги, недоизказаности и недоразбраности и все гледах да съм най-трезвомислещата, защото големи лай...на се получиха м/у свекитата и мойто мъж което им се пада син.Мноооооооого я хвалих свекито, НА ми сега!!! Много самообладание ми костваше всичко, щот можех на всеки да кажа по нещо.Сега не че още са изядени съвсем всички л.на ,ама  има някакво затишие.Та си позволих аз да откача малко. И две изчадия изкочиха отнякъде и се развикаха в магазина.И след като аз си отоврих отровната уста, настъпи такова затишие, че се чуваше мацката как чатка по касовия апарат все едно бомби хвърля.Сега ми мина.Напих се , ама поне не мисля за нищо.Общ взет на ръба на силите си съм.Сега ще си легна и утре да видим утрото колко по-добро ще е.Ей тва е при мен.Не издържах и сичко си казах.Ама майната им на проблемите-важното е да стават бебета , да се множим и да си осъществяваме мечтите
Благодаря ч ме изслушахте и че сте с мен.Прегръщам  ви!
*
« Отговор #469 -: Юни 19, 2008, 23:52:33 pm »
Съни , надявам се че съм ти честитила бременността, ако не- Да си жива и здрава, пази се , бъди спокойна и обичай!Най-здравичкото и усмихнато бебче на финала.Мързи ме да чета назад и да проверя дали не се повтарям.
Соф, добре дошла и добре отпочинала надявам се. Айде с нови сили за новия месец.Ти си заедно с мен в ову и И задено посрещаме гадната ЛЕЛЯ!Давай да я гоним този месец , а????
*
« Отговор #470 -: Юни 20, 2008, 00:09:59 am »
Здравейте момичета.влизам на барзо да честитя на всички бременелки, а на другите да пожелая скоро да са  preggo. аз да ви се оплача -от другата седмица съм с очила,че имам астегматизъм  :(.Прегръщам ви момичета и много си ви обичкам.Лека вечер на всички
Бейби, аз съм с астегматизъм от десетгодишна и бонус- още близо два диоптъра на двете очи.Различни са диоптрите на двете очи де.Не е болка за умиране.КОйто е чел книжки накриво в леглото така става!Но това не пречи .Поздрави
« Отговор #471 -: Юни 20, 2008, 07:46:19 am »
Добро утро!Sunny_flower ЧЕСТИТООООООО!Егати и хубавата седмица!Дай Боже все така да продължава!
Красиииииииииииии  :youwoman:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #472 -: Юни 20, 2008, 08:09:28 am »
Здравейте. Първо да честитя на Тини и Съни. Леки и безпроблемни  :cloud9: и здрави бебчета на финала.
А сега да ви разкажа - вчера бях при Даскалов. Щях да се спукам от притеснение докато вляза. Не за друго - просто знам, че всичко се почва на ново. Ама няма начин. Не тр. вече да има отказване.
rouzi-anna, беше права. Много е внимателен. Прегледа ме и написа един куп изследвания които тр. да пуснем. Също каза, че тр. да се прави нова ЦС. И след това ще мислим какво следва да се прави.
Абе да ви питам - каза ми генетичните изследвания двата да ги правим. Правилно ли съм разбрала. Те си взимат за тях кръв в Медикус-Алфа и ги пращат в София да ги иследват. З-то момичето на регистратурата малко се учуди. Но аз така разбрах. Ако пък тр. ще звънна и ще питам. Хайде, че ще отивам да работя.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #473 -: Юни 20, 2008, 08:16:08 am »
дзОБРО УТРО И ОТ МЕН.
Софииии, здрасти. Как си бейби? :P
Светалчу, споко. Понякога е по-добре да си излееш всичко,което мислиш на хората,а после да му пийнеш едно за душата.

Аз,аз,аз незнам. Няма Лелище. БТ е 37.1 сутрента като я мерих. Имам си симптоми на лелка, ама........... и ------------- резултат. Товя определено ме притеснява вече. Досега трябваше лелището да ми е минало и да започвам лов. :wink:
« Отговор #474 -: Юни 20, 2008, 08:29:07 am »
 Добро утро и от мен..Като за петък очаквам днес да избухнат още няколко бомби и да имаме дъжд от положителни тестчета :D Хубав ден
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #475 -: Юни 20, 2008, 08:38:38 am »
Добро утро, красавици!!!!!!!
Радвам се че Нови още няма лелка, и се надявам Мегги също да няма лелка в близките 9 месеца  :lol: Ще очаквам днес ако някоя от вас почувства нужда - на ни сподели че е бременна  :balk_68:
Нови твоя мъж днес мери ли ти температурата сутринта???? хихихихи  :lol:
Светалче, мила ние нали за това сме тук, за да се изслушваме и да си помагаме с каквото можем. Дано да ти е улекнало, и дано днес вече нямаш тези проблеми.... Ужасни са тия семейните истории... Гушшшшшшшш!!!!!!!!!!!!!!
Мимееееее, как си мацко????  :D
Мишанче - радвам се че при док е минало добре, дано скоро имате един прекрасен резултат от Даскалов  :wink:
Адрианче - и аз съм за Бременните Бомби!!! Да гърмят колкото искат, и днес и утре и в други ден!!!!  :lol:
Рузка, ти как си мила? Добре ли се чувстваш?Някакми неразположения?
Айде според ден днес!!! И не забравяйте - че е петък все пак, по по-лека го карайте!  :lol:
*
« Отговор #476 -: Юни 20, 2008, 08:40:44 am »
Здравейте. Първо да честитя на Тини и Съни. Леки и безпроблемни  :cloud9: и здрави бебчета на финала.
А сега да ви разкажа - вчера бях при Даскалов. Щях да се спукам от притеснение докато вляза. Не за друго - просто знам, че всичко се почва на ново. Ама няма начин. Не тр. вече да има отказване.
rouzi-anna, беше права. Много е внимателен. Прегледа ме и написа един куп изследвания които тр. да пуснем. Също каза, че тр. да се прави нова ЦС. И след това ще мислим какво следва да се прави.
Абе да ви питам - каза ми генетичните изследвания двата да ги правим. Правилно ли съм разбрала. Те си взимат за тях кръв в Медикус-Алфа и ги пращат в София да ги иследват. З-то момичето на регистратурата малко се учуди. Но аз така разбрах. Ако пък тр. ще звънна и ще питам. Хайде, че ще отивам да работя.
Мисля , че първо трябва да направиш консултация с генетиците , които работят в Медикус алфа-те да назначат какво да се изследва-в лабораторията на същата клиника вземат кръв и те я изпращат в София и след 2-3 седмици в зависимост от това какво са ти назначили-ще си получиш резултатите!
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 08:42:35 am от mpia »
*
« Отговор #477 -: Юни 20, 2008, 08:44:35 am »
ОЧАКВАЩИ     :bfp:         

simoni                        05.06.
  Biserche                     09.06.
  siska_rs                     16.06.
  sunny_flower                 16-18.06.   
  viki_vat                     18.06.
  Meggy                        18-20.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  eveishan                     22.06
  Pipi_M                       24.06
  Parsi                        26.06
  elenakg                      26-27.06
  Lqlyo                        28-29.06
 qwertyasd                     29.06

ЛОВУВАЩИ       :00001754:                       

tina_72
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
      ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21
   svetal4y
   Valyoka

« Отговор #478 -: Юни 20, 2008, 08:54:23 am »
ей здравейте сладурки,
както вчера нищо не ме болеше и си мислех, че не е станало, така сутринтта ме заболяха гърдите (малко, но все пак). А не ме болят преди цикъл. Надявам се лелката да не дойде.
Днес ми е последен работен ден и излизам в отпуска за държавния изпит. А вече ми се и ходи на море, ама чак на 4 юли.
Целувки и прегръдки и чакам още +++++

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #479 -: Юни 20, 2008, 08:55:58 am »
ОЧАКВАЩИ      :bfp:         

simoni                        05.06.
  Biserche                     09.06.
  siska_rs                     16.06.
  sunny_flower                 16-18.06.   
  viki_vat                     18.06.
  Meggy                        18-20.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  eveishan                     22.06
  Pipi_M                       24.06
  Parsi                        26.06