Доро утро доктопе,
Привечер бяхме на разходка покрай морето, като неможем да ходим на плаж поне да му се налюбуваме и намиришем. Тони беше много доволен, даже доста потича, откъде сили незнам. Вечерта не поиска да яде и леко прокашляше, реших ще е от морският бриз. Снощи обаче, се будеше често от давеща кашлица, назални секрети навън няма. Заден ринит или нещо такова не мисля, по скоро в гълтача ми се струва проблема. Сутринтна е ад вече, не е спрял да кашля и се дави, по тая причина още не съм дала и АБ. В чудо се виждам, незнам какво да правя. Не яде или неможе да яде, не мога да дам лекарства, не спим. Видимо сутринта имаше апетит, но с това давене много бързо му се изпарява. Изядохоме около 100-150 мл. каша, но се страхувам да не я повърне. Гласа е дрезгав и леко присипнал. Усеща се, че много трудно преглъща, в тази връзка какъв сироп за кашлица да дам. Необходима ли е консутлация с педиатър, защото според личната не е наложителна. Освен всичко друго, Тони започна да мрънка и да ми посочва, че го боли коремчето. Предполагам от глад и/или от АБ. Вчера имаше само едно изхождане от два дни, но много рядко.
П.П. Забелязах в областа около ануса, ситни бели пъпчици, предполагам от лечението. И там посочва непрекъснато като ходи, явно го дразни. Мажа с Sudocrem