Докторе притеснено ми е, понеже тук лекарите са пълни безхаберници, се допитвам до вас за мнение и съвет. От петък включително Тони не яде, само по себе си този факт е притеснителен. Забелязвам вече и по често сухи памперси и по тъмна урина. Другото което ми прави впечатление, е че след събуждането сутрин е видимо отпаднал, залита, но си играе, адекватен е. Опитва се да тича и катери, днес преди малко даже заспа докато му сменях памперса. Това за мен е много тревожно, защото е много енергично дете и съм се опитвала как ли не да го изтощя, за да заспи сам, но досега не е имало такъв случай. Как мислите дали е удачно да постъпим в болница? Отслабнал е доста, блед е и с блуждаещ на моменти поглед, това обикновено сутрин след сън. На обяд пожела да яде само кремче приготвено от мен на Iotis смесено ванилия с какао около 200 мл. Как да го подсиля, въобще мога ли да направя нещо? Явно и разходките допълнително го изтощават, а не ми се иска допълнително да го натоварвам.
Извинявам се, че искам прекалено много от вас без преглед, но тук в момента остават аз да взема решение, с мотива че имало деца които не се хранели по 7-10 дни. И аз какво трябва да направя, да стоя и да го гледам просто ей така, да чакам и прояде след еди колко си дни, а дотогава ... думи нямам