Здравейте!
Дъщеря ми е на 1г9м и от събота 12 юли започна да вдига t,в самият ден не обърнах внимание,защото беше станала от сън и затова реших ,че може би е топличка,но в неделя пак ми се видя топла,измерих t беше 38.3. Отидох веднага в поликлиниката,там я прегледаха казаха,че гърлото и е малко зачервено да я няблюдавам и да и давам на 2 часа,като ги редувам PANADOL и NUROFEN.Така и направих!! В понеделник и вторник нямаше t,в сряда имаше пак,а във четвъртък дигна 39.3,веднага викнах личната и лекарка. Тя дойде прегледа я и каза,че е от зъбчетата.Да давам NUROFEN/5ml/,HEXALGIN/5-6 капки/,PANADOL/7ml/ по някаква система да редувам и Dentinox-gel за зебчетата. През ноща обаче детето се влоши -вдигна пак t,започна много да кашля получи разстройство и ние през ноща пак отидохме в п-ката. Там ни прегледаха и ни казаха,че детето е за б-ца,за системи,че е със съмнение за вирусна пневмони/даде лечение като за пневмония/.Аз на своя глава веднага заведох детето в Пирогов за Ro gr.Там отхвърлиха дигнозата в.пневмония.В петък отиваме при друг лекар/препоръчан/ и се оказва че има комбинирана вирусно-бактериална инфекция,отит като заключение. Сега взема от петък PROSPAN/3x1/,PANADOL/при нужда/,SUMAMED/1 на 24h/,ENTEROL/3x1/-но тя не го пие много,много,BERLICETIN/3x2капки/.Помогнете ми моля,какво да правя ?! t не спада и тази нощ до 2:30h съм се борила да я сваля. Няма много промяна освен че поспря да кашля.Питам се дали се лекуваме правилно?Какво да правя? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!