Здравейте Докторе!
Днес водихме Вики за контролна посявка. Обаче си мисля, че нещо аз ли имам големи претенции, нещо вече не съм съвсем "наред" ли? Отиваме и казвам, че искам да вземе секрет за контролна посявка. Лаборанката ме изгледа така странно, с гримаса "това момиче нещо не е наред". Само леко изръмжа: "Каква е тази контролна посявка, кой пък ви праща". Както и да е, излезна лабораторния лекар, взе ни секрет, топна го в разтвор, при което аз чакам някой да ме попита поне какъв АБ пием, все пак има значение, но не... Но както и да е и това.... най-бях фрапирана от факта, че лаборанката от 3-ти опит изписа АБ-ка правилно. То не бяха зачертване, преписване от др. листи, но накрая успя! Предполага се, че лаборантката би трябвало да знае как се изписват, нали? Но най-голямо втрещение предизвика у мен коментара на лабораторния лекар относно изолираната бактерия. - "Ъм, какво пък толкова, бактерия. Нищо няма, сега е хубаво времето, имам много слънце..." и при все това аз будя детето си рано, държа го гладно , жадно и пътуваме мин. 40 мин. до друг град за да вземем този секрет, защото в нашият град е още по-лошо положението. Вече започвам да мисля, че причината е нещо в мен...
Само исках да Ви споделя, че нещо ми е много тъпо и смотано.