Рени, мила, виждам, че страшно си се изшашкала... то това, с успокоението, не става току така... разбирам, че предлагам крайни неща, но имаш ли някакво хапче за успокоение, което да си вземеш? Че вярно ще се разболееш от нерви
Преди години заради проблеми с главата, равновесието и припадъци обиколих един куп лекари, то какво ли не беше - "тумор", "множествена склероза", ти го кажи, аз го
"имах"
Докторята ги обсъждаха тези възможни диагнози, а аз си ги лепях, че и още търсех и бах болна от всичко едновревеменно. Ей такъв ужас ме тресеше непрестанен, като твоя сега. Накрая, един лекар ми каза, че проблемът вярно ми е в главата, ама не е тумор, а е хипохондрия. Е, оправих се.
Мисълта ми е, че по памет и спомен от нещо, което вероятно е споменал докторът, ти вече си докара хистеректомия. Недей така, това знаеш ли в какви крайни случаи се прилага?!?! А ти имаш матка с нормални размери и една сенчица. Релакс!!!
Я ми кажи, ако искаш де, да нямаш и някакви други стресове в момента или нещо, което те измъчва извън здравословния проблем, което да те е накарало да "прещракаш"? Или за себе си си поръзсъждавай просто ... А има ли някой до теб в момента, с когото за говориш за тези страхове?