0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: rositka13 в Юни 26, 2008, 16:04:38 pmБре,не съм самичка значи Смятах да се чупя днеска по-рано,ама пусто забравих че съм на курс по английски Пък що да не взема и от там да забягна,то моето момче си е в къщи и ще вземем да си направим една следобедна...дрямка Кексова дрямка??????? Давай- смотай го на спалнята и " му опъни жилките" / лелееее не ме е срам/Ще се ударя през устата.
Бре,не съм самичка значи Смятах да се чупя днеска по-рано,ама пусто забравих че съм на курс по английски Пък що да не взема и от там да забягна,то моето момче си е в къщи и ще вземем да си направим една следобедна...дрямка
тва с жилките ми хареса
Цитат на: luba_boiko в Юни 26, 2008, 16:18:41 pmтва с жилките ми хареса И на мен....ама отивам на английски
Цитат на: rositka13 в Юни 26, 2008, 16:21:26 pmЦитат на: luba_boiko в Юни 26, 2008, 16:18:41 pmтва с жилките ми хареса И на мен....ама отивам на английски Абе докато му опъваш "жилата" той нега ти говори на английски и ... готово- хем кексите, хем се учиш на език.
а какво да носим
Цитат на: adriyana в Юни 26, 2008, 16:54:34 pmа какво да носимЧе ние бонбони не пием
И аз сериозно те питам..много от момичетата тук не са сложили снимки в албумчето...да не говорим, че умирам от любопитство да ви видя всичките наживо:)
че обичам кучета, обичам...ама за "изкукване на крак" не съм чувала
Говоря сериозно момичета.