За "фръцла" Tamara незнам, дали визираш мен или не
Не
pall не визирам теб. Сигурно си видяла, че имам син на 5 години. И сигурно можеш да си представиш колко пъти съм слушала всевъзможни истории колко безумно вредни могат да се окажат ваксините. Как майки, когато са спрели да ваксинират децета си и те изведнъж са станали толкова здрави, че не можеш да ги познаеш.
Поредното безумие, което ми беше сервирано преди месец, беше че ваксините водили до репродуктивни проблеми в пубертета. Или така пишело в интернет. Нали можете да си представите с коя група е сравнена групата на ваксинираните деца.
Sia какво е превенар, дай link-че.
Единственият разумен довод против ваксини, който съм чувала е на д-р Мустаков и той е горе долу това
"1. На деца, сколнни към алергии, трябва да се предпочитат мъртвите пред живите ваксини. Самата ваксина не алергизира, но средата, в която живее живият... кажго_де може да алергизира децата.
2. На алергични деца или деца склонни към алергии трябва много внимателно да се изготви индивидуален имунизационен календар. Той се състои в следното: преди да се постави ваксината да се провери освен стандартното здраво гърло дали детето не е раздразнено - т.е. очи, нос... Не да се отлага ваксина или да се прави по-късно ако това не се налага. Само да се отчете и тази особеност."
А що се отнася до образованието - има една такава категория, които разбират от всичко. Ама толкова много разбират, че дори не им се налага да попрочитват това - онова преди да се изказват Ентелегентно. Тях визирам.