0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
:( Къде сте всички?!?
Днес ми е мнооого тъпо.На мен ми дойде 5 дни по-рано ( в събота).
Чувствам се гадно, даже не ми се ходи на док.
Не  ми пука защо е така сякаш.
А днес толкова със забавени рефлекси се оправях за работа,
че на асансьора какво да видя 13:35, аз съм от 13:30 втора смяна.
Много забавно, добре че шефа днес не беше кисел.

Миличка погледни от добрата страна..ще ловувате по-рано! По-добре да ти дойде по-рано отколкото да ти закъснее много и да ти дойде! Другият месец ще е твоят!

Мерси за куража, дано да е така.
Тази седмица изпращам милото за контролна спермограма,
че докато той се лекува аз в много филми се вкарах.

ПП. Ама наистина къде сте всички?
Айде лека.

« Последна редакция: Юни 30, 2008, 23:03:25 pm от _Elfita_ »
Лека вечер на всички!
Надявам се Parsy в четвъртък съм на преглед и най вероятно ще ми изпише лекарства!
Не ми се говори,не съм очаквала че проблема ще при мен при положение че съм с едно дете вече!Но уви!
Лека вечер, :sleeping:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Мими, да ти е жив и здрав рожденника. Много да се обичате и съмсем скоро да увеличите семейството си. Имаш си раче в къщи, а? Супер.
Моята кръщелничка пък днес става на 1 годинка.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
Добро утрооооооооо,момичетааааааааааа!Аз се прибрах от морето,беше страхотно.Отпочинахме си,изпекохме се абе супер!Е,вече се беля ама както и да е.Милото ми вика ,че съм като змия,която си сменя кожата-гадост  :x
Не мога да ви изчета,но се надявам като успея да видя много положителни резултати!
Целувам ви всички и ви прегръщам,ей,много ми липсвахте!

P.S. Някой ще ме добави ли към списъка с ловуващите! :wink:
дОБРО УТРО И ОТ МЕН.  :D
Аз го реших - утре сутрин отивам право в "Доверие"-болницата. Искам да отида на фоликуметрия и незнам на още какво. Това нещо боли ли? :oops:/ извинявам се за идиотския въпрос/.Кажете какво да си направя тия 3 дни като изследвания?
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
ОЧАКВАЩИ    :bfp: preggo         

simoni                       05.06
  Biserche                     09.06
  anjela80                     26.06
  Lqlyo                        28-29.06
  rouzi-anna                   28-29.06
  fatalwoman                   28-29.06
  ВиЛиЛИ                       01.07
  naskomimi                    05-06.07
  biby21                       05.07
  Valyoka                      07.07
  jesari                       10.07

ЛОВУВАЩИ   :bed: :00001754:               

tina_72
   aleks
   ivkaa80
   svetal4y
   malkoto_dqvolche
   tancheto
   NOWILKA
   rossy*
   еlenakg
   parsi
   rositka13
   evita1717
   nimika
   Vickson 
   evita1717
   shu6enceto

Успех, миличка!
Прегръщам те!
:bighug: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
В момента качвам снимки на моя пес, както бях обещала. ВИКС- ето ти снимките. :wink:
*

naskomimi

• 1024
дОБРО УТРО И ОТ МЕН.  :D
Аз го реших - утре сутрин отивам право в "Доверие"-болницата. Искам да отида на фоликуметрия и незнам на още какво. Това нещо боли ли? :oops:/ извинявам се за идиотския въпрос/.Кажете какво да си направя тия 3 дни като изследвания?
Ей, хубавице, не се шашкай!
Как така ще боли?
Просто нормален преглед с ултразвук (такъв вътрешен ехограф)- няма нищо страшно - не се притеснявай!
А относно изследванията не може така да ти кажем какво да си пуснеш - най-добре е твоят лекар да ти назначи.
Или ако нямаш такъв - трябва да си избереш и да му се довериш за изследванията.
Че ние ще ти кажем какво - после ще коментираме резултатите, но от това никой няма полза - все пак никоя от нас не е лекар, макар че понякога знаем повечко от тях :wink:
А моят съвет е да се опиташ да се успокоиш малко - да се наслаждаваш на лятото, на почивките, пък живи и здрави наесен ( дотогава ако не стане, ама ще стане :wink:) тогава да ходиш - не си разваляй лятното настроение и почивките по лекари.
Прегръщам те и те целувам!
:bighug: :balk_21:

Мимче,благодаря ти, но......вече не се трае. Сутринта споделих на мъжо какво ще правя утре и той ми вика:" Е крайно време беше"! Така ,че отивам пък квото ще да става. Искам да видя дали има фоликули и да говоря евентуално..... за ... абе объркана съм. Днес е един от дните,в които искам вече да съм мама , ова е  един от онези гадни дни. Спиам да не разваля настроението. От мен хубав ден ви желая.

А Ричко си ми е сладур като мен :oops:
Здравейте и от мен , момичета!
   Новилка, чрез фоликуметрия може би най-точно ще ти определят какво се случва с твоя цикъл, не боли, просто е вътрешен ехограф,както са ти написали момичетата, но аз знам, че трябва да се ходи няколко пъти подред, за да се види особено в дните около овулацията ,има ли вече достатъ4но големи фоликули,даже се мерят,ще се спука ли някой от тях,за да се действа :bed:, изобщо това е едно стандартно изследва,което се предприема преди приема на първи лекарства ,ако нещо не е наред. Успех, и не се притеснявай излишно! :bighug: :crossfingers:
Здравейте и от мен , момичета!
   Новилка, чрез фоликуметрия може би най-точно ще ти определят какво се случва с твоя цикъл, не боли, просто е вътрешен ехограф,както са ти написали момичетата, но аз знам, че трябва да се ходи няколко пъти подред, за да се види особено в дните около овулацията ,има ли вече достатъ4но големи фоликули,даже се мерят,ще се спука ли някой от тях,за да се действа :bed:, изобщо това е едно стандартно изследва,което се предприема преди приема на първи лекарства ,ако нещо не е наред. Успех, и не се притеснявай излишно! :bighug: :crossfingers:

Я ми препоръчайте някоя болница в София, че обърнах нета ама попадам само на форуми.
*
    ДОБРО УТРО!
Желая ви хладен ден изпълнен с добро настроение,смях,мечти и положителни емоций!

Нови няма страшно мила,аз например много се шашках преди да тръгна на ФК щото си мислех ,че много често ще ме викат и ще трябва да напускам :DА то само първия месец по-често,после 2-3 пъти в зависимост от преценката.Айде успех и като тръгнеш веднага да забременееш :D

*
Аз ходя в "Тина Киркова"-отделение за лечение на стерилитет и безплодие. :)

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Иве, не се шашкай излишно! Позволих си да ти погледна графиката - 11-ти ден ти е, така че е добро време за фоликуметрия. Това изобщо, ама изобщо не боли! Аз ходя дето се вика на месец по няколко пъти на такова нещо! Като разговаряте с доки ще разбереш какви изследвания ще ти правят. Мисля, че няколко пъти ще иска да те гледа на УЗ (въпросната фоликуметрия), ще ти назначи фолиева киселина и Дуфастон (обикновено всички това правят в началото). Ще ти направят предполагам микробиология, цитонамазка, ще ти се назначат изследвания за хламиди, за хормони, евентуална цветна снимка, или лапаро (знам, че в София не са любители на ЦС) и това е. Горе-долу това са изследванията, в малко разбъркан ред. Асолютно нищо страшно. Подготви мъжо, че ще трябва да направи спермограма - няма да му се размине и на него!
Мацки, при мен лошите новини нямат край! Сега имам ново 20! Оказа се, че в следствие на конизация на маточна шийка, цервикалния ми канал е много стеснен. За това и в събота не можа доки да ми направи ЦС. Днес ще прогонва канала, каквото и да означава това, за да може утре да ми направи най-накрая тази ЦС. Хубавото в цялата ситуация е, че чрез операция може да ми се разшири канала! Абе, тя моята край няма. Милото снощи каза "Стига се шашка, ще правим секс до дупка, ще продължаваме да пробваме, пък все ще стане!"

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
здравейте момичета
гледам нова среща ще правите, амааз ще съм на плажа :) но обещавам, че на следваща ще дойда да ви видя и до тогава се надявам да сме с бебоци в коремчетата :D
от снощи пак ловуваме, а днес имаме празник  :P и довечера ще е по-специално
лек и успешен ден от мен
« Последна редакция: Юли 01, 2008, 09:13:15 am от elenakg »

Здравейте момичета. Пожелавам ви приятен ден, с много усмивки и чакаме някой да се похвали + резултат. Хайде какво става лятно слънце ни огрява, ама ++++++++++ резултати още няма. На всички очакваще стиакам палци.
Лек ден на всички!!!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Хубав ден и от мен на  всички  мацки -хайде с лятното настроение да се появяват много  :bfp1:-аз утре съм на преглед да видим как  се  държи моето фоликулче -пукнало ли  се  е -тази  вечер пак  ще  атакуваме  :00001754:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Лятно слънце ни огрява с много ++++++++++ ни дарява (
« Отговор #117 -: Юли 01, 2008, 09:58:08 am »
Добро утро и от мен!
Иве много е сладък песа, аз умирам за кучета и котки и просто не мога да им се наситя :)  Иначе на ФМ въобще не е страшно нито болезнено, това е едно от най-безобидните неща които се правят при док.
Виж тук - описани са етапите, горе-долу точно в тази поредност ги правим и ние
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=28689.0
Иначе за клиника - аз мога да ти препоръчам Щерев, аз съм доволна от тях доста.
Миме, душа как изкарахте вчера рождения ден, нищо не казваш!?

Елфита, благодаря ти мила,   :bighug:

Мацки аз така и не разбрах ще има ли в неделя среща в София на сладкарница Неделя?
Софи, много съжалявам за резултата, дано днес да мине добре и утре да можете да направите ЦС, много силно те гушкам!!!!
*
Привет момичета и от мен..Не съм влизала три дни ама се оказа че няма какво толкова да чета заради тези хакери загубените.
Аз бях за риба, валя ни дъжд ама беше много яко.А вчера нямаше как да ви чета защото моят комп е развален и ще го водя на док неска.Дано го оправи бързо. Сега хванах намалението, че на мъжо не му трябва и го остави в къщи лаптопа, та се насадих.Много ми липсвате всички.Много ви прегръщам и ви целувам.
Соф,дано всичко се оправи бързо.Просто нека е бързо.
Мацки, успех на всички ловуващи и всички очакващи.Доскороооооо
*

naskomimi

• 1024
Re: Лятно слънце ни огрява с много ++++++++++ ни дарява (
« Отговор #119 -: Юли 01, 2008, 11:29:39 am »
Миме, душа как изкарахте вчера рождения ден, нищо не казваш!? [color]
Миличка, ами изкарахме добре - само с къщните ( е, не вече нашите къщни :D) - брат му, етървата и свекъра и свекървата.
Спокойно.
Само дето малко ми стана сега кофти, че милото няма да ходи в тази прословута Гърция и така ще се отказва от ансамбъла. Че сега като не иде няма да го викнат за септември на репетиции и му беше малко тъжно.
И на мен ми стана такова тъжно и сега се чувствам малко гузна. :(
Но какво да се прави - той въпросът беше принципен - не само заради 100-те лв., но пък и не бива да искат от тях като се има впредвид, че си "пълнят гушите" от концертите в чужбина, а на тях нищо не дават. Аз затова се подразник и му се развиках така, ама ако не бях направила така той сигурно щеше да ги даде и да иде, ама сега...
Ама нищо де - то аз съм си такава жаловита.
Цункам те и те прегръщам!
:balk_21: :bighug: