Иве, не се шашкай излишно! Позволих си да ти погледна графиката - 11-ти ден ти е, така че е добро време за фоликуметрия. Това изобщо, ама изобщо не боли! Аз ходя дето се вика на месец по няколко пъти на такова нещо! Като разговаряте с доки ще разбереш какви изследвания ще ти правят. Мисля, че няколко пъти ще иска да те гледа на УЗ (въпросната фоликуметрия), ще ти назначи фолиева киселина и Дуфастон (обикновено всички това правят в началото). Ще ти направят предполагам микробиология, цитонамазка, ще ти се назначат изследвания за хламиди, за хормони, евентуална цветна снимка, или лапаро (знам, че в София не са любители на ЦС) и това е. Горе-долу това са изследванията, в малко разбъркан ред. Асолютно нищо страшно. Подготви мъжо, че ще трябва да направи спермограма - няма да му се размине и на него!
Мацки, при мен лошите новини нямат край! Сега имам ново 20! Оказа се, че в следствие на конизация на маточна шийка, цервикалния ми канал е много стеснен. За това и в събота не можа доки да ми направи ЦС. Днес ще прогонва канала, каквото и да означава това, за да може утре да ми направи най-накрая тази ЦС. Хубавото в цялата ситуация е, че чрез операция може да ми се разшири канала! Абе, тя моята край няма. Милото снощи каза "Стига се шашка, ще правим секс до дупка, ще продължаваме да пробваме, пък все ще стане!"