0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Ей, Виленце ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА, още дъъъългиии дъъъългиии години да се обичате и догодина да празнувате трима

STL, а пък ти утре да даеш старт с първия +++ тест за седмичката  :wink:
*
Привет NOWILKA  
Аз също посещавах Вита, добри са и ще може да ти направят фоликуметрия. При кой ще ходиш там?
Вили честита годишнина и от мен  :bighug:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ВИЛИ!
:cheerleader:  :dating:   :balk_7:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Вилииииииии, миличка!
Честита годишнина!
Нека си останете завинаги все така влюбени котенца! :D
Обичайте се, бъдете един до друг!
Извървете своя път и до коронната си сватба все така ръка за ръка!
И нека дори и след тези дълги години и стигнали заедно до дълбоки старини като го погледнеш винаги да е твоето мило момче, а ти за него да си все така - най-красивото момиче!
И нека в най-скоро време вашата любов се увенчае с венеца на любовта ви - поне два-три малки сладки бебчета!
Много, много те прегръщам и целувам!
Хубава и романтична вечер от всички нас!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
Вили честита годишнина и от мен миличка много да се обичате въпреки всички гадости в този живот .А мен мили приятелки може да ме махнете от всички списъци мръсната гадина пак дойде днес :(
Еххххх,сестрички,благодаря ви от все сърце!!!!!Толкова сте ми сладки.
Пък ние сутринта се изстреляхме до Пловдив да вадим там на мъжо едни документи и на обед като свършихме работата и седнахме на една пицария и се напукахме като фатмаци.Все едно от една седмица не сме яли и преглъщахме пиците и другото с 2 литра айрянче.Щях да се пукна!Егати не бях яла така от .... не знам от кога :DИ после се прибрахме,и уж щяхме да гледаме един филм на компа от 3 часа,ама в 4 се събуждам и гледам милото и той спи на фотьойла,събудих го,пихме по една студена вода и се преместихме на спалнята.И така до 6 и половина.Та с две думи си проспахме годишнината :D,а преди 2 години на тоя ден и по това време въртяхме яко хора и танци.
А иначе момичета,обичам го повече от вчера и по-малко от утре.Наистина го обичам все повече и повече.Обаче ,за да стане семейството ни истинско и пълноценно е време тая любов вече да даде плодове!Време му е вече,м..ка му! :D
Още веднъж много ви благодаря за пожеланията и за вниманието!!!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Вили, честита годишнина и от мен!!!
Пожелавам Ви много здраве, късмет (ще ти трябва в сделката :wink:)
и истинско щастие във вашия съвместен живот!!!
 А догодина - трима или четирима!!!

Иииииии че ме разчувствахте!!!!!
А за Сделката-ми то наближава! :DНа 3 е медийната ми примиера! :lol:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Също искам да поздравя mishan, за рожденния ден на кръщелницата, която става на 1 годинка.Да е жива и здрава и жинерадостна!
Sof, стискам палци всичко да е  наред днес и да направите ЦС утре.
Миме, стига вече се притеснява, аз съм стигнала до извода, че наистина всяко зло за добро.
STL, дано утре ни зарадваш с две чертички.
Нови, айде по-смело знаем, че можеш и утре да докладваш за прегледа.

ПП. Вили, знам, знам, днес се подсетих :D :wink:
*
ВиЛиЛиЧестита годишнина!Много любов,семейно щастие и скоро да си направите най-големия подарък!!

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
Момичета хайде в чата :P
*
Здравейте, на всички.
Най-накрая и аз да седна за малко повече на компа, че напоследък нямам никакво време. Първо да ви кажа по-кофтите новини. Преди седмица майка ми падна и си счупи таза, чак в петък й направиха операцията, отлагаха я два дни, търсихме кръводарители, беше направо кошмарна седмица. Сега вече ми поотдъхна на душата, още не става, но се надяваме утре да й махнат дренажа и да й кажат да се мъчи да се изправи. Стига толкова проблеми. Иначе днес ходихме до Плевен да си пусна имунология, микробиология пак, ТАТ и МАТ, че така и не съм ги пускала. Ако всичко е добре (дано, дано), като ми дойде на 2-3 ден съм на док и ще правим този път стимулирано инсе. Така че след около месец пак съм на пангара за инсе и ако не стане, да се надявам че още следващия цикъл ще почнем инвитро, че не мога вече да чакам. Лошото е, че милото в момента има ужасно много работа и не знам как ще стане това с честите пътувания до Плевен, но може и да се наложи и сама да ходя, когато от него няма нужда.
Това за сега, че малко дълго стана. Искам да ви пожелая много положителни емоции и дано тази седмица да е по-успешна от предишната :-)

*
Вили, душичката ми, честита ви годишнина. Знаеш, че си ми много на сърце и искам да ви пожелая преди всичко да сте здрави. За съжаление напоследък все в това се убеждавам, че е най-важното. Да сте много щастливи заедно, да се обичате все повече и повече и разбира се възможно по-скоро да увеличите семейството си с поне един член.

*
Соф, съжалявам много за излезлите проблеми, дано скоро да се оправят и да ни се похвали :-). Много го искам.

Нови, Мимче, къде сте, много липсвате да разведрявате обстановката.

Еми мисля,че вече е време да почерпя!
Салатка:

Мезенце:

По-сериозно:

http://www.rd-frozen-foods.com/images/products/french_fries/4.jpg
Десртче:

За пиене по избор!или
А така-празненството може да започне!!!!! :lol:
*
Eeeeeeeeeeeeee, крайно време беше да се сетиш. Прегладняхме тука.  :lol: :lol: :lol:

Виж ся,аз нали днеска си изпатих от обедното преяждане и за тва реших да стане по вечерно време,та и да прекалим-после по леглата и хоп! :lol: :lol: :lol:
*
СЪГЛАСНА!!! Ти като каза легла забравих нещо да направя. :lol:

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Меги -успех - и аз  най често си ходя сама без милото по прегледи ,когато разбира се  той не е нужен -иначе и двамата да отсъстваме от работа   трябва  ...
Лошото е че днес задължително трябва да :bed: овуто  е-а той има мн работа  -ще върне късно и скапан и  ще трябва да  го изнасилвам  :lol:-а  насила  хубост не става -правили ли  сте задължителен секс без  мерак ,ама защото трябва :balk_134:-кофти ми е настроението  ...
Утре съм на преглед при д-р Владимиров да видим какво е станало  
Хубава вечер на всички мацки от мен  :balk_7:

*
ОЧАКВАЩИ    :bfp: preggo         

simoni                       05.06
  Biserche                     09.06
  anjela80                     26.06
  Lqlyo                        28-29.06
  rouzi-anna                   28-29.06
  fatalwoman                   28-29.06
  ВиЛиЛИ                       01.07
  naskomimi                    05-06.07