0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/Икси-юли месец 2008.
« Отговор #20 -: Юли 02, 2008, 10:36:24 am »
Благодаря ти , blue_sky !
Мен не ме притеснява болката от поставянето , а да не би да объркам нещо. Декапептила е подкожно, и не ме притеснява, доста сланинки си имам по корема и няма страшно. Ама Мерионала е мускулно и не ми много ясно как ще се справя! Може би тук е момента да кажа , че никога преди не съм поставяла инжекции, нито на себе си, нито на друг. А в моя протокол пише поставянето на медикаментите да става вечер.
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #21 -: Юли 02, 2008, 10:45:21 am »
Здравейте!И аз се включвам в юлската темичка,днес ми е 2 ден след трансфер. Дано да се получи.Първо Икси ми е.Диди аз си слагах сама лекарствата, и както ти е написала Blue_sky декапептила се слага сутрин подкожно.Сестрите в клиниката ми казаха, че трябва да минат най-малко 2 часа след декапептила ,и тагова да се слагат другите лекарства.Процедирах така-боцках се сама и мъжа ми или сестра ми, ми вкарваха  лекарството.А за мерионала, ако с ти повече ампулите ползвай един разтвор за да се не се бодеш няколко пъти. Късмет на всички момичета и много успешни процедури!
« Последна редакция: Юли 02, 2008, 10:50:30 am от tanj74 »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #22 -: Юли 02, 2008, 13:13:39 pm »
Подкожните апликации можете с лекота да си ги поснавяте сами, но за мускулните - се съмнявам.
До 5 ампули може да разтварят с 1 разтровител, при повече - с два. При подкожни апликации може да се слага до кубик и полонита, за мускулните 2 /а може и повече но не съм на ясно/, боденето трябва да става наведнъж , а не на няколко пъти!
Успех и мнооооооооого късмет момичета! :grouphug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #23 -: Юли 02, 2008, 14:33:41 pm »
Успех на всички момичета в процедура. Дано новата темичка донесе много положителни тестчета  :bfp:.
« Отговор #24 -: Юли 02, 2008, 22:26:13 pm »
Момичета,

желая ви много късмет и много +++++++++++ тестове.  :goodluck: :goodluck:

Мен не ме притеснява болката от поставянето , а да не би да объркам нещо.
При подкожните инжекции болка почти няма, само трябва да преодолееш страха, че се бодеш сама. Иначе в корема нищо не се усеща, Evro хубаво го е обяснила.
Като отидеш в клиниката, попитай сестрите, те ще ти покажат и оттук нататък всичко ще е лесно.
Важното е,  да си биеш инжекциите по едно и също време, а не един ден вечерта, на втория ден сутринта.
Успех на всички в процедура
*
« Отговор #25 -: Юли 02, 2008, 23:25:04 pm »
Благодаря ти , blue_sky !
Мен не ме притеснява болката от поставянето , а да не би да объркам нещо. Декапептила е подкожно, и не ме притеснява, доста сланинки си имам по корема и няма страшно. Ама Мерионала е мускулно и не ми много ясно как ще се справя! Може би тук е момента да кажа , че никога преди не съм поставяла инжекции, нито на себе си, нито на друг. А в моя протокол пише поставянето на медикаментите да става вечер.

Диди, аз само подкожните си ги слагах сама. Мускулните не можех, защото не знаех точно къде и ходех да ми ги бият, но те ми бяха в лутеалната фаза през 4 дена.
Виж, че и сланинките вършат работа.  :lol: За пръв път да им се зарадвам.

Късмет на всички!  :goodluck:

« Отговор #26 -: Юли 03, 2008, 00:07:36 am »
Момичета след като се направи цветна снимка на тръбите колко време трябва да мине за да се започне стимулацията?

*
« Отговор #27 -: Юли 03, 2008, 00:29:02 am »
Най-добре док да каже. Може би месец, два.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #28 -: Юли 03, 2008, 02:24:41 am »
Момичета след като се направи цветна снимка на тръбите колко време трябва да мине за да се започне стимулацията?

Един цикъл мисля, че е достатъчен. 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #29 -: Юли 03, 2008, 07:07:59 am »

Нинката,мойта снимка беше на 10ти ден от цикъла.На 20ти ден от същия цикъл ми беше диферелина,а същинската стимулация започна на 10ти ден на следващия цикъл.
*
« Отговор #30 -: Юли 03, 2008, 11:17:03 am »
Леле , колко сте изписали за тия мойте инжекции. Като гледам всички сами си ги поставяте, а само аз  съм се шашнала.А то не било чак толкова страшно!Благодаря ви на всички за съветите и успокоенията! Пак ще пиша да разказвам до къде съм я докарала!Успех! :oops:
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #31 -: Юли 03, 2008, 11:29:13 am »
Леле , колко сте изписали за тия мойте инжекции. Като гледам всички сами си ги поставяте, а само аз  съм се шашнала.А то не било чак толкова страшно!Благодаря ви на всички за съветите и успокоенията! Пак ще пиша да разказвам до къде съм я докарала!Успех! :oops:
Диди стиснати палци и успех и от мен!
*
« Отговор #32 -: Юли 03, 2008, 13:46:19 pm »
здравейте момичета.
След кратка пауза отново съм на линия.Днес ми е трансфера.Много съм претеснена , защото мойта бабка е много зле и сигурно, ще трябва да пътувам спешно до Бургас.Колко време след трансфер мога фа пътувам с кола на 400 км. :(
Още повече , че основният ми проблем е ужасно тънка лигавица и мислех да полежа доста.Помогнете ми, как да постъпя????
*
« Отговор #33 -: Юли 03, 2008, 14:05:21 pm »
Прецени кое е по-важно и най-вече се посъветвай с док :crossfingers:

*
« Отговор #34 -: Юли 03, 2008, 14:19:43 pm »
ох и двете неща са ми еднакво важни, ще говоря с доки , но.... :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #35 -: Юли 03, 2008, 15:07:22 pm »
Колко тънка е?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #36 -: Юли 03, 2008, 15:15:02 pm »
Аз си пътувах на другия ден след трансфера и то сама с автобус! А вие ще сте с кола, ще карате бавничко, ще си легнеш на задната седалка - не мисля, че лежането е най-важното след трансфера! Стискам ти палци и успех!

*
« Отговор #37 -: Юли 03, 2008, 17:00:15 pm »
Ако е проблемен трансфера, покоя след това е задължителен, аз изрично бях предупредена да не пътувам, имах имплантация макар и за кратко.Успех ти желая
*
« Отговор #38 -: Юли 03, 2008, 19:29:08 pm »
Колко тънка е?

Сега се прибирам от трансфера.Проблема беше, че ме забавиха и толкова ми се пишкаше, че не мислех за нищо друго.Голям кошмар.Не издържах нито акупунктурата, нито лежането скочих до тоалетната на  минута. Иначе трансфера ми беше с една яйцеклетка, без проблем, но при лигавица 7.7 мм пишеше на екрана, доки каза 8 мм.
Не знам този опит всичко ми тръгна наопаки. :?

*
« Отговор #39 -: Юли 03, 2008, 19:50:10 pm »
Сега се прибирам от трансфера.Проблема беше, че ме забавиха и толкова ми се пишкаше, че не мислех за нищо друго.Голям кошмар.Не издържах нито акупунктурата, нито лежането скочих до тоалетната на  минута. Иначе трансфера ми беше с една яйцеклетка, без проблем, но при лигавица 7.7 мм пишеше на екрана, доки каза 8 мм.
Не знам този опит всичко ми тръгна наопаки.
А дано това да е успешния ти трансфер! Стискам ти палци! При мен се получи почти същото и понеже ми беше първи трансфер слушах кой каквото ми каже и се наливах с вода при все, че и без нея съм голяма пикла. Едва издържах няколко минути и извиках сестрата да ме свали да пишкам. На кой ден ти беше трансфера и яйцеклетката как беше разделена? Мисля, че бяхме при един док, нали? Ако не се лъжа, там д-р Тачева подарява дискета със снимка на яйцеклетката.