Здрасти, Боби, не се притеснявай излишно за бебчо, защото според мен тези стойности са малко относителни и индивидуални и ако имаше нещо обезпокоително док щеше да ти каже.
Момичета и аз имам нужда от съвет.......Напоследък не се чувствам никак добре и нямам нормално обяснение за нещата. Днес е 15 ден след инсето ми и трябваше да правя тест. През тази седмица непрекъснато ми е лошо и се чувствам отпаднала, а вчера получих някакво кафеникаво зацапване. Помислих си че ще ми дойде до края на деня, но не... вечерта си направих тест, който беше отрицателен, но лелката все още я няма?!! Много съм объркана, защото всичко това е много нетипично за мен като цяло а и този дискомфорт, който чувствам пстоянно ме притеснява. Напомня на ПМС, но аз досега никога не съм го имала с такава дълга продължителност и вече започвам да се притеснявам! Иначе не съм спряла дуфастона и ще го пия и утре както ми бяха казали, но оттук нататък незнам. Мисля си че от всички тези лекарства организмът ми се е пообъркал,но от друга страна това малко ме притеснява, защото постоянно съм под напрежение. Чудя се дали да не отида на доктор?