0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: с малко носталгия и усмивка
« Отговор #60 -: Юли 10, 2008, 20:51:31 pm »
А тъмносините престилки навити на кръста да станат по-къси :)
Когато се заприказваме с приятелки как сме изглеждали тогава в еднакво тъмносиньо в сравнение със сегашните ученички :) Но пък ... мъжете ни от същия набор казват, че и тогава сме били много хубави :) Аз дълги години след като завърших гимназията установих, че нямам нищо тъмносиньо в гардероба си по тази причина, а този цвят е много стилен, а на мен дори ми отива много.

И ние така ги носехме престилките. Пък и аз като теб години наред нямах нищо тъмносиньо в гардероба си, заради пустите униформи. Да не говорим как ползвах една страхотна иначе поличка от копринен жоржет (който мама купи с "връзки") за униформа, щото беше тъмносиня. Но колко малко време ни отнемаше да се облечем за училище.
*
« Отговор #61 -: Юли 10, 2008, 21:17:51 pm »
Хайде да си лягаме цък и цък и тук

Всичко това го помня, особено клипчето накрая. Но незнам защо не искамда се връщам към детството си, липсват ми онези моменти когато с най-добрата ми приятелка бяхме по цял дн заедно, живеехме на 2 крачки, а сега не съм я виждала от 2 години.  :(
Спомням си дъвките "Турбо" и как обичах да събирам картинки от тях. На летни лагери съм ходила малко , имам смътни спомени от един още ехе била съм в детската градина. Липсват ми училищните тържества за Коледа и края на учебната година , а иси спомням как паднах от едно старо дърво-мушмула и сега си имам белег на д-то :oops:
Може да се каже,че макар и на 23, все още съм си дете,но може би по харесвам днешните времена , и незнам защо почти не помня детството си.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #62 -: Юли 10, 2008, 21:26:08 pm »

ей Дони, направо стреля в 10-та...

Колко хубави са песничките за " Лека нощ деца "

Аз пък много обичах книжките с комикси " Дъга " http://www.razkazivkartinki.com/ - ама тези са нови ...  :(

и списание " Парлели " (то май съществува все още)
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 21:28:22 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #63 -: Юли 10, 2008, 21:34:26 pm »
 А мисля че по радио Хоризонт рано сутринта пускаха един петел дето кукуригаше,толкова го мразееех  :lol:  .Имаше един период дето като ходихме при баба и дядо,дядо ми увеличаваше радиото до дупка като пуснеха петела за да ни събуди с брат ми и май разказваха някакви приказки.Едно време имаше и една мъжка кукличка с една кошница на гърба.Имаше я в много къщи и пак този ми дядо ме лъжеше ,че това било дядо Торбалан и ако не слушам ще ме вземе през нощта.Не съм спала по цели нощи  :x   :P
*
« Отговор #64 -: Юли 10, 2008, 21:48:20 pm »
А мисля че по радио Хоризонт рано сутринта пускаха един петел дето кукуригаше,толкова го мразееех  :lol:  .

Ооо, в 7 без 10 беше петленцето, трябваше да се става :) А в 7:15 беше България - Дела и документи (Откак се е мила моя майно льо, зора зазорила) :)
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 21:59:28 pm от cygnus »
*
« Отговор #65 -: Юли 10, 2008, 21:59:21 pm »
Ооо списание дъга ми беше любимото :D
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #66 -: Юли 10, 2008, 22:02:28 pm »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #67 -: Юли 10, 2008, 22:49:18 pm »
А мисля че по радио Хоризонт рано сутринта пускаха един петел дето кукуригаше,толкова го мразееех  :lol:  .

Ооо, в 7 без 10 беше петленцето, трябваше да се става :) А в 7:15 беше България - Дела и документи (Откак се е мила моя майно льо, зора зазорила) :)

Ах, как ми стоплихте сърчицето! :bighug:
*
« Отговор #68 -: Юли 10, 2008, 22:56:39 pm »
Хахаха, сега пуснах петела на мъжкия фактор и го питам това познато ли му е и той "7 без 10" :) Сънчо имаше и други филмчета, но не намирам нещо - имаше дето се пуска със ските и се забива в едно борче и се търкаля като снежна топка, има едно с пързалки, едно с дъжд и листенца, едно за празници с фойерверки и виенски колела, сигурно ги има някъде ама ...
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 23:06:16 pm от cygnus »
*
« Отговор #69 -: Юли 10, 2008, 23:13:29 pm »
Има ги в архива на БНТ
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #70 -: Юли 10, 2008, 23:14:15 pm »
ние с брат ми още си пазим Дъги -те... :D
*
« Отговор #71 -: Юли 10, 2008, 23:26:44 pm »
хихи и аз имам няколко списания Дъга, а мъжъ ми Космос.някъде имам скрити и вестник Септемврийче и списание Мурзилка вътре със сините плочи :lol:
а ученическата манта я преживявах някак си, но дългото синьо палто - НЕ.
От чужбина имах изпратено цветно късо яке.Тръгнах един ден с него на у-ще и ме върнаха ,че и неизвинени ми писаха докато се върна от нас.И косата задължително прибрана с ластик :x.
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 23:31:08 pm от nia72 »
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #72 -: Юли 10, 2008, 23:49:08 pm »
Аз си спомням марципана "Ну, погоди" :wink:
И как си накъдрих косата в десети клас, класната се обади на нашите и те ме накараха да се подстрижа  - имало време за това :?
И как тайно гледахме "Вчера" и "Малката вера" - щяха да уволнят класната(друга една, не тая дето се обади) че ни заведе групово на този филм :x

*
« Отговор #73 -: Юли 11, 2008, 00:04:23 am »
а картите Знаме на Мира  :lol: с които трябваше да направиш няколко посещения на  руски филм.филма понякога се изтърпяваше, ноооо прегледа си спомням само се прозявахме и шушукахме.беше 15 мин май .колко литра мляко дала кравата,колко яйца снесли кокошките ...абе във всяка една област плана беше преизпълнен за петилетката :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #74 -: Юли 11, 2008, 00:10:14 am »
Имаше научнопопулярен филм сериен "Космос" с Карл Сейгън - бях 4 клас тогава - в неделя в 4 часа го даваха. Чаках неделята и от обяд се паркирах пред телевизора да чакам да започне :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #75 -: Юли 11, 2008, 00:26:20 am »
Сигнус само за еденето си спомня, май :P

сега си спомням как си правехме театрални постановки в класа - за празника на буквите. как се въодушевявахме от състезанието за събиране на вторични суровини между класовете и ходехме да тарашим из целия квартал. купони за рожден ден със сандвичи с руска салата и швепс Ананас, АББА и Бони М.

вечер киснехме по градинките като гимназисти - нямаше заведения, в които да ни пуснат късно вечер, а и не работеха до късно изобщо. обаче ставахме на възрастните да седнат в тролея и ни пукаше, ако някой ни направи забележка за неприлично поведение.

беше значително по-чисто и спокойно, това със сигурност го помня.

и знаете ли - предпочитам пак да няма банани целогодишно и дънките да са в Кореком, но да имам онова спокойствие, ред и сигурност.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #76 -: Юли 11, 2008, 00:50:46 am »
Че имаше ред, имаше! Имаше и много фалш разбира се :lol: Обичам да гледам стари български филми и да се смея на изкуствения морал, който ни налагаха. Дами канят, От нищо нещо, Маневри на петия етаж  :lol:   :lol:   :lol:

*
« Отговор #77 -: Юли 11, 2008, 00:58:54 am »
Имаше и много чисти плажове с горички и полянки. :) Преди 3 години решихме да отидем мноооого на юг, след Варвара и ми се стори, че пътувам във времето -  само зелено и море по целият път, така беше преди цялото южно черноморие. Оттогава не съм ходила , казаха ми, че и там яко застрояват :(
*
« Отговор #78 -: Юли 11, 2008, 01:00:56 am »
а Опасен чар...роднина - милиционер. един от филмите показващ ясно действителността тогава.
аз не искам старото време, а искам уж нормалната демокрация която ни обещаваха.
« Отговор #79 -: Юли 11, 2008, 01:01:28 am »
Хи хи, аз съм любител на Варвара :lol:  Сега едни крави се разхождат по крайбрежието, на плажа на Велека продават "закуската на Мадона" - варена царевица :lol: