Здравейте и от нас с Юлия! Ние вчера се прибрахме след едномесечен престой при баба и в близост до морето! Всеки ден ходехме на плажи въпреки, че за да отидем на плаж всеки ден пътувахме по 15-20 мин в едната посока и на двете ни се отрази много добре. Научи много нови думи, проговори с изречения, даже се опитва да пее песнички, научи се сама да се качва и слиза по стълби, окончателно отказа да носи памперс. Само дето малката спи до късно и все не успявахме да стигнем на плажа преди 9,30-10 ч. Стояхме до 12-12,30 ч. Мажех с Мустела 30 фактор. В началото се притеснявах дали е достатъчно висок, но всичко беше наред. През юни слънцето не беше чак толкова силно като през юли и малката придоби страхотен тен, без да изгаря. Плажа (ние ходихме на Златна рибка) бе пълен със семейства с деца. Там залива е доста плитък и поради това и водата беше неочаквано топла за мен. Беше трудно да изкараме малката от морето и въпреки това не се разболя. Миналата година беше на 11 мес като я заведохме на море. Също не сме имали някакви проблеми. Та в тая връзка аз съм за ходенето на почивка с дете, било то на море или планина. Имах известни опасенич, че след един месец с две баби на разположение и доста плаващ режим, ще имам проблеми като се приберем, но днес беше добре, пък по-нататък ще видим.
mini, разбирам те прекрасно, защото бях в твоето положение до преди месец. Аз също имам угризения, че се върнах на работа даже преди да беше навършила 9 мес. От друга страна си мисля, че точно поради факта, че не прекрарвах цял ден с мен успявах вечер да издържа всичките и пакости. Освен това като бременна ми беше по малко изморително да ходя на работа, отколкото да съм цял ден с нея. Днес бяхме цял ден сами и добре, че заспа рано, че вече не си чувствах краката. Живот и здраве, след половин година пак ще си бъдеш в къщи и ще наваксваш.
Лейди, честит ви празник!