0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: за сбогом
« Отговор #20 -: Юли 21, 2008, 15:42:51 pm »
Миличка, току-що прочетох темата. Мнение няма да изказвам, защото са изминали няколко дни.
Надявам се новините вече да са хубави! :P

« Отговор #21 -: Юли 23, 2008, 09:55:46 am »
Новините са старите-развеждаме се,вече си търсим адвокат и планираме как ще разрушим всичко,което сме градили толкова години.
Поне ми изясни къде е бил проблема.
Докато аз три години ходих по клиники,изследвах какво ли не ,рискувах живота и здравето си-той ме чакал да бъда по-амбициозна,да бъда перфектна домакиня и да не му преча да си живее неговия живот.
И вече не искал да се занимава с "мойте" желания за дете,не искал да осиновява и да се нагърбва с нови проблеми-иска да си живее свободно и необезпокоявано от нищо.
Не знам как ще продължа напред,как отново ще повярвам на мъж,как да възвърна рухналото си самочувствие и вяра в себе си.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #22 -: Юли 23, 2008, 12:58:43 pm »
Новините са старите-развеждаме се,вече си търсим адвокат и планираме как ще разрушим всичко,което сме градили толкова години.
Поне ми изясни къде е бил проблема.
Докато аз три години ходих по клиники,изследвах какво ли не ,рискувах живота и здравето си-той ме чакал да бъда по-амбициозна,да бъда перфектна домакиня и да не му преча да си живее неговия живот.
И вече не искал да се занимава с "мойте" желания за дете,не искал да осиновява и да се нагърбва с нови проблеми-иска да си живее свободно и необезпокоявано от нищо.
Не знам как ще продължа напред,как отново ще повярвам на мъж,как да възвърна рухналото си самочувствие и вяра в себе си.
Недей така, мила. Най-тъмно е преди разсъмване. Изтъркано клише, но е вярно. Аз минах през развода преди близо две години. Бях с него 13 години, от които 5 брак. Само че тук аз реших да си тръгна, защото виждах, че тази връзка е изчерпана и че циклим само на едно място. Аз съм тази с репрудуктивните проблеми от двама ни и аз бях тази, която като теб си давах здравето и живота по клиники. Най-хубавите ми години вместо да отидат в забавления, отидоха в лапароскопии, спонтанни и т.н.
Но ти пиша това за да ти дам кураж. Защото и аз тогава, като теб сега не виждах вече пътя си напред, не знаех на къде да поема. Но винаги ме е водила една максима в живота ми: Случайни случайности-няма! И наистина се оказа така. Срещнах човек, който много обичам и получавам същото разбира се. Промени възгледите ми за много неща и ме накара да погледна нещата от друг ъгъл. Аз си мислех, че за моите 28(вече) години съм престаряла и нямам време тепърва да опознавам друг човек до толкова, че да искам семейство и деца. Но всъщност сега разбирам колко глупава съм била. Оказа се, че живота ми тепърва започва(осъзнатият ми живот).
Така че колкото и да ти е трудно сега, това ще мине и ще дойдат много по- хубави дни. Ще обичаш отново и ще бъдеш обичана. А егоисти като него ги остави да си живеят живота. За съжаление тях рано или късно ги смазва самотата.
Бъди силна! Хубавото тепърва предстои.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #23 -: Юли 23, 2008, 13:29:41 pm »
Гъбка,много непрятно развите на нещата. :(
Само не унивай и не губи вяра, след всяко зло идва добро. Както и Натали е споделила своите неволи, също искам да ти вдъхна кураж, че ще намериш Човек с когото ще изпиташ радостите на живота. Аз също на 29 години срещнах човека до себе си и не съжелявам за минута от предишната си връзка. Сега нашата борба за дете е истинска и само с неговата подкрепа знам, че ще успеем.
Почини си от всичко и най-искренно ти пожелавам да намериш своето щастие. остави го да си живее, както иска и не се тормози вече за миналото, а гледай само напред в бъдещето - там е твоя късмет.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #24 -: Юли 23, 2008, 13:40:37 pm »
Не зная дали да кажа, че съжалявам.  :? След прочетеното си направих някои изводи.

Както казват хората - след всяка буря, изгрява слънце, след лошото, идва хубаво.
Искрено ти пожелавам да срещнеш мъж,
който истински те уважава, обича и подкрепя,
с който да вървите ръка за ръка, да сте заедно, и в добро и лошо,
мъж, който да те прави истински щастлива.
Не се поддавай на емоциите, бъди силна и горда!  
И вярвай, че слънцето скоро ще изгрее в живота ти!
Прегръщам те!  :bighug:
*
« Отговор #25 -: Юли 23, 2008, 13:44:11 pm »

Надявам се да не прозвучи грубо, но той ти прави услуга... Върви смело напред - убедена съм, че ще срещнеш качествен мъж, който ще възвърне рухналото ти самочувствие е ще те накара да вярваш както на себе си, така и на него. Има такива мъже!!!! :balk_602:
« Отговор #26 -: Юли 23, 2008, 13:47:53 pm »
Благодаря ви,опитвам се да гледам напред и да си върна вярата и мечтите.
Наскоро ми попадна това стихотворение и това и ще опитам-да не загубя себе си!

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО

Когато си на дъното на пъкъла,
Когато си най тъжен и злочест,
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез.
Светът когато мръкне пред очите ти,
И притъмнява в тези две очи,
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи.
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени,
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни.
Трънлив и зъл е на живота ребуса,
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си,
Единствено така ще го решиш.

Д.Дамянов

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #27 -: Юли 23, 2008, 14:01:04 pm »
много пъти съм чела тези стихове и дано намериш в тях твоя път. късмет още веднъж. с теб съм.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #28 -: Юли 23, 2008, 16:56:19 pm »
gubkata11 ,
много съжалявам, мила, че така се развиват нещата.  :bighug:

Тогава - Nataly* го е казала прекрасно!
Пожелавам ти сила! И си мисли - всяко зло за добро - точно утре можеш да срещнеш човека, с когото да изведеш битката бързо. И аз съм от тези които смятат, че в този живот и в тази вселена случайни неща няма!
Пожелавам ти от днес като начална точка кратък път до твоята мечта!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #29 -: Юли 23, 2008, 17:18:49 pm »
мила  gubkata11-ако мога  да ти прехвърля някак си положителни емоции и енергия и сила с радост  бих  го сторила- и дано наистина изгрее слънце за теб-каквото и да кажа ще е  излишно.освен че  духом наистина те подкрепям  от все сърце.
Никой не знае кога какво ще  му сервира живота и не е застрахован срещу  подобни неща-човек се  променя и навярно и той    не е имал сили  да се бори и се чуства унизен /мъжка гордост / и за него бягството от проблема  е решение.
мога само да предполагам как се чустваш и най топло  те прегръщам.
:bighug:

« Отговор #30 -: Юли 23, 2008, 17:44:17 pm »
gubkata11,
а за какво всъщност сте се скарали?  :?
понякога взаимоотношенията са в подробностите ...

В случай, че нещата са необратими, какво да ти кажа ... насила хубост не става. Разводът е цивилозован изход при изчерпана връзка и липсата на общи хоризонти ...
*
« Отговор #31 -: Юли 23, 2008, 23:46:12 pm »
гъбката, не губи вяра в живота и в красивото в него! Сигурна съм, че ще срещнеш човек, който да те цени и обича такава каквато си. И тогава мечтата ви ще бъде обща и може би ще се сбъдне по-бързо и по-лесно отколкото сте си представяли. Кураж! :bighug:

*
« Отговор #32 -: Юли 24, 2008, 11:00:00 am »
Миличка, може би това е твоят шанс да имаш детенце... никой не знае какво  го чака зад ъгъла. Желая ти кураж - както и да се развият нещата. Кой знае, като поживее сам, тоз хубостник може повече да те оцени :x
В очакване ....
« Отговор #33 -: Юли 24, 2008, 12:52:48 pm »
"пусни птичката да излезе от кледката,нека опознае живота навън,ако и хареса нека остане навън,ако пък ли е и мъчно за твоите грижи нека се върне при теб"
*
« Отговор #34 -: Юли 24, 2008, 22:46:46 pm »
gubkata11, аз сега прочетох темата и се разплаках. Тъжно ми е защото имам близки приятели, които се развеждат и които също са с репродуктивни проблеми. Може би просто нервите ни не издържат. Не че не се обичаме. Аз съм сигурна че и той също те обича много, просто е скрил чувствата си дълбоко, защото иска спокойствие. За съжаление не може да осъзнае какво изпуска от живота. И съм сигурна, че след време, ако се разделите, той ще бъде този, който ще съжалява. Не мога да си представя мъката ти, но съвета ми е да гледаш напред, защото може би там е гоялмото ти щастие. :bighug:Успех, мила, и бъди силна. Ще се справиш, нали си жена.
« Отговор #35 -: Юли 24, 2008, 23:18:24 pm »
 :bighug: толкова сте мили,не правете моята грешка не се отдавайте само на проблемите и страховете дали и кога ще стане бебето,защото когато загубиш любовта на мъжът си всичко друго губи смисъл!
Имам чувстото че съм живеела тези години в някакъв сън,в който нищо друго нямаше значение освен поредната процедура или изследване,уж го правех за нашата обща мечта, а се оказа че така съм съсипала всичко.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #36 -: Юли 24, 2008, 23:39:40 pm »
уж го правех за нашата обща мечта, а се оказа че така съм съсипала всичко.

ааа, гъбке, недей така! много е погрешно да започнеш да се обвиняваш за всичко. от цитираните от теб думи на мъжа ти като причина за раздялата, не бих помислила, че ти си виновна за всичко. не може едната страна само да изисква, а другата - да дава и да изпълнява.
това, че мъжът ти обвинява теб, не значи, че ти носиш някаква вина, още повече пък цялата вина! естествено, че той ще обвини теб, рядко някой обвинява себе си - дори и когато е виновен...

хората се разделят, това е житейски факт. връзките се изчерпват. не си мисли, че ако не беше направила едно или друго, нещата щяха да са различни. най-вероятно нямаше.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #37 -: Юли 25, 2008, 00:01:18 am »
...не правете моята грешка не се отдавайте само на проблемите и страховете дали и кога ще стане бебето,защото когато загубиш любовта на мъжът си всичко друго губи смисъл!
Имам чувстото че съм живеела тези години в някакъв сън,в който нищо друго нямаше значение освен поредната процедура или изследване,уж го правех за нашата обща мечта, а се оказа че така съм съсипала всичко.
Не! Не съм сагласна. Просто ти си семеен тип, а той - по-човек на живота, и май от тези дето се пускат по лекото...
Вярвам, че ще си намериш момче, което да цени същото като теб, любовта, споделянето, семейството, децата и желанието за тях...
Не се обвинявай, защото нищо чудно и някоя девойка набързо да му е завъртяла главата... И какво ти да се чувстваш виновна?! Не!
И, да, когато човек се бори за нещо и среща трудности, но не се предава и продължава да се бори, понякога изглежда че животът му минава в сън - но всъщност именно това ни прави човеци и такива каквито сме...и осмисля живота ни.
Горе главата, гъбката!

Сподели от каква друга подкрепа имаш нужда, ако можем с нещо да помогнем да се справиш със ситуацията... 
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #38 -: Юли 25, 2008, 22:42:50 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:  Миличка, знам точно как се чувстваш. И аз съм в същата ситуация. Или по-точно подобна. Аз съм тази, кочто иска да си отиде и тази която няма сили вече, но го правя защото моят мъж се държи подобно на твоя месеци наред. В един момент осъзнах, че няма смисъл да се измъчваме и да се нараняваме заедно, защото точно това правим. Предполагам, че мъжът ти просто се е уморил да те гледа как страдаш. Не го защитавам...Аз също замиавам най-вероятно сама за София. Напускам града в който сме сега и мисля да започна начисто. Страхът, че ще съм сама и че засега незнам какво ме очаква все още ме дърпа назад и ме спира, но все пак мисля, че когато нещо трябва да се случи, то просто се случва, независимо дали ни харесва и дали сме го очаквали или не. Тъй, че просто се поуспокой, премисли нещата и погледни живота около теб - не само единствената точка, която си гледала досега - мъжът ти. Пожелавам ти много късмет и дано успееш да излезеш от всичко това по-силна и по-вярваща в себе аи. Недей да се обвиняваш за това което си правила, а той не го зачита...Няма смисъл. Единственият човек, който ще усети болката си ти самата, а не е нужно да си такава мазохистка. Достатъчно млада си, за да започнеш нещо ново и сигурна съм - по-добро. Прегръщам те! Бъди силна и ....просто посрещни живота си с усмивка...сигурна съм, че те чака нещо много по-добро.

« Отговор #39 -: Юли 26, 2008, 16:00:31 pm »
Ох,миличка каквото и да кажем,ти сама си знаеш,но ако ще се почувстваш подобре ще ти разкожаза моя близка.Тя и съпругът и,10 г. се опитваха да имат деца,и някъде м/у несполучливото инвитро,и 1 бременност с близнаци,които в 8м.починаха,и купища изследвания,любовта някак си отиде м/у тях.Тя беше станала кожа и кости.Разведоха се,всеки по пътя си.Не мина много време и тя започна да излиза с колега,който знаеше проблемите й,просто така на кафе,на вечеря,приказки,разходки,и взеха че заживяха заедно.И той е страхотен като човек,като съпруг/въпреки че нямат вече брак/и БАЩА.Имат 2 прекрасни момченца,луди глави,по естествен път,въообще са прекрасно семейство.
Надявам се понякакъв начин да ти вдъхна малко кураж,дори да ти се вижда невъзможно на този етап от твоя жевот.
Желая ти от сърце успех във всяко едно начинание,било то любов,работа,или деца! :goodluck: