0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: за сбогом
« Отговор #40 -: Юли 29, 2008, 07:49:19 am »
Гъбке,мисля че краят на този брак е едно ново начало за теб!Хубавото ще дойде по-бързо отколкото си мислиш!Както се пее в една песен:"Понякога,понякога късметът те чака зад ъгъла,зад ъгъла на някоя пряка...".
Имаш ли работа и поне някоя приятелка която да те подслони за 1-2 месеца?
« Отговор #41 -: Юли 29, 2008, 09:05:30 am »
Имам работа и квартира ще си намеря,малко по малко започвам да възстановявам разбития си живот и да мисля за бъдещето.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #42 -: Юли 29, 2008, 09:34:03 am »
Така звучиш вече променена. Гледай смело напред и успех. Пожелавам ти скоро тази тема да я закриеш и да ни зарадваш само с добри новини.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #43 -: Юли 29, 2008, 20:32:45 pm »
gubkata11

:balk_602: :goodluck: :bighug:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #44 -: Юли 29, 2008, 21:32:02 pm »
 :bighug:

« Отговор #45 -: Юли 29, 2008, 22:09:18 pm »
Гъбчице, мила, направо ме побиват тръпки какви егоисти има сред мъжете! (може би и сред жените, но сякаш само за мъже се сещам...). Тежко се живее с егоист, така че гледай напред! Аз също късно срещнах моята половинка и сега направо като кошмар се сещам понякога в колко неравностойни (за мен) връзки съм била преди това...

Кураж, Миличка, всичко ще се подреди, за по-добро!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #46 -: Юли 29, 2008, 22:57:18 pm »
Гъбчице, ужасно съжалявам за развоя при вас :? Изпитала съм малка част от това, което ти си преживяла и мисля, че мога да си представя чувствата ти. Жените от обич можем да направим много неща, да загърбим себе си, с цел ТОЙ да се почувства добре. Но не би.
Отстрани ми е трудно да преценя, ти си знаеш. Но много неща мъжете правят напук. И ние сме го правили. И на мен ми казаха, че съм мислила само за себе си. В момент на безсилие и гняв беше, но още ми горчи.
Това за егоизма и за амбициозността и т.н. са пълни глупости, изобщо да не му се връзваш! Ти си мъжко момиче и глупакът е той, че не го оценя!
Надявам се скоро да се отърсиш от този кошмар и бъдеш щастлива!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #47 -: Юли 30, 2008, 00:44:27 am »
Впрочем, незнам как ще прозвучи точно тук, ама все пак - дали няма да ти трябва съквартирантка? Аз все още незнам къде и как ще се устроя, а дори и да е в апартамента на баба ми, пак не ми се иска да съм сама....Тъй, че ако искаш...пиши ми на лични.

*
« Отговор #48 -: Юли 30, 2008, 08:50:07 am »
Горе главата, гъбчице!
Ако е трябвало да минеш през този развод и 3 деца да имахте, пак щеше да се намери повод. Нещата са се размътили преди доста време, но явно и двамата сте пропуснали симптомите.
Пък и всичко постепенно ще започне да се избистря.
От тук нататък гледай напред.

« Отговор #49 -: Юли 30, 2008, 09:03:50 am »
Ако знаете колко ми помогнахте  :D,понякога имаш нужда да чуеш една добра дума,а всички около теб са прекалено заети със своя живот или вече щом страдаш или си нещастен не си подходяш или интересен за тях.
Щастлива съм ,че има такива хора като вас!
« Отговор #50 -: Юли 30, 2008, 09:25:45 am »
Гъбката,много ти се възхищавам за дързостта и куража,които проявяваш в този момент!Желая ти плановете ти да се реализират и да бъдеш много,много щастлива!Не обръщай поглед назад,гледай само напред-хубавото е там!
Ако евентуално имаш нужда от нещо,пиши.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #51 -: Юли 31, 2008, 10:52:29 am »
Това е правилното решение, няма смисъл да се прощава и да се дават шансове на човек, който не заслужава.Смело напред!
И късмет :balk_117:.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #52 -: Август 01, 2008, 11:38:59 am »
Гъбчице, кураж мила - вярвай, че всичко ще се нареди - не напразно хората са казали - "всяко зло - за добро". Ти си смело момиче! Кураж и много, много късмет ти желая!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #53 -: Август 29, 2008, 00:49:43 am »
Хей,Гъбке!Къде изчезна,мила?пиши ни какво става с теб!
« Отговор #54 -: Септември 06, 2008, 22:22:37 pm »
Много мило ми стана ,че не сте ме забравили  :oops:.
Вече си имам дата за делото-почти ми се падна на рожденния ден -нещо като закъснял подарък.
И в този неподходящ момент се запознах с един прекрасен мъж- не знам дали и какво ще се получи, но поне ми върна надеждата, че подобни хора не са само в мечтите ми.
Казват, че когато Господ затваря врати отваря порти..иска ми се да вярвам че е така  :).
*
« Отговор #55 -: Септември 06, 2008, 22:25:43 pm »
Вече си имам дата за делото-почти ми се падна на рожденния ден -нещо като закъснял подарък.
И в този неподходящ момент се запознах с един прекрасен мъж- не знам дали и какво ще се получи, но поне ми върна надеждата, че подобни хора не са само в мечтите ми.
Казват, че когато Господ затваря врати отваря порти..иска ми се да вярвам че е така  :).
Дано Господ отвори поратат към нещо специално и красиво! Ти го заслужаваш! А и нищо в живота не е случайно...
*
« Отговор #56 -: Септември 07, 2008, 14:56:52 pm »
Искрено се радвам за теб, gubkata11!   Стискам палци  за новия ти път! :crossfingers:

И да не забравиш да ни пишеш как се развиват нещата при теб...

Успех, мила!  :bighug:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #57 -: Септември 07, 2008, 15:17:12 pm »
Ех, гъбчице, страхотни новини!  :balk_47:
Имам чувството, че в един момент ще осъзнаеш, че истинското ти щастие едва сега започва. Желая ти го от сърце!

*
« Отговор #58 -: Септември 07, 2008, 15:41:02 pm »
Ех,Гъбке..това се случи и на мен.Развода ми беше точно навръх рожденния ми ден.И аз по това време се запознах със сегашния си човек :wink:и те уверявам че не сгреших в избора си.
Така че смело напред!Вярвай в себе си и в Бог!Както са казали старите хора-Всяко зло е за добро!Успех мила! :D
« Отговор #59 -: Септември 07, 2008, 21:42:40 pm »
Съжалявам, че наистина се стигна до развод  :( Но след толкова болка и думи, връщането назад е невъзможно. Радвам се, че имаш куража и сили да продължиш напред! Много ми се иска това да е наистина твоят човек, но мила бъди много внимателна. Когато сме уязвими, попадаме на възможно най-неподходящи хора. Поне моят опит е такъв.
Пази се, щади се  и гледай напред!