Дълго се колебаех дали да допълня темичката... Но истина е, че в момента съм толкова слаба, че ще го направя.
А и така е редно... Навярно сте забелязали, че напоследък по-рядко влизам във форума. След неуспеха на инвитрото ни на естествения цикъл при мен като лавина се стополиха отговорите на въпроси, които дълго подтисквах и изтласквах за себе си. Не случайно и преди време сложих този текст в лентичката.
Та, така, мили момичета, пред мен стои дилемата, така както преди време стори Мимка да направя и аз същото или да се опитам да продължавам по същия начин напред, дори и това да значи тоталното ми емоционално обезличаване. Не знам кое ще предпочета, трудно ми е да реша, не за друго, а защото имам дете и трябва да мисля за него. Ако бях сама нещата щяха да се решени и аз отдавна нямаше да живея с този човек. Не защото не ме обича и не защото не го ценя. Напротив, той е единственият най-добрият ми приятел. Но от един мъж не се иска да ти е най-добрият приятел, поне не само... Безсилна съм да се стравя с това - той на ТВ-то, аз на Компа, той с книжката на почивката, а аз реално погледнато сама... Липсва ми споделяне, близост, интимност... А още съм на 36 и не мога да си тегля ей така кръста. Искам да ме прегръщат и целуват, да вълнувам, да имаме своите мигове...
В момента съм много разстроена. И моля да ме извините, ако не пиша много свързано. Ще трябва да сложа ред в моите мисли и да взема някакво решение. Честно казано в момента съм си направо за психолог... Не знам имам още много да меря, за и против. Да преценя дали ще мога да се справя с това да бъда добър родител на детето си сама, а още съм без работа...
Простете ми, но може би, няма да влизам във форума скоро. След време няма начин пак да не се появя, винаги ще ме тегли насам. Но сега просто нямам сили.